Čudna dešavanja u stanu

Морам да вам признам нешто. Била сам и ја балава, нећете се крстити :lol: Не знам шта ми је било, хтела да видим реакцију, шта ли.
Улазим код детета у собу, он мали. И кажем промењеним гласом:"Ја сам водени Покемон. Ушао сам у тело твоје маме."
Тада сам га први пут видела агресивног, скочио и ударио ме:"Врати ми моју маму грозото једна!"
:lol: :heart:
Било ми и смешно, и разнежило ме, а највише ме је било срамота.
Одмах сам вратила глас и рекла му да се шалим. И данас то памти :(

Морам да вам признам нешто. Била сам и ја балава, нећете се крстити :lol: Не знам шта ми је било, хтела да видим реакцију, шта ли.
Улазим код детета у собу, он мали. И кажем промењеним гласом:"Ја сам водени Покемон. Ушао сам у тело твоје маме."
Тада сам га први пут видела агресивног, скочио и ударио ме:"Врати ми моју маму грозото једна!"
:lol: :heart:
Било ми и смешно, и разнежило ме, а највише ме је било срамота.
Одмах сам вратила глас и рекла му да се шалим. И данас то памти :(
hahahahahhaah
ja sma tako prepala dete kad sam se za ng maskirla u deda mraza
samo sto nisam imala nista crveno prikladno, nego sam stavila tirkiznu kapu, tirkizni bade mantil i napravila sma bradu i obrve od pene za brijanje, mnogo pene na koju sam zalepila ono silikonsko punjenje za jastuke
znaci meni nije bilo dobro kad sam se pogledala u ogledalo, a dete je bilo uzasnuto, a imala je samo 3 godine
imam i fotke od prigodnog susreta, samo da se setim gde su

Ahahahahah
Pa ja sam sto puta :lol:
Jednom sam decu prepala da sam nema, pricam a nema glasa :lol:
Zadnji put, izvadila zuti kamen(jel se tako zove) za pete i ostavila u tus kabini, oni se igrali u kupatilu, i dolaze do mene u dnevnu i pita malena:”Mama sta je ono zuto u tus kabini?”
A ja mrtva hladna, radim za kompom, i kazem ne okrecuci glavu:”To je neki otrov, juce sam izvadila. Ne daj Boze to pipnuti.”
I okrecem se ka njima a medo uplaseno spusta pogled ka svojim rukama :sad2:

Kad sam pocela da se smejem :rotf: pala sam na pod. Njegov izraz lica neprocenljivo :lol:

hahahahahhaah
ja sma tako prepala dete kad sam se za ng maskirla u deda mraza
samo sto nisam imala nista crveno prikladno, nego sam stavila tirkiznu kapu, tirkizni bade mantil i napravila sma bradu i obrve od pene za brijanje, mnogo pene na koju sam zalepila ono silikonsko punjenje za jastuke
znaci meni nije bilo dobro kad sam se pogledala u ogledalo, a dete je bilo uzasnuto, a imala je samo 3 godine
imam i fotke od prigodnog susreta, samo da se setim gde su
ne znam sta bih bio u stanju da ti uradim kad bi mene tako uplasila... ti sa bradom i obrvama, samo u bade mantilu... prilazis mi, ragrnes mantil i viknes: vaaaaaaaa... nemo da bi ti slucajno to palo na pamet

Дивка, Чичак, нисмо ми у винклу. Две рибе и један рак, не зна се ко је луђи :lol:
ne zaostaju ni drugi znakovi :cool:

za 1. april potrčali burazerovi klinci da me prevare, ( to je bilo pre 12god) a ja ih dočekala glave i noge zamotane u zavoj i crvenim flomasterom napravila na par mesta mrlje, oni me videli, i stali ko ukopani. - Tetka šta ti je bilo?
- Prebili me na poslu. 🤣
deca zaboravila i na aprili li li li i na sve, šokirali se

trebalo bi ove cickove duhove izvesti u dablin pa bi cene stanova pale
Ja mislim da tim tamo Ircima,Škotima i Englezima ne nedostaju duhovi ☺
Ne mogu da shvatim ovakve zene, ako su zaista isle zbog njega, onda su to jadnice i pacenice nedostojne crkve a i svega.

A ako je on davao povoda, to ne znam samo kazem hipoteticki, onda je jasno zasto je premesten.

Da li si ti Trebinjka?
Ma,ne nisam.☺ Samo sam čula priču.
Nemoj biti tako stroga ni prema vladici,ni prema ženama.😉 Nije sve tako crno.☺
Nema njegov premjestaj veze sa tim,druge su tu vjerovatno igre u pitanju.
Ali nemam pojma kako uopste dodjosmo do vladike na ovoj temi? 😃

duh.gif

huuuuuuuuu... huuuuuuuuu... limuuuuuuuneeeeee

Back