BOKYSTAMY
Veoma poznat
- Poruka
- 10.976
Ne gradi sebi lika rezana, niti kakve slike od onoga sto je gore na nebu,ili dole na zemlji ili u vodi ispod zemlje.Nemoj im se klanjati niti im sluziti,jer sam ja gospod Bog tvoj"...Gospod zna da iza svakog religioznog predmeta,kom se ljudi mole,obozavaju ga ili postuju,stoji demon,spreman da primi obozavanje od coveka.Nemoj misliti da cuda o kojima pricas cini Bog.Pre ce biti da je to Lucifer,jer on cudima osvaja i zaposeda,da bi lakse vladao.U ikonama nema Boga,procitaj Bibliju pa ces se i sam uveriti u to.
"I bi joj dano da dade duh ikoni zverinoj,da progovori ikona zverina, i da ucini da se pobiju koji se god ne poklone ikoni zverinoj"(otkrovenje13,15)."I videh iz usta azdajinih, i iz usta zverinih, i iz usta laznoga proroka, gde izidjose tri necista duha, kao zabe.Jer su ovo duhovi djavolski koji cine cudesa i izlaze k carevima svega vasiona sveta da ih skupe na boj za onaj veliki dan Boga svedrzitelja"(otkrovenje 16, 13.14).
Pa ne bih se bas slozio sa tobom, jer neka cuda moze da ucini i demon , ali nikako nesto veliko, uglavnom su to neka prividjenja ili zastrasivanja, a nikako isceljenja.
Tako ni isusu nisu verovali da Duhom Svetim cini sve , zato im je lepo i rekao,
Cak i u bibliji nalazimo da i materiju prozima sila Bozija, pa su mnogi bili isceljeni , cak samo spustanjem znojavih ubrusa od apostola, a neki cak i od njegove sene, zato ne moj da te sotona obmane.