Cuda pod Ostrogom?

ja imam drugaricu koja ima cerebalnu paralizu koliko je puta isla u Ostrog i nista

Kako mi je zao tih ljudi koji boluju od teskih neizlecivih bolesti, a mucenici, idu na takva mesta, ne bi li se cudo desilo, ne bi li prohodali, ozdravili....

E, zato sam tako i besna na ove sto im uzimaju priloge, a znaju da cudotvornog isceljenja nema. Kako ih savest ne grize da od ljudi koji tamo dodju po truncicu nade u ozdravljenje uzimaju pare? A dobra im je fora, nema tarife, prilozite koliko mozete. Znaju ljudi za zakon velikih brojeva. Poneki ne dolaze samo jednom...Nada poslednja umire, zato se i vracaju po nekoliko puta. Nekima od njih ce dozivotno trebati pelene...

A ovi crnomantijasi nisu gadljivi na pare tih jadnih, bolesnih ljudi. Znaju da su prodali maglu, poskrope novac svetom vodicom, i tako osvecenog mogu da ga trose u miru i veselju. Sramota!

да су лекари јефтинији, бар без обавезног чашћавања, и да су лекови за такве болести приступачни свима вама који уплаћујете социјално...

да су лекари јефтинији, бар без обавезног чашћавања, и да су лекови за такве болести приступачни свима вама који уплаћујете социјално...

Ma sta mi naprica... Lekari vrlo dobro znaju kada je rec o izlecivoj, a kada o neizlecivoj bolesti. Ne tvrde da savremena medicina leci neka oboljenja, ukoliko to nije tacno. Niti nude laznu nadu, niti je PRODAJU!

Ovi koje ti bezuspesno branis, nisu cak ni nadrilekari. Oni su najobicniji prevaranti.

Zar moram biti mikrobiolog,da bih verovala da postoje mikroorganizmi?
A na temi rekose da u Ostrog dolaze i pripadnici drugih religija,narocito muslimani,tako da ti je pitanje bez veze.

mikrobiolog ima mikroskop da dokaze da ima mikroorganizama, a jos toliko veliki teleskop nisu napravili da vide boga.
evo prefolmulisacu, ti bi sada da pripadas bilo kojoj religiji samo ti je potreban dokaz cuda pod ostrogom?
ili ako ti je lakse, zasto ti treba dokaz cuda pod ostrogom?

Sad ce vernici da ti odgovore da ti drugarica ne veruje dovoljno,i zato nema leka za nju!Da je mrtva i dodje Isus,lako bi je oziveo,ovako,ziva je i ne treba bas da cepidlaci sa zeljama o ozdravljenju.(sarkasticna sam,ne sprdam se sa bolescu devojke)

zasto ti kazes "Sad ce vernici da ti odgovore...." ti sve znas a trazis dokaz. a koliko vidim niko mu nije ni odgovorio

Ma sta mi naprica... Lekari vrlo dobro znaju kada je rec o izlecivoj, a kada o neizlecivoj bolesti. Ne tvrde da savremena medicina leci neka oboljenja, ukoliko to nije tacno. Niti nude laznu nadu, niti je PRODAJU!

Ovi koje ti bezuspesno branis, nisu cak ni nadrilekari. Oni su najobicniji prevaranti.

danas, to zna svaki covek koji je bar jednom u zivotu bio kod lekara opste prakse. dzabe tebi tvoja skola kada pamet otisla na ispasu

Dokaze ne treba dostavljati, jer i da se dostave, neki bi odavde rekli "daj putni racun ili racun za benzin i dokazi sad da si uopste bio".

Ako neko veruje da postoje mikroorganizmi bezx da je uzeo mikroskop u ruke, zasto ne bi verovao da cuda postoje, bez da je osetio na svojoj kozi cudo?

Nije, nego se nece, a ne da se ne moze, pa se pitam sta ti ljudi dalje hoce od ovog pdf-a i od ovih vernika?

Dokaze ne treba dostavljati, jer i da se dostave, neki bi odavde rekli "daj putni racun ili racun za benzin i dokazi sad da si uopste bio".

Ako neko veruje da postoje mikroorganizmi bezx da je uzeo mikroskop u ruke, zasto ne bi verovao da cuda postoje, bez da je osetio na svojoj kozi cudo?

Nije, nego se nece, a ne da se ne moze, pa se pitam sta ti ljudi dalje hoce od ovog pdf-a i od ovih vernika?
Dokazi bi se dostavili da postoje . To bi bilo i u interesu crkve jer bi dobili nove vjernike .
U REKLA~KAZALA necu da vjerujem !

