Duskwood
Veoma poznat
- Poruka
- 10.072
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je tajna koju Vrhovni ajatolah revolucije Milan St.Protić još uvek ne želi da otkrije.Malo nije uredu da se poziva na neki novi grandiozni protest a da se pri tome ne nudi nikakav plan šta da radimo na njemu.
Vučić danas u Kini s Putinom, Đinpingom, Erdoganom i Kim Džong Unom: Predsednik u prirodnom okruženju diktatora. Srbiji ponovo nanosi štetu
https://nova.rs/vesti/politika/vuci...ruzenju-diktatora-srbiji-ponovo-nanosi-stetu/
Molim vas, neka neko javi liderima slobodnog sveta da su Soroš i MI6 poslali AV da ih špijunira. On će posle ovoga odmah da odleti u London da otpeva sve što je čuo.
@Grom_sa_neba!
Pricao sam vec @Jugoslav Čvarak -u...
Da AVtihrista Mi6 i CIA garant salju zarazenog i ozracenog ko zna cime...da tamo rukujuci se zarazi i fakticki smakne Putina, Sija, Modija, Una...
Video si da je nekidan rekao "Umoran sam...", verovatno i ne zna da vec deluje i na njega...
Zato Trump izbegao susret s njim...zna da je ovaj tifusar...
...
pa, da zato kazes da se video sa dvojnikom, a ja badava pitam za ton, samo su se slikali, siftar i dvojniksalju zarazenog i ozracenog ko zna cime...da tamo rukujuci se zarazi i fakticki smakne Putina, Sija, Modija, Una...
Video si da je nekidan rekao "Umoran sam...", verovatno i ne zna da vec deluje i na njega...
Zato Trump izbegao susret s njim...zna da je ovaj tifusar...