Чудан говор још чуднијег ратног "ветерана" испред РТС !

Ја сам ти предложио да питаш и нисам те учио, ако је тај Жељко фукара имаш 63-е других.
sta imam ? 63 sta ?
Ако ти је до истресања због једног лика што је нешто лупетао испред РТС-а на све друге, онда настави.
nemoj se mesati tamo dje se razumes kolko i u lanjski sneg.

da imalo poznajes lik zeljka vukelica janso bi ti bilo sve . cestiti veterani koji su bili u tom udruyenju nece da cuju za tu fukaru. a ti ocito veze nemas ko je on pa se ovde brukas postavljajuci to stosi nasao po netu

nemoj me vuci za jezik i pokazujem sta je i ko je vukelic zeljko

koji se kur trpate svudje dje veze nemate! evbo vas internet da vas ebo, uzmete utipkate nesto nadjete i mislite svu sste pamet ovog sveta popili!

ZNAS LI TI daje ta dzukela prosle godine pred drugi krug izbora lokalnih u ns , u junu PODRZAP CANKA POKRET BRAVO BRKOVICA anu lalic gruhonjica ?!??

znas li ti to ?

znas kur moj...

znas li da je osnovao politicku stranku vetrana ali n prevaru kupio potpise od vetrana kada su strjakovali u bg i po citavoj srbiji... nije im napisao zasta su ti potpisi mislili su za nesto drugo...

dodao je naslov iznad tih potpisa...

znas li ti da je GIK u novom sadu njegovu prijavu za ucesce na izborima odbio ?

prevarant

pa je podrzao tu opoziciju koja se prosle godine u junu u novom sadu udruzilasa svim olosima pa i sa BRKOVICEM POGACAROM CANKOM ANOM LALIC!

banda sistemska ....

Ama ljudi moji, čovek je rekao da je naseo na ratnu propagandu, (i pritom je ranjen) na mržnju koju je generisala RTS,.. i da se to i sada događa i da je on prepoznaje.
To je suština tog videa!
--------------------------
ee, ali hajde da ga diskreditujemo, - stara SNS-ovska.

Он гледа из угла неког ко је дошао из Србије, дакле сужено гледање.
У СРБиХ је било око милон и триста педесет хиљада Срба који су до почетка рата гледали РТ Сарајево а не РТС (осим ако је нешто заједничко на ЈРТ), након почетка рата је основан на Палама "Канал С" и опет није имао утицај РТС. Дакле, РТС није могао да утиче на Србе у Републици Српској, већ само њихова жеља да се боре и опстану на својим огњиштима јер им је по трећи пут у 20-ом вијеку пријетила опасност да буду уништени.
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Срби_у_Босни_и_Херцеговини

Pokušavam pokazati ( ali ne mogu dokazati) da su to priče rekla-kazala.

Тачно ..Ни ти неможеш ништа доказати ...ни они ....Слике додуше јесунекакав доказ ... оне слике због којих си га пријавио

али ко још верује сликама....

Nauk da dzaba sto ti nisi nikom kriv i nikoga ne mrzis,mozes lako postati zrtva ako ne ukljucis zdrav razum.
a, šta je tu zdrav razum ?
Koga je to mrzio muz moje doticne koleginice pa ostao u svom stanu u Sarajevu,ne zeleci da bjezi od svojih dojucerasnjih komsija Bosnjaka i Hrvata?
Ne znam, ali to ni ti ne znaš.

Kako ja tebi mogu vjerovati da tebi niko nije stao na zulj?
Ne trebaš mi verovati (niti bih ja to ni izjavio) ali ni njemu - ni njoj, ne trebaš verovati. I ja ne verujem.
Što ne? Te granice su bile doslovno do jeseni 1918. godine.
Bivše granice, bio je rat,.. a primirjem se crtaju nove. ALi dobro neka ti bude.

Ama ljudi moji, čovek je rekao da je naseo na ratnu propagandu, (i pritom je ranjen) na mržnju koju je generisala RTS,.. i da se to i sada događa i da je on prepoznaje.
To je suština tog videa!
--------------------------
ee, ali hajde da ga diskreditujemo, - stara SNS-ovska.

Имали снимак хрвата муслимана шиптара који исто тврди да је нас'о или су сви 'опростили Србима што су их тукли '?

sta imam ? 63 sta ?

Бројеве телефона ветерана кординатора у 60 градова + тројица њих када се изузме тај Жељко. У спојлеру су на коме пише "Бројеви телефона", још сам ти поменуо да можда неког из тих других градова знаш.

