Цртице из живота СНС-а

• Začetnik teme Začetnik teme RIA77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"Ja se samo pitam dokle vaše ludilo može da ide i šta vama može sve da padne na pamet? Ne bi me čudilo da crkve i manastire počnete, Bože mi oprosti, da prodajete, da neko pravi šoping molove i hotele ili da ovu zgrada parlamenta da pretvorite u šoping mol. Nema šta vama ne može da padne na pamet. Donesite leks specijalis da se ne sudi za ubistvo. Donesito i to. I to vam može pasti na pamet samo da zaštitite vašu mafijaško-kriminalnu hobotnicu", naveo je.

U Srbiji lopatom pretukao susjedu, bore joj se za život​

DANAS se u selu Guberevac kod Leskovca u Srbiji dogodio pokušaj ubojstva. 69-godišnji C. J. je nakon svađe lopatom napao svoju 61-godišnju susjedu i nanio joj ozljede opasne po život. Napadač je uhićen, a Više javno tužiteljstvo u Leskovcu odredilo mu je zadržavanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, piše Blic.rs.

Screenshot_20251107_201018_Stargon.jpg

https://nova.rs/vesti/hronika/haos-...k-opstine-napao-svestenika-vukao-ga-za-bradu/

U Srbiji lopatom pretukao susjedu, bore joj se za život​

DANAS se u selu Guberevac kod Leskovca u Srbiji dogodio pokušaj ubojstva. 69-godišnji C. J. je nakon svađe lopatom napao svoju 61-godišnju susjedu i nanio joj ozljede opasne po život. Napadač je uhićen, a Više javno tužiteljstvo u Leskovcu odredilo mu je zadržavanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, piše Blic.rs.
Ово је за црну хронику.

Back