uvek, svuda i na svakom mestu
osim na radnom mestu-nije edukativno... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DjuraMornar:Nrmam nista protiv psovanja kada je ono opravdano..I sama opsujem u afektu ,sa apetitom...Ali nije mis jasna prostota ,to ne umem da objasnim ,kod zena naravno ...jer muskarcu se nekako to moze i oprostiti mada je svakako ruzno ,ali kada je zena prosta to je ogavno....pa se pitam nekad jesu li one svesne koliko su odbojne pa i samom muskarcu kao takve....
Htedoh juce da otvorim topic "Muskarci gadite li se prostakinja" .....i sam naslov zvuci gadno i banalno zar ne?
ma idi bre u **** SquallSquall Lionheart:Simpaticno mi je kada cure psuju kitu!
bobba:Ima dana kao danas da mogu bas da psujem kao kocijas
ono bas socno da opsujem
A vi?
Znam da je to ruzno i nije apsolutno + u zivotu ali potrebe su ipak potrebe,
Ponekada to i zvuci simpaticno, ali samo ponekada
ma znam da to svuci primitivno ali ****** sta da radim
volim kad ono lepo opsujem pi..a i ku..c
A vi cure, da li imate zelje i da li ih ostvarujete kao ja...........![]()
Mislim da se nigde vise ne psuje nego u sredini u kojoj zivim pa sam se tako i navikla da prosto ne verujem da sam svve to izrekla...kod mene kuci se ne psuje pa se uvek plasim da ne lupim nesto sto bi kod mojih izazvalo bes jer smatraju da narocito zeni nije u redu da se tako izrazava...Meni bas dosadilo da budem "finkinja" pa mi se cini da nesto nije receno kako treba ako nisam opsovala...Inace ono beogradsko "ebote" bilo je stvarno najmanje vulgarno sta se sada psuje...bobba:Ima dana kao danas da mogu bas da psujem kao kocijas
ono bas socno da opsujem
A vi?
Znam da je to ruzno i nije apsolutno + u zivotu ali potrebe su ipak potrebe,
Ponekada to i zvuci simpaticno, ali samo ponekada
ma znam da to svuci primitivno ali ****** sta da radim
volim kad ono lepo opsujem pi..a i ku..c
A vi cure, da li imate zelje i da li ih ostvarujete kao ja...........![]()
Pushi ****, je l' te neko nesto pitao?Ljuba82:Рибе одвратне сте...
Gazdarica:Pushi ****, je l' te neko nesto pitao?
Bobbo, sta ce ovo na LjiS-u?
Mortisa Adams:Ne psujem,dame to ne rade![]()
Ljuba82:Рибе одвратне сте...
Pa nisam nesto imao cast i zadovoljstvo tebe da vidim.... al ako ti kazes da si vucibatina...jastuk:da , da ti vidish kakva sam ja vucibatina od devojke... jel to sad Perina cura iza nika ...