OK, slažem se,.. ali kako ti možeš tvrditi za nekog trećeg da "ni mrava nije zgazio " ?
već sa početkom te priče ne štima,.. a to bi trebala biti "priča za nauk" - kakav nauk,.. da je bilo nevinih žrtava ? da je bilo grešaka ? Pa i kod partizana je bilo,..
da nije bilo mržnje ?
Pa kako ?

Како ти тврдиш да су Сви Срби весело ишли да пљачкају

Jel ima neko iz donje Ustikoline na Krstarici ?
Iz Knina ?

Šta je dobijao Srbin kada ode u prodavnicu auto opreme i traži levi blatobran za fiću ?
Ili za Stojadina ?

Haa, hajde da vas čujem.

То се добијало у Војводини или су чуо од неког ахрвата муслима шиптара

Која је шифра била за муслимане шиптаре хрвате или они су били ненауружани ?

Bivše granice, bio je rat,.. a primirjem se crtaju nove. ALi dobro neka ti bude.
Koketiraš s povijesnim revizionizmom. Beogradski režim nije dirao dobivene granice sve do 1922., odnosno 1924. godine, već ih je priznavao do tada. Vrijeme za njihovo ukidanje u tvom smislu bilo je odmah 1918. godine. To nije učinjeno i stoga nije moguće pozivati se na "rat" i "bivše granice".

Nemam nameru da zamišljam. To su bolesne slike.
Ni u novinama ih ne bi oblavili - sada. To su slike iz ratno-huškačkih dana.

То су слике рата . Ниједан муслиман нигде није написао да то не треба радити . Тражио си да срби кажу да су криви

Изволи тражи од хрвата на каналу да кажу да су криви

Koketiraš s povijesnim revizionizmom. Beogradski režim nije dirao dobivene granice sve do 1922., odnosno 1924. godine, već ih je priznavao do tada. Vrijeme za njihovo ukidanje u tvom smislu bilo je odmah 1918. godine. To nije učinjeno i stoga nije moguće pozivati se na "rat" i "bivše granice".
ne.
da nije bilo ujedinjenja, granice bi se bitno menjale. Deo Hrvatske bi uzeli Italijani , deo bi pripao Srbiji...

OK, slažem se,.. ali kako ti možeš tvrditi za nekog trećeg da "ni mrava nije zgazio " ?
već sa početkom te priče ne štima,.. a to bi trebala biti "priča za nauk" - kakav nauk,.. da je bilo nevinih žrtava ? da je bilo grešaka ? Pa i kod partizana je bilo,..
da nije bilo mržnje ?
Pa kako ?
Mogu tvrditi za ovog o kom pricam.Poznajem ljude.Sta ti tu nije jasno?

Jeste. Tad sam služio vojsku.
Zašto se nismo složili da mogu da se otcepe ?
Uz garancije da će jednaka prava imati svi građani ..
Nego ste hteli veću zemlju, a ni ovu ne možemo da naselimo.
Ostaje nam pusta.. jesi ti toga svestan ?

Срби су хтели већу земљу ?

Срби су отерани . Јеси ли ти нормалан?

Буквално су стрељали у Словенији децу која су се предала испред граничарских караула ....Да ли су словенци икада признали кривицу ?

Akcija-oluja-hrvatska-1995-rat-izbeglice-kolona-REUTERS-Ranko-Cukovic-2-.jpg

То су слике рата . Ниједан муслиман нигде није написао да то не треба радити . Тражио си да срби кажу да су криви

Изволи тражи од хрвата на каналу да кажу да су криви
Tražio sam već na njihovom forumu (Pijani Tvor iz Pule). Obe su strane bile za rat tj i Tuđman i Milošević.
Samo veliki priznaju grešku, ili krivicu, mali se plaše - da će posle biti još manji.

Ii jesi nešto naučio iz toga ?

Научило се....

Треба тући у рату свом силом одмах максимум док имаш метка

Тако су урадили словенци хрвати шиптари

Срби су се нећкали и прошли како су прошли

Tražio sam već na njihovom forumu (Pijani Tvor iz Pule). Obe su strane bile za rat tj i Tuđman i Milošević.
Samo veliki priznaju grešku. mali se plaše - da će posle biti još manji.

Немаш доказ да хрвати словенци муслимани шиптари кажу да су криви

Понављам ти да већина у србији није била за рат нити срби било где

Само су срби истерани из хрватске избосне сакосова... друге нације нису истериване

Back