Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Ne mislim o tome.ovo je zanimljivo.. jel ovo sto prica odgovara istini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mislim o tome.ovo je zanimljivo.. jel ovo sto prica odgovara istini?
Има Лимунада превише година да би тек сад , први пут, добила дијагнозу шизофреније.Kada si pala preko stola, jesi li odmah uspela da se uspraviš ili si osetila da nemaš snage?
Kod šizofrenije su napadi takvi, odjednom i tras.Ali obično osoba nakon pada ne uspeva sama da se pomeri i nakon pomoći je iscrpljena i ne može dugo doći sebi.Ako si odmah mogla da se uspraviš sa stola, nije ti verovatno ništa opasno, ali ako ti se ponovi, idi kod lekara.Dešava se ta "vuča", osećaj kao da te neko vuče "tamo-ovamo" i kod pada pritiska i šećara u krvi.U ovo doba godine i proleće napr. kod nekih ljudi se javljaju takve oscilacije, ali traju kratko i javljaju se samo ponekad. Ne učestalo.
Za lomljavu po stanu, ne znam šta bih ti rekla.

pa kako ne mislis.. i sta ima da mislis... jel istina da je toliko bilo cika, teta, da su takvi bili carsavi.. ili onako suketaNe mislim o tome.
Ha, ha..lapsus,da!Има Лимунада превише година да би тек сад , први пут, добила дијагнозу шизофреније.![]()
danju je limun, nocu pomorandzaИма Лимунада превише година да би тек сад , први пут, добила дијагнозу шизофреније.![]()
Ali ima premalo godina da bi razmišljala o onostranom. Zato joj i sugerišemo da se usmeri na ljubav i tako neke snove i dešavanja.Има Лимунада превише година да би тек сад , први пут, добила дијагнозу шизофреније.![]()

Pa jeste kad sam zaspala.pa kako ne mislis.. i sta ima da mislis... jel istina da je toliko bilo cika, teta, da su takvi bili carsavi.. ili onako suketa
I bas ste morali da ga posaljete kod mene?Pa da okadi
Kod nas je bio do nedavno pop, svalercina... teska
Po ceo dan sedi po kaficima... pricalo se da se svalera... snase sve krenule u crkvu naprasno
A zena mu zgodna brutalno, ona kad prodje to svi zaneme, isla na pilates u vrtic, sve tate isle po decu u tom terminu
Morali su da ga prebace u neko selo , malo da odmori![]()

Ako je pop Aco najebali ste.I bas ste morali da ga posaljete kod mene?
Zar toliko nije bilo drugih mesta po vojvodini

Aco? Zena mu je visoka plavusa, nosi minice?Ako je pop Aco najebali ste.
Gori je od Toze vampira.![]()

Šta bi? Plašiš se da ćeš i ti sad da imaš čudna dešavanja u stanu?Ne verujem da se ovo desava![]()

Ne znam jel plavusa ali je brutalno zgodnaAco? Zena mu je visoka plavusa, nosi minice?![]()
Moje da dodjem tamo pa da leti perjeŠta bi? Plašiš se da ćeš i ti sad da imaš čudna dešavanja u stanu?![]()

To je tajOn je Aleksandar
Visok onako naocit sto bi babe rekle

Mićo, saberi se, jedino perje koje može da leti je tvoje, kad pop iznenada dođe da sveti vodicu kad joj vreme nije.Moje da dodjem tamo pa da leti perje![]()

NEmoj molim teTo je taj
Koliko trazite da vam ga vratimo?![]()
lepo se ugojile i zadrigle i sad ponovo zive zivot