SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
chek bre Samatha..pushila si mu in public?
orgazam u usta? : o
ajd dalje...
![]()
Paaa malo smo se sakrili na nekoj maloj terasici,..a i bio je mrak, malo setaca,...
Orgazam u usta

Ajd ti sad

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chek bre Samatha..pushila si mu in public?
orgazam u usta? : o
ajd dalje...
![]()
A j.b.g sta da radim,... buran weekend 8)
znaci ispada da je S popushio od D![]()
ko je ovog vikenda pusio, ko lizao ribicu, ko guzu, ko se kresao (i koje poze), ko gutao spermu...?
ajte sve na sunce, redom![]()
kod samante svako pushi svakom![]()
ko zna mozda i ona ima k.urac![]()
E sto si me sad razotkrila??? 8) Ja pusim sebi u stvari 8)
svrsh u usta? pa ja ne znam za ovaj termin orgazam u usta, yebi mePaaa malo smo se sakrili na nekoj maloj terasici,..a i bio je mrak, malo setaca,...
Orgazam u usta
Ajd ti sad![]()
E sto si me sad razotkrila??? 8) Ja pusim sebi u stvari 8)
svrsh u usta? pa ja ne znam za ovaj termin orgazam u usta, yebi me
pa ono.. ja sam staromodna.. ali ok:-|
meni glupo da pishem sve to.. blam :-(
ko je ovog vikenda pusio, ko lizao ribicu, ko guzu, ko se kresao (i koje poze), ko gutao spermu...?
Cek da se i ja pohvalim..... Imala sam i ja akcije preko vikenda
Ali ne bi da detaljisem sta sam/smo sve radili .... Nesto sa spiska jesmo, nesto nisamo...![]()
Rado bih se pohvalila, ali nemam cime...![]()
A ko nije radio ništa od toga? Da ćuti ili da plače?
Ja sam pusio, ja sam lizao guzu............hm
Koliko mi ovakav razgovor, i svodjenje neceg divnog kao sto je vodjenje ljubavi na cist animalizam, zvuci prosto!
Kao djeca, da se pohvalimo, ja, ja, ja sam liiiiiiiiiiiiiiiiiiizao guuuuuuuzu...............
pa jeste. koj ****** dolazimo na forum:wink:
Pazi, imas decka, i logicno je da si imala sex, i to nam je svima jasno..............
Jedno je uzeti neku situaciju, akciju, pa o njoj diskutovati, a sasvim drugacije ovako bulazniti..................
pa nemoj da bulaznis. svaka konstruktivna kritika je dobrodosla. dakle, ne bulazni na nebulaznoj temi![]()