Curvy

Da li treba na bazenima da postoji odvojen odjel za debele ?

• Da

glasova: 4 18,2%
  • Ne

glasova: 18 81,8%

• Ukupno glasova
    22
Da li na plažama i bazenima treba da postoji odvojeno odelenje za debele ?

Znaci gde se slobodno možemo baskariti , suncati plivati i uživati u carolijama ljetne sezone bez da dodje do konflikta sa mrsavim osobama ?
Ne znam cemu ovo pitanje, pogotovo u danasnje vreme kada se bodypozitiv gura na sve strane kao pozeljan...
Naravno da ne treba, svako je vlasnik svog tela, svako ima pravo da uziva ili se opusti. I ko ce da odredi da li je osoba debela, sa malim viskom, punacka, ili jednostavno sa 5 kg viska, pa da moze da sortira posetioce po reonima bazena?
Ja pretpostavljam da je okidač bio njen bivši muž koji je u porodičnoj kuhinji na sred stola opstio sa njenom drugaricom koja je bila ideal te danasnje ljepote
Okidac je najverovatnije hrana, malo kretanja i ogledalo, lenjost da se nesto uradi po tom pitanju. Nema taj njen nesretnik nikakve veze sa tim.
Nego, mozes li malo detaljnije da opises tu scenu na stolu :rumenko: (ako znas detalje, naravno)?

Da li na plažama i bazenima treba da postoji odvojeno odelenje za debele ?

Znaci gde se slobodno možemo baskariti , suncati plivati i uživati u carolijama ljetne sezone bez da dodje do konflikta sa mrsavim osobama ?

I da se oduzme zadovoljstvo komentarisanja i iscudjavanja, uz prijateljsko gundjanje zbog tudje lenjosti, alavosti i nemara?
Pa, nemoj, molim te...

U poslednje vreme stalno slusam kako se buce ubijaju kroasanom za susednim stolom a ja razmisljam od kada je pa to pristojno zagledati tudji tanjir i golu guzicu nepoznatih...Mozda neko zaglada moju i uopste mu se ne svidja. Da napravimo separe za svaku sortu ljudi? Brinete levo, visoki desno, sa celulitom napred, do 10kg viska pravo a vise od 10kg ka svlacionicama...mozda je ipak problem u onom nezagledanju tudjeg tanjira, novcanika i guzice...

Da

Postali hladni netolerantni bez pardona i osjecaja
kombinacija pomodnosti i krajnosti

pa imas one nabrijane fit 130 posto sve dali od sebe...bez photoshopa ni u klonju, sto je sigurno sigurno je...jao sto je dobar sladoled od samo jednog sastojka...op skljoc instagram...
drugaciji, a sustinski isti, oni sto im je misija da budu presretni 24/7..120 kila na 160 centimetara jer sam tako u mogucnosti...i ne, moji nalazi pokazuju da sam savrseno zdrav...evo, okacicu na instagram...
teror savrsenosti vs terora nesavrsenosti
pa kojem se priklonis carstvu

s druge strane mozes i pit pivo pored bazena ili u bazenu jer ti je merak i jer te zabole
mozda nisi u trendu, al i ne znas sta je trend pa te bas briga :D

+ iskljucis sve opcije za targetirane reklame
heheh

Evo pošto mislite da nisam trebala zaključati. Da vidimo gdje će nas sarkazam odvesti i koliko će se pisati ili je bila samo reakcija radi reakcije
Trebala si je zakljucati jer ne znam kamo vodi.
Izgleda da masa ljudi misli da se visak kilograma dobija samo jelom i da to nije zdravstveni problem koji se veze na jos zdravstvenih problema.
Jadno.

Poslednja izmena:

Back