Чудан говор још чуднијег ратног "ветерана" испред РТС !

У праву си

Заборављаш 1 000 година историје

Ратовали су сви са свакима

Например Турци победе наКосову ...а у усто време те што су требали помоћи Србима виде како нападају Северне границе србије...

Срби су криви што су бии измежу Турака и Угара ?!
jbga, nisu se snašli,..
Tito jeste, ali on nije Srbin.

Zasto onda ne slusas svoj narod koji ti prica sta je licno dozivio i prezivio?
Nego mu ne vjerujes?
Nisi ti meni pričala šta si lično doživela . ne laži!
Kakvog Seselja?Neko slusao Seselja i krenuo u rat?
Mozda je on mogao okupiti cetu takvih...ali borci VRS sigurno nisu ratovali zbog Seselja i slicnih.
Pričam ono što zanm. Ja nisam slušao ni Mladića ni Karadžića, pišem iz ličnog ugla.

..и имао помоћ Савезника и Срба .... знаш ли колико је тада помрлоод глади зиме и без лекова ...или ћеш рећи да и те приче

што смо слушали су лаж
spamujemo,.. obojica,..
a koliko je od toga pomrlo u velikom ratu ?
Nismo mi tamo pobedili nego su nas za žrtve nagradili

Краљ је само добио на основу 70% мртвих србасвоје Краљевство Југославију ..Срби нису добили никакву награду

Срби нису хтели Југославију
Kralj je hteo. A Srbi se nisu bunili. Hrvati jesu,.. a Slovenci su uvek bili mudriji od drugih,.. pa neka ih i nazivamo slugama Zapada,.. samo što bi mi svi da živimo kao Slovenci, ali da smo drčni kao "pravi Srbi".,.. dok smo brojniji od drugih,.. ali nas je sve manje i manje.

Kralj je hteo. A Srbi se nisu bunili. Hrvati jesu,.. a Slovenci su uvek bili mudriji od drugih,.. pa neka ih i nazivamo slugama Zapada,.. samo što bi mi svi da živimo kao Slovenci, ali da smo drčni kao "pravi Srbi".,.. dok smo brojniji od drugih,.. ali nas je sve manje i manje.

Хрвати су хтели..Молили..Чеси и Пољаци су их пљачкали преостали од АустроУгарских јединица ..италијани су хтели Далмацију

илини у те приче не верујеш

spamujemo,.. obojica,..
a koliko je od toga pomrlo u velikom ratu ?
Nismo mi tamo pobedili nego su nas za žrtve nagradili

Краљ је само добио на основу 70% мртвих србасвоје Краљевство Југославију ..Срби нису добили никакву награду

I Staljinu rekao Njet. Imao i mooda.

За некога која би своја моода з аћерке и унукеставио на линију фронта

превише критикујеш оне који су своје главе оставили бранећи по Муслиманији Усташији и Шиптарији своје ћерке и унуке

A ti bi da budeš isti ? da im vratiš ? da se osvetiš ? Znaš gde to vodi ?

Не импутирај ...

Само ти кажем да су се смејали и ругали сликама Јасеновца .....Да су слике пријављивали ..и да су биле брисане

Није дозвољено ни сећати их се овде

Има ли на другим форумима које кажеш да посећујеш слика жртава срба? Шта кажу ти други форуми ?

jbga, nisu se snašli,..
Tito jeste, ali on nije Srbin.

Тито је имао Црвену Армију..Савезнике..и Србе као помоћ

Нешто слично је било и у времеЈБТ'а ..братство и јединство

@Plant

једина разлика јешто сада србаван границе србије нема ни 3% а било их је по попису 38%

@MOST6

Nisu to besmislice. Kad se postidiš svoje mržnje.

Ниједа хрват на крсти се не стиди своје мржње

Јели тако @Sin_tisućljetne_kulture @MOST6

Ви се чак и смејете лешевима Срба

Ne zanimaju me oni, ponavljam. Ja mislim da radim dobru stvar za svoj narod, svejedno koliko me mrzeli što to radim.. Oni neka vode svoju brigu.

Мене занимају Сви .. Ми са Кеплера 452б смо све то видели на Марсу

свумржњу .. убиства око воде и ваздуха који нестаје

...мислили смо да ће Земља бити боља јер је богата

али лудило је у хомо сапијенсу

...остаје нам Венера као нада

Je li bilo ijednog rata na Balkanu bez Srbije?
A znaš zašto ?
Zbog takvih, kao što si ti i tvoji koje zastupaš i braniš.

У праву си

Заборављаш 1 000 година историје

Ратовали су сви са свакима

Например Турци победе наКосову ...а у усто време те што су требали помоћи Србима виде како нападају Северне границе србије...

Срби су криви што су бии измежу Турака и Угара ?!

Nisi ti meni pričala šta si lično doživela . ne laži!

