Cupcakes, minicakes, muffins

• Začetnik teme Začetnik teme unchi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve što je prikazano zaista je prelepo. Svakako ću isprobati recepte. Samo nešto mi nije do kraja jasno - u čemu se peku ovi kolačići? Da li su to one obične papirne korpice koje koristimo i za bombice, ili su to neke specijalne korpice za pečenje. Pitam da ne bih kojim slučajem zapalila kuhinju.

da ta krasova cokaolad je super
u sr moze da posluzi ovo
myImage.class.php

mislim da je prije na istom pakovanju pisalo cokolada u prahu a sad pise kakao proizvod....

Danima se premisljam da napravim za nas kuci muffins jer sam kupila pojedinacne silikonske kalupice u pbliku srca.Pa sad da pitam imate li uskustva sa njima?Njih ne modu u onaj pleh za muffins a ne znam da nece da mi se deformisu samo u njima?Vise me vuce da probam kalupe i novu rernu,nego sto ih bas volimo!

da ta krasova cokaolad je super
u sr moze da posluzi ovo
myImage.class.php

mislim da je prije na istom pakovanju pisalo cokolada u prahu a sad pise kakao proizvod....

И ја мислим да је било паковање какаа и паковање чоколаде у праху. Иначе, Пото, правила сам твоје мафине, једну туру, а другу, пошто нисам имала времена, излила у подмазан и посут плех, одгоре додала сецканих стварчица-шта се нашло у фрижидеру и супер је и тако.

Back