mario80
Legenda
- Poruka
- 67.151
Na ovoj temi se jasno definišu propalice iz amerike.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sudeci po ponasanju i vise po razmisljanju ljudi koji su ostali u Srbiji , nesto mi se cini da bi bilo pametno da se amerikanizujem....
Tj da budem javno klasicni predstavnik amerikanizma i obozavanja americkog pristupa nastupa i kulture...
Malo snob malo pozer, malo drzak mao drcan, politicki totalni rob i gospodar novca, da me istok ne interesuje bljak i da obozavam koka kolu , halloween i bozicne praznike naravno 26og...
Ja ne mogu taj proces da zavrsim za manje od 6 do 10 godina, a taman tada i pada termin za biti ili ne biti...
Meni su oci jos slabovidne da bih mogao da gledam i razumem americke mimike..Na ovoj temi se jasno definišu propalice iz amerike.
Американизација је глобални феномен , али није нешто што би могло да буде узор , нити да може да буде прихваћено у другим друштвима у потпуности а то дрзак , драчан , то је потпуно контра изузетна љубазност , али веома површнаSudeci po ponasanju i vise po razmisljanju ljudi koji su ostali u Srbiji , nesto mi se cini da bi bilo pametno da se amerikanizujem....
Tj da budem javno klasicni predstavnik amerikanizma i obozavanja americkog pristupa nastupa i kulture...
Malo snob malo pozer, malo drzak mao drcan, politicki totalni rob i gospodar novca, da me istok ne interesuje bljak i da obozavam koka kolu , halloween i bozicne praznike naravno 26og...
Ja ne mogu taj proces da zavrsim za manje od 6 do 10 godina, a taman tada i pada termin za biti ili ne biti...
Bolje ti je biti tovarišh boy bolsevikSudeci po ponasanju i vise po razmisljanju ljudi koji su ostali u Srbiji , nesto mi se cini da bi bilo pametno da se amerikanizujem....
Sudeci po ponasanju i vise po razmisljanju ljudi koji su ostali u Srbiji , nesto mi se cini da bi bilo pametno da se amerikanizujem....
25-og. Kakav si ti to kršćanin?Sudeci po ponasanju i vise po razmisljanju ljudi koji su ostali u Srbiji , nesto mi se cini da bi bilo pametno da se amerikanizujem....
Što ti imaš protiv Noći vještica? Baš si uskogrudan, retro reakcionarni konzervaš.Halloween
Lidl mesara hriscanin...25-og. Kakav si ti to kršćanin?
Na ovoj temi se jasno definišu propalice iz amerike.
uvek je srbija bila okrenuta zapadu i zapadnim vrednostima a nikada istoku
to je prirodno
To u pauzi između dva posla malo chilujuJa imam suprotno mišljenje. Amerikanci su po mom iskustvu opušteniji i prirodniji od Rusa i zapadne Evrope koji su zatvoreniji i čudniji.
Tako što posle bombardovanja 1999e odeš za ameriku i prodaš veru za večeru. Posereš se i popišaš po rodbini i prijateljima za šaku dolara pričaš gluposti i nebuloze, jednostsvno truješ.Daj nam svima objasni po kom kriterijumu Amerika je propala a Balkan nije
Tako što posle bombardovanja 1999e odeš za ameriku i prodaš veru za večeru. Posereš se i popišaš po rodbini i prijateljima za šaku dolara pričaš gluposti i nebuloze, jednostsvno truješ.
"Evropska kultura" je postala sklizava reč, dovoljno je da pogledamo otvaranje olimpijade, srce EKulture Pariz...Meni se više sviđa evropska kultura.
Ne moze se ozbiljno govoriti o nekom drustvu ako razvijas samo umetnike, a ekonomiju ti drze foliranti i fusheri....Francuska je primer za to....Njihovi ekonomisti su svi od reda non stop na vezi sa Washingtonom, gori su od britanaca, britanci se cuju pa zapamte, a ovi stalno na vezi..."Evropska kultura" je postala sklizava reč, dovoljno je da pogledamo otvaranje olimpijade, srce EKulture Pariz...
Ne moze se ozbiljno govoriti o nekom drustvu ako razvijas samo umetnike, a ekonomiju ti drze foliranti i fusheri....Francuska je primer za to....Njihovi ekonomisti su svi od reda non stop na vezi sa Washingtonom, gori su od britanaca, britanci se cuju pa zapamte, a ovi stalno na vezi...
To je opet amerikanizacija, dok ti samo prividno trendove promovise francuska obrada tog istog sustinskog pristupa...
Jel bolji primer nacin ishrane olimpijaca ?
Ma to je veza NATO , Francuska vlada i ministri , pa preko toga EU i cela Francuska...Jer Amerika je bastion kulture i civilizacije potonjih 100 god, Francuzi to znadu
Ma to je veza NATO , Francuska vlada i ministri , pa preko toga EU i cela Francuska...
To mi nije palo na pamet, ja sam samo pratio ono sto se desavalo 2008 , kakve su ***** ispali francuzi , doduse veci deo vlasti su bile zene....pa mozda i zbog toga...ali mozda i nije, jer su poceli da budu nekako sve feme.....sto jos nisam proverio otkud i zasto , umetnicka priroda svega ne uslovljava nikako nesimetriju muskog i zenskog pristupa...Francuzi su poklonili amerikancima Statue of Liberty...od tada su satelit Amerike
To mi nije palo na pamet, ja sam samo pratio ono sto se desavalo 2008 , kakve su ***** ispali francuzi , doduse veci deo vlasti su bile zene....pa mozda i zbog toga...ali mozda i nije, jer su poceli da budu nekako sve feme.....sto jos nisam proverio otkud i zasto , umetnicka priroda svega ne uslovljava nikako nesimetriju muskog i zenskog pristupa...
E da ispali su kao ana B ovde u Srbiji kad prelece ovamo onamo , a prica nepovezano tek na kraju vidis prati ono sto joj je receno da prica, a ovako blage veze nema ni sta bi sama ...