Da li je pametno da se amerikanizujem?

Umri_muski

Legenda
Poruka
60.953
Sudeci po ponasanju i vise po razmisljanju ljudi koji su ostali u Srbiji , nesto mi se cini da bi bilo pametno da se amerikanizujem....
Tj da budem javno klasicni predstavnik amerikanizma i obozavanja americkog pristupa nastupa i kulture...

Malo snob malo pozer, malo drzak mao drcan, politicki totalni rob i gospodar novca, da me istok ne interesuje bljak i da obozavam koka kolu , halloween i bozicne praznike naravno 26og...

Ja ne mogu taj proces da zavrsim za manje od 6 do 10 godina, a taman tada i pada termin za biti ili ne biti...

Malo snob malo pozer, malo drzak mao drcan, politicki totalni rob i gospodar novca, da me istok ne interesuje bljak i da obozavam koka kolu , halloween i bozicne praznike naravno 26og...
Ti imas nasu predatavu Amerikanca, ali to nema veze sa zivotom... Sve ovo vise lici na nas, nego na prosecnog Amerikanca....Cak ni koka kolu ne piju, niti je to njima omiljeno pice(i to se vise u proseku pije kod nas)...Oni piju najvise obicnu vodu...
Nama je naravno blize evropske kulture, a i interesantnije...I one se medjusobno razlikuju...Svacega tu ima...U ovo doba zivota mnogo mi je blizi hladni, ali iskreni sever, od toplog i strastvenog juga...

Sudeci po ponasanju i vise po razmisljanju ljudi koji su ostali u Srbiji , nesto mi se cini da bi bilo pametno da se amerikanizujem....
Tj da budem javno klasicni predstavnik amerikanizma i obozavanja americkog pristupa nastupa i kulture...

Ja ne mogu taj proces da zavrsim za manje od 6 do 10 godina, a taman tada i pada termin za biti ili ne biti...
Ne znam zasto bi radio nesto usiljeno, zasto bi menjao nesto kod sebe sto je tvoje licno?
Takav si kakav si - i to je to.

Kako god ti kazes :D
Sorry, konfuzan si malo, ne mogu da te ispratim.
Pa moje ponasanje nije u Srbiji odredjeno mojim kriterijumima i vrednostima, nego kriminalom Vucica, kriminalom svih privrednih subjekata, bezbednoscu koja nije na nivou , pljackaskim nekriminalnim ponasanjima stanovnistva, do 12000 dinara, sitnopljackaskim svakodnevnim incidentnima....
Povremenim nervozama sugradjana koji puknu zbog nekog razloga i nekoga pa dodju do zelje da se fizicki obracunaju sa pogodnim protivnikom....itd itd...

Deca iz obesti hoce da napadnu , hoce da mrze i hoce da se osecaju mocnim...

Nista od toga nije bas mnogo interesantno policiji da juri ...narocito ako niste uvazeni SNS gradjanin...

Kad kupim proizvod u prodavnici , njegova prava sadrzina je zavisna od toga koliko veze ima sa Vucicem i nekim od ministara, koliko ima pomoci od drzave kroz neke supstitucije ili poravnjanja pola tebi pola meni....
Da li ce da vrate proizvod takodje zavisi ne od neispravnosti nego od polozaja firme i bezobrazluka koji firma nametne udruzenju potrosaca i uopste sudovima i drustvu....vezama...

To ti je greska u startu.
Ponasanje bi trebalo, svakome od nas, da bude odredjeno licnim kriterijumima i vrednostima.
Ma hajde, gde to ima , dobijes palicom cak i kad su ljudi pitomi...uvek budala ima...narocito kad nadju interes u lopoviskim tendencijama i idejama i realizacijama...

To nikad nije bilo.....da budes ono sto je vrednost..samo ako si takav da si pomesan u mnostvu kao mediokritet, to moze da prodje...

Te savete daju diplomirani perači sudova iz amerike.

не дрогирај се! остави дрогу!

Back