Pričam ono što zanm. Ja nisam slušao ni Mladića ni Karadžića, pišem iz ličnog ugla.
Ti bas imas problem sa razumijevanjem ili se pravis blesav? :roll:
Nigdje nisam ni rekla da sam tebi licno pricala,nego ovde na nekoj od tema.I ne mislim istu pricu ponavljati sto puta.
I ne nazivaj me vise lazovom jer zaista ne zelim komunicirati bilo s kim na taj nacin.
Rekla sam ti da ne moras da mi vjerujes,ali i ja pisem takodje iz svog ugla.
Optuzujes pausalno citav narod da je bio zaludjen nekim tamo Seseljem ili bilo kojim politicarem,pa je krenuo da ratuje,onako iz cista mira valjda...a to ne da je laz,nego ekstremna laz.
Devedeset posto ljudi koji su ratovali su bili obicni ljudi,radnici,seljaci...manji dio su bili oni kojim je rat bio brat.Vecini ljudi rat je bio muka i nevolja na koju su bili primorani.Budi siguran da od njih niko ne priziva nikakav novi rat.
Ne znam sta vise hoces od njih?

Хрвати су хтели..Молили..Чеси и Пољаци су их пљачкали преостали од АустроУгарских јединица ..италијани су хтели Далма
pročitaj "Aleksandar od Jugoslavije" Vuk Drašković po arhivskoj građi. promenićeš mišljenje, bar ja jesam.
Tu bih se mogao složiti. A mogli su da kralj nije hteo biti veliki kralj.
bili su nesložni, kao i vazda,.. kao i sada.
За некога која би своја моода з аћерке и унукеставио на линију фронта
превише критикујеш оне који су своје главе оставили бранећи по Муслиманији Усташији и Шиптарији своје ћерке и унуке
Njima slava, njih ne kritikujem - nisu na ovom forumu,.. malo si se zaneo.
Ili mi dokaži da to radim.
edit: Pokušavaš da me diskredituješ. Studenti su goloruka deca. I bore se mudrošću,.. ali ako neko krene silom na njih,.. ja sam se već naživeo .

Писац због чијег Ножа се хватају за Нож није ни човек ни писац ...
To je pisano za one koji razumeju i ne ponavljaju greške iz istorije. I smisao Dučićeve pesme o Hrvatima je malo dublji no što ga vi ovde vidite (nije tebi namenjeno).
Јесте .. Завршио си ..Поздави класиће са ослужења војске...и фамилију ..и сети се да овде на страницама има који је немају .. а ти им ниси веровао
:ok:

Njima slava, njih ne kritikujem - nisu na ovom forumu,.. malo si se zaneo.
Jesu na ovom forumu.Ja ih prepoznajem (ne poznajem licno)bar cetiri,pet.
Necu da imenujem da ne kazes da sam pristrasna.
Ali ti ljudi ti govore,a ti ih ne cujes ili ne zelis cuti.
Sebe ne racunam,jer sam zensko.
Ali citava moja generacija,moji skolski drugovi su bili ti ljudi koji su ucestvovali u ratu,ne mrzivsi nikog i ne povodeci se ni za cijom propagandom.Borili su se samo za svoje.
I onda dodjes ti i kazes da treba nekom da se izvinjavaju.

ovaj olos lazljivi navodi da je 92 imao nepunu 21 godinu ?

u jna ko je tada bio imao je tek punih ili nepunih 20 godina dakle 92 su na odsluyenju bili godista 1972 i 73 a to znaci plafon 20 godina

ok mozda je on ponavljao koju godinu u srednjoj ili osnovnoj pa je godinu dana tutuban stigao kasnije da sluzi vojni rok

kao dobrovoljac ne vjerujem da je bio vec pocetkom maja u sarajevu!

dakle vojnik redovni jna, kako i rece, zadesili smo se tamo

PRVO to niej vojnik jna koji je bio na nekom ratistu da kazete na polozaju kao reicmo vojnici kod dubrovnika, kod vukovara priej toga...
pa provedu nekko vrijeme po linijama ...

JOK ,ovaj je sluzio u kasarni, i mogo je bit ranjen nekim granatiranjem od strane muslimana ili nekim eventualno snajperom kad su tukli po kasarnama ili pak tokom p=onog nesretno iylaska kada je napadnuta kolona ...

DAKLE NA ODLSUyENJU VOJNOG ROKA U KASARNI (daleko je to od ratista) a mogo je biti ranjen jedino tak osto su MUSLIMANI DELOVALI NA NJEGA jer jna niej isla po sarajevu da dejstvuje id a ubija muslimane!

