Cure psujete li ikada????

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DjuraMornar:
Nrmam nista protiv psovanja kada je ono opravdano..I sama opsujem u afektu ,sa apetitom...Ali nije mis jasna prostota ,to ne umem da objasnim ,kod zena naravno ...jer muskarcu se nekako to moze i oprostiti mada je svakako ruzno ,ali kada je zena prosta to je ogavno....pa se pitam nekad jesu li one svesne koliko su odbojne pa i samom muskarcu kao takve....
Htedoh juce da otvorim topic "Muskarci gadite li se prostakinja" .....i sam naslov zvuci gadno i banalno zar ne?

tako nesto isto sam i ja mislila
ima sigurno 10-tak dana da se mislim da ovo napisem
ali eto tu je sad
;)

psujem samo i jedino kad igram NFS :lol:

ne volim psovke, ne volim da ih cujem , i uopste mi nije simpaticno kad devojka psuje
imam srecu da se u mojoj siroj porodici , medju prijateljima, pa cak i na poslu ne psuje

a sta ce ova tema ovde ???? :confused:

bobba:
Ima dana kao danas da mogu bas da psujem kao kocijas
ono bas socno da opsujem
A vi?
Znam da je to ruzno i nije apsolutno + u zivotu ali potrebe su ipak potrebe,
Ponekada to i zvuci simpaticno, ali samo ponekada

ma znam da to svuci primitivno ali ****** sta da radim
volim kad ono lepo opsujem pi..a i ku..c

A vi cure, da li imate zelje i da li ih ostvarujete kao ja...........;)

Psujem naravno ... kad se iznerviram ... pa i ovako upotrebim neku psovku u šaljive svrhe .. ali to onda nije strašno :)

Psujem, i to vrlo cesto...primetila sam da opsujem mnogo cesce nego neke druge zene iz moje okoline, pa sam vec imala nameru da malo vise paznje poklonim svom recniku... :oops:
ebote, ma idi u q., koji mu je q, Vodim racuna pred kim opsujem al nekako kad izgovorim psovku bude mi lakse :roll:

bobba:
Ima dana kao danas da mogu bas da psujem kao kocijas
ono bas socno da opsujem
A vi?
Znam da je to ruzno i nije apsolutno + u zivotu ali potrebe su ipak potrebe,
Ponekada to i zvuci simpaticno, ali samo ponekada

ma znam da to svuci primitivno ali ****** sta da radim
volim kad ono lepo opsujem pi..a i ku..c

A vi cure, da li imate zelje i da li ih ostvarujete kao ja...........;)
Mislim da se nigde vise ne psuje nego u sredini u kojoj zivim pa sam se tako i navikla da prosto ne verujem da sam svve to izrekla...kod mene kuci se ne psuje pa se uvek plasim da ne lupim nesto sto bi kod mojih izazvalo bes jer smatraju da narocito zeni nije u redu da se tako izrazava...Meni bas dosadilo da budem "finkinja" pa mi se cini da nesto nije receno kako treba ako nisam opsovala...Inace ono beogradsko "ebote" bilo je stvarno najmanje vulgarno sta se sada psuje...

Kao trudim se da ne psujem... ali uhvatm sebe ponekad da mi i nesvesno nesto izleti... I sad sve zavisu u kojem si drustvu... Sa ovim mojim prijateljima.. ma zabole me... :lol: Ali ipak sa nekim poslovnim partnerima... bas se sam osetim bezveze kad mi izleti nesto... pa preformulisem recenicu u hodu....

Inace smatram da devojkama uopste ne stoji da psuju... no sve opet zavisi i od karaktera osobe...

Back