Curvy

Da li treba na bazenima da postoji odvojen odjel za debele ?

• Da

glasova: 4 18,2%
  • Ne

glasova: 18 81,8%

• Ukupno glasova
    22
@Memnom Cekaj hoces da kazes da oblacis suknju do čukljeva? Aj molim te fotku :zper:Spamujem, al umreh od radoznalosti :D
Tako je. Nosio sam je samo dva puta. Ne mogu se iskljuciti pa je vise ne nosim jer ne znam kako bi reagirao na komentar. Na zalost jos uvijek iako u 21. stoljecu zivimo u primitivnom drustvu.

Tako je

Memnom je Dino Merlin, hbt :D
Ne znam ako ju je on nosio pred 20 godina :mrgreen:

Iskreno,volim da vidim lude odevne kombinacije, posebno ko ima personality da ih iznese... :D
Da nisam zivac nosio bi ju stalno. Meni se osobno jako svida. Ba preklop je s cickom i da budem u skladu s temom i da se malo popunim opet mi dobro stoji, a noge ko u gazele :D

Luka Nižetić i Božo Vrećo isto nose suknje.
Vjerojatno su bili onda u vrticu i vidjeli me negdje :mrgreen:

Pre sam mislila na one koje su zadovoljne jer su buce i ne zele biti *hot ribe* ;) inace,dugo sam bila premrsavaaa, na 174cm , 52 kg, ne dijeta ,bolest, vec genetika,i nisam nesto bila zadovoljna, sada, sa par kg vise,nekako sam sama sebi zenstvenija :) Hvala klimaksu il cemu god vec :D
da si se zahvalila onom drugom pogresno bi te razumeli i post prebacili na ljis z:mrgreen:

a i od njega se obicno mrsavi a ne goji :kez:

Nije lepo s tvoje strane

:roll:
Od bodi pozitiviti sranja nema ništa, medveđa usluga. Evo ja sam posle zime primetio da dobijam stomačić i šta je trebalo da se primim na ta sranja i da nastavim da žderem? Ne, odmah sam krenuo na trčanje, ne košta ništa.

Da se razumemo, nemam ja ništa protiv nekog kila viška, govorim o ljudima čije stanje ugrožava njihovo zdravlje i normalno funkcionisanje.

Back