LJUDI ovo je tipicna lazovcina... evo @dragon x neka da svoje misljenej o ovoj prici ovog prevaranta...

kaze , zadesio se u maju u sarajevu. znamo da posle 19 maja u sarajevu i tuzli sigurno nema vsie vojnika jna...
dakle mogo se sam ozadesiti na sluzenju vojnog roka i zadesilo ga ranjavanje dok su muslimani dejstvovali kukavicki po kasarnama

kakav je to veteran ??? kakav je to ratnik i borac ????

taj linija vidio nije... taj ratista vidio nije!

pu pizd.a prodana!
Ako je to ovaj lik on se nije borio na strani srpske vojske nego muslimanske.

Screenshot_2025-04-23-19-28-41-258_com.microsoft.emmx-edit.jpg

Životna priča Gorana Samardžića zanimljiva je i utoliko što je veći dio mladosti proveo na asfaltu Beograda, a u Sarajevo se vratio par godina prije rata ni ne sluteći što će se ubrzo dogoditi. Kada je započelo ubijanje, Samardžić se uključio u obranu grada, no svoje ratno iskustvo javno nikada nije isticao.

https://booksa.hr/knjige/autori/goran-samardzic

ауторска тема

Гледам неки снимак на интернету и видим наводног ратног ветерана , како сам себе представља , држи говор испред РТС , дошао да га блокира и линчује новинаре

Лик узео микрофон , ставио беретку и кренуо да говори , али шта говори .

Говори најгнусније оптужбе на рачун српског народ , говори да је отишао у Сарајево 1992 године са неких дведесетак година и да је рањен у ногу и ту се његов ратни пут и завршава . затим говори како је РТС КРИВ што је он отишао и рат и да тамо где је био није било никаквих "балија и усташа" , него све дивни и красни људи које је он убијао јер га је РТС натерао .Говори да су Срби геноцидни и да су Сарајево држали под опсадом итд...

Гледам шта говори и како чита оно што је написано и делује веома постиђено док то чита , питам се да ли му је неко саставио шта да каже и да ли је уцењен јер ко би тек тако ишао и држао говор да је убијао људе у рату а криви РТС .

Питам се да ли су ДОСОВЦИ у дослуху са нпр СИПА из Сарајева нашли спискове људи и уценили их или платили да иду на протесте и говоре ове ствари .

Деловало ми је у једном моменту као да сам то већ негде видела ,ту ситуацију , ако неки Дежа ву и онда се сетим филма :"У земљи крви и меда" и схватим да је то тај сценарио .

Довели су их и представили ратним ветеранима са береткама да би они говорили да су злочиници ратни и да је српски народ злочиначки народ и да је Република Српска геноцидна творевина а да је за све то крив РТС ..

А ја не могу да верујем шта смо доживели као нација да највећи издајници и дезертери држе говоре и да их дочекују овацијама .

Е , то су ти сјајни ветерани и док њима кличу наше праве ратне ветеране црвене беретке , капетана Драгана пљују и провоцирају .
Je li ima gdje njegov frontalni snimak lica, ako je to ovaj što postoje podaci o mjemu onda se on borio u musliamanskoj a ne srpskoj vojsci?

Ljudi, taj Goran Samardžić je lik iz Sarajeva, pisac, pripadnik tzv arbih, nije nikakav srpski veteran.

Trebalo bi ga uhapsiti zbog lažnog predstavljanja i procesuirati te ispitati njegovo učešće u ratu.

On čak i sada živi u Sarajevu i došao je u Beograd da buni druge???
Pa vi u Bg niste normalni majke mi, šta vama ljudi rade i podmeću...

Screenshot_2025-04-23-19-47-23-787_com.microsoft.emmx-edit.jpg

Ljudi, taj Goran Samardžić je lik iz Sarajeva, pisac, pripadnik tzv arbih, nije nikakav srpski veteran.

Trebalo bi ga uhapsiti zbog lažnog predstavljanja i procesuirati te ispitati njegovo učešće u ratu.

On čak i sada živi u Sarajevu i došao je u Beograd da buni druge???
Pa vi u Bg niste normalni majke mi, šta vama ljudi rade i podmeću...

Pogledajte prilog 1718591
Jel on nešto slagao ?
A da li smo mi normalni, nisi ti kompetentan.
Jesu na ovom forumu.Ja ih prepoznajem (ne poznajem licno)bar cetiri,pet.
Necu da imenujem da ne kazes da sam pristrasna.
Ali ti ljudi ti govore,a ti ih ne cujes ili ne zelis cuti.
Sebe ne racunam,jer sam zensko.
Ali citava moja generacija,moji skolski drugovi su bili ti ljudi koji su ucestvovali u ratu,ne mrzivsi nikog i ne povodeci se ni za cijom propagandom.Borili su se samo za svoje.
I onda dodjes ti i kazes da treba nekom da se izvinjavaju.
Ne lupetaj da su ovde, pročitaj, napisao je je da su izgubili glave - da su mrtvi.

Back