bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.056
cickove.. ebo me cicak... mislio sam na limuna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opseli te moji duhovi.cickove.. ebo me cicak... mislio sam na limuna
hahahahahhaahМорам да вам признам нешто. Била сам и ја балава, нећете се крститиНе знам шта ми је било, хтела да видим реакцију, шта ли.
Улазим код детета у собу, он мали. И кажем промењеним гласом:"Ја сам водени Покемон. Ушао сам у тело твоје маме."
Тада сам га први пут видела агресивног, скочио и ударио ме:"Врати ми моју маму грозото једна!"
![]()
Било ми и смешно, и разнежило ме, а највише ме је било срамота.
Одмах сам вратила глас и рекла му да се шалим. И данас то памти![]()
Nije uvijek bio sijed i mator.☺Ovaj sedi matori sa bradom vam je faca?pi
ne znam sta bih bio u stanju da ti uradim kad bi mene tako uplasila... ti sa bradom i obrvama, samo u bade mantilu... prilazis mi, ragrnes mantil i viknes: vaaaaaaaa... nemo da bi ti slucajno to palo na pamethahahahahhaah
ja sma tako prepala dete kad sam se za ng maskirla u deda mraza
samo sto nisam imala nista crveno prikladno, nego sam stavila tirkiznu kapu, tirkizni bade mantil i napravila sma bradu i obrve od pene za brijanje, mnogo pene na koju sam zalepila ono silikonsko punjenje za jastuke
znaci meni nije bilo dobro kad sam se pogledala u ogledalo, a dete je bilo uzasnuto, a imala je samo 3 godine
imam i fotke od prigodnog susreta, samo da se setim gde su
ne zaostaju ni drugi znakoviДивка, Чичак, нисмо ми у винклу. Две рибе и један рак, не зна се ко је луђи![]()
Drugacije ne bi bilo zanimljivoДивка, Чичак, нисмо ми у винклу. Две рибе и један рак, не зна се ко је луђи![]()
Ne mogu da shvatim ovakve zene, ako su zaista isle zbog njega, onda su to jadnice i pacenice nedostojne crkve a i svega.Ne znate vi vladiku Grigorija.Pola Trebinja zenskog pola islo u crkvu samo zbog njega.
)
Ja mislim da tim tamo Ircima,Škotima i Englezima ne nedostaju duhovi ☺trebalo bi ove cickove duhove izvesti u dablin pa bi cene stanova pale
Ma,ne nisam.☺ Samo sam čula priču.Ne mogu da shvatim ovakve zene, ako su zaista isle zbog njega, onda su to jadnice i pacenice nedostojne crkve a i svega.
A ako je on davao povoda, to ne znam samo kazem hipoteticki, onda je jasno zasto je premesten.
Da li si ti Trebinjka?
Misliš nije Grigorije razbio sliku, oborio ormar i gurnuo te na sto?...
Ali nemam pojma kako uopste dodjosmo do vladike na ovoj temi?![]()
Sve je moguće,osim drvenog šporeta. ☺Misliš nije Grigorije razbio sliku, oborio ormar i gurnuo te na sto?
svašta je isplivalo na ovoj tvojoj temi
sve se uklapa štogod napišemo![]()
Ziv je limun,umro nije.☺reko da vidim esi ziv
Sace hirika da razjasni ovo ne zvao se ja sebastianmožda su se pojavile neke vibracije, ne zemljotres, nego nešto takvo
da li ima nekih zvukova novih![]()
Pretpostavljam i ne zoveš se tako...Sace hirika da razjasni ovo ne zvao se ja sebastian
to mi je krsno ime, kum je bio rumunPretpostavljam i ne zoveš se tako...