Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
Мала знања добијају се учењем, велика знања добијају се вером и поштењем.
+Св. Николај Жички+
А оно што си написао је мало знање.Јел ти је то из средње школе?.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+Св. Николај Жички+
А оно што си написао је мало знање.Јел ти је то из средње школе?.![]()
Не капирам ништа,а какве ово има везе са религијом?
mamma mia..celo hrišćanstvo počiva na Čudu, a ti iskažeš ovako nešto..
Nebitno u kojoj religiji ste pronasli istinu, ako vasoj religija ima cuda, zelim da mi ih kazete ovdje. Potrebno je samo jedno jedino, naukom neobjasnjivo, cudo. Da li neko to moze da mi uradi?![]()
Nebitno u kojoj religiji ste pronasli istinu, ako vasoj religija ima cuda, zelim da mi ih kazete ovdje. Potrebno je samo jedno jedino, naukom neobjasnjivo, cudo. Da li neko to moze da mi uradi?![]()
Da li bi bila spremna da učestvuješ u naučnom "double blind" eksperimentu? On bi bez ikakve sumnje pokazao da niko ne odgovara ni na kakve molitve.Odgovor na molitvu![]()
Da li bi bila spremna da učestvuješ u naučnom "double blind" eksperimentu? On bi bez ikakve sumnje pokazao da niko ne odgovara ni na kakve molitve.
тврдим да молитва делује.
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=12031
да ли си ти спреман да експериментишеш?
Uvek sam spreman da eksperimentišem, dva puta sam u bolnici zaglavio zbog eksperimentisanja. (ne zezam se).
Naravno, da bi eksperiment bio uspešan, prvo se mora precizno definisati cilj i metodologija eksperimenta. Cilj bih voleo da čujem od vernika, a što se mene tiče otvoren sam i za predloge što se metodologije tiče. Naravno, uslov je da ishod bude nedvoznačan u smislu verovatnoće i diferencijacije između "slučajnog pogotka" i "pravog pogotka."
Uvek sam spreman da eksperimentišem, dva puta sam u bolnici zaglavio zbog eksperimentisanja. (ne zezam se).
to je cudo tvoje religije?Ево лекције о чудима кроз познавање елементарних честица (кроз квантну физику).
Како то да су два фотона спојена у лептоне, када је за њихово спајање потребна нестварно велики енергија, екстремни притисак, највиша температура и најпрецизнија геометрија?
Таква сила се не може добити нити од једне интеракције или закономерног дејства, а опет ''неко'' је натерао два мала и саможива фотона да се споје у већу честицу.
Одговор, одакле та сила, али да буде кратак и јасан, без да мора да те отпетљавамо из лавиринта недоречености.
to su cuda tvoje religije? pripadaju samo tvojoj religiji?u religiji kojoj ja pripadam nema chuda... ustvari mogle bi da se okarakterishu kao chuda 4 situacije- nastanak materijalnih elemenata, nastanak zhivota, nastanak svesti (kod zhivotinja), i nastanak razuma (kod choveka). sve ove 4 tachke su naukom neobjashnjiva chuda.
ima veze sa tvojom religijom?Има и те какве, јер у почетку Бог створи светлост...
Много би морао да ти куцкам, објашњење иде другом приликом.
Da li bi bila spremna da učestvuješ u naučnom "double blind" eksperimentu? On bi bez ikakve sumnje pokazao da niko ne odgovara ni na kakve molitve.
haiti 230,000 people had died, 300,000 had been injured and 1,000,000 made homeless.zemljotres proguto crkvu u gvatemali..eto to je na primer jedno ćudo..
kakve ima veze vera sa postenjem?
+Св. Николај Жички+
vidim da si pravoslavac. jel ovo cudo vezano za spc?