U mikroorganizme se ne veruje. Zna se da postoje. Dokazano.

mikrobiolog ima mikroskop da dokaze da ima mikroorganizama, a jos toliko veliki teleskop nisu napravili da vide boga.
evo prefolmulisacu, ti bi sada da pripadas bilo kojoj religiji samo ti je potreban dokaz cuda pod ostrogom?

Dakle,da postoji tako veliki teleskop,videli bi boga?
Ja nemam zelju da pripadam ni jednoj religiji,pa da iz tog razloga trazim dokaz.Ne znam odakle ti ta suluda ideja?Da sam ocajna i nesigurna,verovala bih bez ijednog dokaza,tj ne bih ga ni trazila,samo bih verovala.
Ne treba meni dokaz za Ostrog ni zasta,vec diskutujem na temi o cudotvornosti istog.Necu valjda ovde diskutovati o Tadicu!?

Mikroskop bi bio vrlo koristan kod Vasilija , pa da vidimo
da li cemo vidjeti cudo ili mkroorganizme .
Nesto od to dvoje se krije pod tepihom .

bil bio ljubazan da nam objasnis sta ti smeta vasilije i ostrog pa da komentarisemo dalje?
Ne smeta meni ni Vasilije ni Ostrog , vec varanje bolesnog i siromasnog naroda .
To rade lakomi popovi izmisljajuci price o netruleznom tijelu i setnjama mrtvog
sveca . Isto tako , gade mi se i oni koji sire price o cudotvornim izljecenjima , a
nisu prisustvovali ni jednom .

Ne smeta meni ni Vasilije ni Ostrog , vec varanje bolesnog i siromasnog naroda .
To rade lakomi popovi izmisljajuci price o netruleznom tijelu i setnjama mrtvog
sveca . Isto tako , gade mi se i oni koji sire price o cudotvornim izljecenjima , a
nisu prisustvovali ni jednom .

e pa ovde ti to nista ne vredi, nego put pod noge pa pravac ostrog pa ih dobro napusi

Dakle,da postoji tako veliki teleskop,videli bi boga?
Ja nemam zelju da pripadam ni jednoj religiji,pa da iz tog razloga trazim dokaz.Ne znam odakle ti ta suluda ideja?Da sam ocajna i nesigurna,verovala bih bez ijednog dokaza,tj ne bih ga ni trazila,samo bih verovala.
Ne treba meni dokaz za Ostrog ni zasta,vec diskutujem na temi o cudotvornosti istog.Necu valjda ovde diskutovati o Tadicu!?

da si malo inteligentnija shvatila bi da se bog i vera ne trazi mehanickim instrumentima i naravno shvatila bi moju ironiju, medjutim,
ti i jesi ocajna cim trazis dokaz, samo jos da konkretno ustanovis sa sobom kakav dokaz i za sta ce ti, da li ti je lakse ako ne nadjes dokaz o cudu pod ostrogom, hoces li biti spokojnija, a da li bi te uznemirilo da cudo ipak postoji? sta bi to promenilo u tvom zivotu?

... da li ti je lakse ako ne nadjes dokaz o cudu pod ostrogom, hoces li biti spokojnija, a da li bi te uznemirilo da cudo ipak postoji? sta bi to promenilo u tvom zivotu?
Da čudo ipak postoji, ljudi u kolicima bi imali nadu, slepi bi imali nadu, bolesni od terminalnih bolesti bi imali nadu... svaki savestan čovek, bilo koje vere, pa i svaki ateista bi u tom slučaju bolesne hrabrio da odu na Ostrog i reše svoje probleme pre nego da se obrate lekaru. Naravno, kao što smo već utvrdili - dokaza nema. Jedina evidentna stvar je da zaposleni u toj firmi na Ostrogu žive od para prevarenih ljudi.

Da čudo ipak postoji, ljudi u kolicima bi imali nadu, slepi bi imali nadu, bolesni od terminalnih bolesti bi imali nadu... svaki savestan čovek, bilo koje vere, pa i svaki ateista bi u tom slučaju bolesne hrabrio da odu na Ostrog i reše svoje probleme pre nego da se obrate lekaru. Naravno, kao što smo već utvrdili - dokaza nema. Jedina evidentna stvar je da zaposleni u toj firmi na Ostrogu žive od para prevarenih ljudi.

образовани се надају да су постали паметни.
чудо не постоји.
памет није чудо.

Back