MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 35.225
Što ne? Te granice su bile doslovno do jeseni 1918. godine.Ne.
Predstojalo je formiranje novih granica ili ujedinjenje.
A te granice su bile 1914.g.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što ne? Te granice su bile doslovno do jeseni 1918. godine.Ne.
Predstojalo je formiranje novih granica ili ujedinjenje.
A te granice su bile 1914.g.
sta imam ? 63 sta ?Ја сам ти предложио да питаш и нисам те учио, ако је тај Жељко фукара имаш 63-е других.
nemoj se mesati tamo dje se razumes kolko i u lanjski sneg.Ако ти је до истресања због једног лика што је нешто лупетао испред РТС-а на све друге, онда настави.
Ama ljudi moji, čovek je rekao da je naseo na ratnu propagandu, (i pritom je ranjen) na mržnju koju je generisala RTS,.. i da se to i sada događa i da je on prepoznaje.
To je suština tog videa!
--------------------------
ee, ali hajde da ga diskreditujemo, - stara SNS-ovska.
Pokušavam pokazati ( ali ne mogu dokazati) da su to priče rekla-kazala.
a, šta je tu zdrav razum ?Nauk da dzaba sto ti nisi nikom kriv i nikoga ne mrzis,mozes lako postati zrtva ako ne ukljucis zdrav razum.
Ne znam, ali to ni ti ne znaš.Koga je to mrzio muz moje doticne koleginice pa ostao u svom stanu u Sarajevu,ne zeleci da bjezi od svojih dojucerasnjih komsija Bosnjaka i Hrvata?
Ne trebaš mi verovati (niti bih ja to ni izjavio) ali ni njemu - ni njoj, ne trebaš verovati. I ja ne verujem.Kako ja tebi mogu vjerovati da tebi niko nije stao na zulj?
Bivše granice, bio je rat,.. a primirjem se crtaju nove. ALi dobro neka ti bude.Što ne? Te granice su bile doslovno do jeseni 1918. godine.
Taj rad.
Ama ljudi moji, čovek je rekao da je naseo na ratnu propagandu, (i pritom je ranjen) na mržnju koju je generisala RTS,.. i da se to i sada događa i da je on prepoznaje.
To je suština tog videa!
--------------------------
ee, ali hajde da ga diskreditujemo, - stara SNS-ovska.
sta imam ? 63 sta ?
OK, slažem se,.. ali kako ti možeš tvrditi za nekog trećeg da "ni mrava nije zgazio " ?
već sa početkom te priče ne štima,.. a to bi trebala biti "priča za nauk" - kakav nauk,.. da je bilo nevinih žrtava ? da je bilo grešaka ? Pa i kod partizana je bilo,..
da nije bilo mržnje ?
Pa kako ?
Žao mi te.
Ajde budi jasnijiКако ти тврдиш да су Сви Срби весело ишли да пљачкају
Jel ima neko iz donje Ustikoline na Krstarici ?
Iz Knina ?
Šta je dobijao Srbin kada ode u prodavnicu auto opreme i traži levi blatobran za fiću ?
Ili za Stojadina ?
Haa, hajde da vas čujem.
Koketiraš s povijesnim revizionizmom. Beogradski režim nije dirao dobivene granice sve do 1922., odnosno 1924. godine, već ih je priznavao do tada. Vrijeme za njihovo ukidanje u tvom smislu bilo je odmah 1918. godine. To nije učinjeno i stoga nije moguće pozivati se na "rat" i "bivše granice".Bivše granice, bio je rat,.. a primirjem se crtaju nove. ALi dobro neka ti bude.
Nemam nameru da zamišljam. To su bolesne slike.Замисли да су на сликама главе твојих ...па ћеш себе жалити
Ajde budi jasniji
Nemam nameru da zamišljam. To su bolesne slike.
Ni u novinama ih ne bi oblavili - sada. To su slike iz ratno-huškačkih dana.
ne.Koketiraš s povijesnim revizionizmom. Beogradski režim nije dirao dobivene granice sve do 1922., odnosno 1924. godine, već ih je priznavao do tada. Vrijeme za njihovo ukidanje u tvom smislu bilo je odmah 1918. godine. To nije učinjeno i stoga nije moguće pozivati se na "rat" i "bivše granice".
Mogu tvrditi za ovog o kom pricam.Poznajem ljude.Sta ti tu nije jasno?OK, slažem se,.. ali kako ti možeš tvrditi za nekog trećeg da "ni mrava nije zgazio " ?
već sa početkom te priče ne štima,.. a to bi trebala biti "priča za nauk" - kakav nauk,.. da je bilo nevinih žrtava ? da je bilo grešaka ? Pa i kod partizana je bilo,..
da nije bilo mržnje ?
Pa kako ?
Jeste. Tad sam služio vojsku.
Zašto se nismo složili da mogu da se otcepe ?
Uz garancije da će jednaka prava imati svi građani ..
Nego ste hteli veću zemlju, a ni ovu ne možemo da naselimo.
Ostaje nam pusta.. jesi ti toga svestan ?
Tražio sam već na njihovom forumu (Pijani Tvor iz Pule). Obe su strane bile za rat tj i Tuđman i Milošević.То су слике рата . Ниједан муслиман нигде није написао да то не треба радити . Тражио си да срби кажу да су криви
Изволи тражи од хрвата на каналу да кажу да су криви
Ii jesi nešto naučio iz toga ?
Tražio sam već na njihovom forumu (Pijani Tvor iz Pule). Obe su strane bile za rat tj i Tuđman i Milošević.
Samo veliki priznaju grešku. mali se plaše - da će posle biti još manji.