Da bi se Srbija podigla na noge neophodno je da se prvo drzavne strukture ociste od spijuna CIA i MI6

Ono što vi niste svesni je da je NATO bio vrlo fin prema nama i da se svaki srpski građ može pretvoriti u Mariupolj ili Staljingrad ili Vukovar ako oni tako odluče.
BIli su ekstremno fini prema nama.
Mogli su da pobacaju mesto jedne rakete 50 ili 100 raketa i sravne čitave srpske gradove.

Hrvatska vojska je 1995.godine bila pred Banjalukom. Da Vezli Klark i Bil Klinton nisu zaustavili Hrvatsku vojsku mogla je i Banjaluka da padne kao što je i Knin pao.
Tako da ne bih provocirao NATO.
A vi kako hoćete. Verujte u Cara Putina!
kakva hrvatska vojska, sve vreme se NATO aktivno mesao, uz asistenciju izdajnickog rezima u Beogradu...vise puta potpisivana primirja, ustupci srpske strane, na primer povlacenje VRS sa Butmira...1994g, NATO avioni oborile srpske avione kod Travnika i Bugojna...polozaje kod Gorazda 1994g...polozaje oko Bihaca...aerodrom Udbine u RSK...da ne idem dalje

Serbian citizen and President of Kosovo* Vjosa Osmani travelled to Spain yesterday with a Serbian passport. This is ironic as the Kosovo* gov claims they don’t recognise SerbiaДржављанка Србије и тзв. председница Косова* Вјоса Османи отпутовала је јуче у
🇪🇸
са српским пасошем
1696607395195.png

1696607409993.png

Zamislite kad CIA ili MI6 imaju dron kojim snimaju nasu vojsku na Pasuljanskim livadama eej!
Шта ће им дрон да се цимају и снимају кад су негативна селекција Гашић и шизофренија Вулин запослили и унапредили све што би рођену матер продало за неки долар.

Шта има ција да се цима кад од ових могу ко људи да купе шта год треба.

Србија је колонија Русије,

а када се Русије распадне на 82 република чија ће онда колонија бити?

Вероватно Исламске Републике Ичкерије.

Ne voda ministar vojni Bocan Harcenka da izvrsi inspekciju vojske Srbije iz Raske u Beograd vec vodaju okupacionog guvernera Hila.

Dabogda ti ispao iz helikoptera.

Ne voda ministar vojni Bocan Harcenka da izvrsi inspekciju vojske Srbije iz Raske u Beograd vec vodaju okupacionog guvernera Hila.

Dabogda ti ispao iz helikoptera.

Амбасадор Боцан Боољашенко је владар Србије из сенке.

Продао си Деда Радојицу за кило киселог боршча.

Људи продају све што се јбно могло продати, ускоро ћемо струју и воду плаћати Кинезима а руски гас некој абу даби фирми, земљусмо давно продали, сточног фонда немамо, једемо увозна говна... А Тихи се чуди како је 20 секунди снимка променило власника.

Мозак кабриолет

Људи продају све што се јбно могло продати, ускоро ћемо струју и воду плаћати Кинезима а руски гас некој абу даби фирми, земљусмо давно продали, сточног фонда немамо, једемо увозна говна... А Тихи се чуди како је 20 секунди снимка променило власника.

Мозак кабриолет

Да,

од кад је СНС продао Србију Кини и Русији грцамо у гротлу пакла.

Da bi se Srbija podigla na noge neophodno je da se prvo drzavne strukture ociste od spijuna CIA i MI6

Zasto to kazem?

Zato sto su juce Albanci sa Kosmeta objavili snimak obuke Radojiciceve grupe sa Kopaonika i Pasuljanskih livada.

Pa gde cete veceg ponizenja za jednu drzavu da neprijateljska teroristicka banda ima snimke sa glavnog poligona za obuku u nasoj zemlji????

To vam je najbolji dokaz da su CIA i MI6 spijuni u svim nasim drzavnim strukturama i da znaju bukvalno svaki potez i pokret nase vojske i policije .

Nema napretka ni srece dok se vojska policija i drzavne strukture ne ociste od ovih spijuna nasih okupatora i neprijatelja.

Zahvaljujuci spijunima CIA i MI6 , siptarski teroristi su znali bukvalno svaki potez i pokret i nase vojske i policije kao i Radojiciceve grupe i napravili su im zasedu kod Banjske.

Zamislite kad CIA ili MI6 imaju dron kojim snimaju nasu vojsku na Pasuljanskim livadama eej!

Drzava se raspada - busni smo kao sito.

Tema je autorska.

Zivio CIA i MI6 🙏🙏🙏

Zasto to kazem?

Zato sto su juce Albanci sa Kosmeta objavili snimak obuke Radojiciceve grupe sa Kopaonika i Pasuljanskih livada.

Pa gde cete veceg ponizenja za jednu drzavu da neprijateljska teroristicka banda ima snimke sa glavnog poligona za obuku u nasoj zemlji????

To vam je najbolji dokaz da su CIA i MI6 spijuni u svim nasim drzavnim strukturama i da znaju bukvalno svaki potez i pokret nase vojske i policije .

Nema napretka ni srece dok se vojska policija i drzavne strukture ne ociste od ovih spijuna nasih okupatora i neprijatelja.

Zahvaljujuci spijunima CIA i MI6 , siptarski teroristi su znali bukvalno svaki potez i pokret i nase vojske i policije kao i Radojiciceve grupe i napravili su im zasedu kod Banjske.

Drzava se raspada - busni smo kao sito.

Tema je autorska.

Двадесет и кусур година нам "кроје капу", формирају Владе, "усмјеравају", а сад смо изненађени што све знају?

Back