DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 43.548
U Rusiji nema NVO.ne mora da se ukinu, samo treba kao u Rusiji...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Rusiji nema NVO.ne mora da se ukinu, samo treba kao u Rusiji...
kakva hrvatska vojska, sve vreme se NATO aktivno mesao, uz asistenciju izdajnickog rezima u Beogradu...vise puta potpisivana primirja, ustupci srpske strane, na primer povlacenje VRS sa Butmira...1994g, NATO avioni oborile srpske avione kod Travnika i Bugojna...polozaje kod Gorazda 1994g...polozaje oko Bihaca...aerodrom Udbine u RSK...da ne idem daljeOno što vi niste svesni je da je NATO bio vrlo fin prema nama i da se svaki srpski građ može pretvoriti u Mariupolj ili Staljingrad ili Vukovar ako oni tako odluče.
BIli su ekstremno fini prema nama.
Mogli su da pobacaju mesto jedne rakete 50 ili 100 raketa i sravne čitave srpske gradove.
Hrvatska vojska je 1995.godine bila pred Banjalukom. Da Vezli Klark i Bil Klinton nisu zaustavili Hrvatsku vojsku mogla je i Banjaluka da padne kao što je i Knin pao.
Tako da ne bih provocirao NATO.
A vi kako hoćete. Verujte u Cara Putina!
Шта ће им дрон да се цимају и снимају кад су негативна селекција Гашић и шизофренија Вулин запослили и унапредили све што би рођену матер продало за неки долар.Zamislite kad CIA ili MI6 imaju dron kojim snimaju nasu vojsku na Pasuljanskim livadama eej!
Србија је колонија Русије,
а када се Русије распадне на 82 република чија ће онда колонија бити?
Вероватно Исламске Републике Ичкерије.
Ne voda ministar vojni Bocan Harcenka da izvrsi inspekciju vojske Srbije iz Raske u Beograd vec vodaju okupacionog guvernera Hila.
Dabogda ti ispao iz helikoptera.
Људи продају све што се јбно могло продати, ускоро ћемо струју и воду плаћати Кинезима а руски гас некој абу даби фирми, земљусмо давно продали, сточног фонда немамо, једемо увозна говна... А Тихи се чуди како је 20 секунди снимка променило власника.
Мозак кабриолет
Da bi se Srbija podigla na noge neophodno je da se prvo drzavne strukture ociste od spijuna CIA i MI6
Zasto to kazem?
Zato sto su juce Albanci sa Kosmeta objavili snimak obuke Radojiciceve grupe sa Kopaonika i Pasuljanskih livada.
Pa gde cete veceg ponizenja za jednu drzavu da neprijateljska teroristicka banda ima snimke sa glavnog poligona za obuku u nasoj zemlji????
To vam je najbolji dokaz da su CIA i MI6 spijuni u svim nasim drzavnim strukturama i da znaju bukvalno svaki potez i pokret nase vojske i policije .
Nema napretka ni srece dok se vojska policija i drzavne strukture ne ociste od ovih spijuna nasih okupatora i neprijatelja.
Zahvaljujuci spijunima CIA i MI6 , siptarski teroristi su znali bukvalno svaki potez i pokret i nase vojske i policije kao i Radojiciceve grupe i napravili su im zasedu kod Banjske.
Zamislite kad CIA ili MI6 imaju dron kojim snimaju nasu vojsku na Pasuljanskim livadama eej!
Drzava se raspada - busni smo kao sito.
Tema je autorska.
Двадесет и кусур година нам "кроје капу", формирају Владе, "усмјеравају", а сад смо изненађени што све знају?Da bi se Srbija podigla na noge neophodno je da se prvo drzavne strukture ociste od spijuna CIA i MI6
Zasto to kazem?
Zato sto su juce Albanci sa Kosmeta objavili snimak obuke Radojiciceve grupe sa Kopaonika i Pasuljanskih livada.
Pa gde cete veceg ponizenja za jednu drzavu da neprijateljska teroristicka banda ima snimke sa glavnog poligona za obuku u nasoj zemlji????
To vam je najbolji dokaz da su CIA i MI6 spijuni u svim nasim drzavnim strukturama i da znaju bukvalno svaki potez i pokret nase vojske i policije .
Nema napretka ni srece dok se vojska policija i drzavne strukture ne ociste od ovih spijuna nasih okupatora i neprijatelja.
Zahvaljujuci spijunima CIA i MI6 , siptarski teroristi su znali bukvalno svaki potez i pokret i nase vojske i policije kao i Radojiciceve grupe i napravili su im zasedu kod Banjske.
Zamislite kad CIA ili MI6 imaju dron kojim snimaju nasu vojsku na Pasuljanskim livadama eej!
Drzava se raspada - busni smo kao sito.
Tema je autorska.