igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.250
Nista nisu uradili ako AV sa svim oko njega ne bude javno suđeno i ne dobiju debele zatvorske kazne... .. AV je idealan za primer svima koji planiraju da jurišaju na državnu kasu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista nisu uradili ako AV i ovi oko njega ne bude javno suđenje i ne dobiju debele zatvorske kazne i naravno zampljenjenja sva imovina.
Na aukciju pa u kasu kao sto se to radi u pismenim sistemima.. Firme na berzua kome da se preda zampljenjena imovina? ima li zainteresovanih?
Pita onaj Ćaci![]()
jel to možda bilo objavljeno u nekoj epizodi Paje Patka?Na aukciju pa u kasu kao sto se to radi u pismenim sistemima.. Firme na berzu
Nije brate znam da je vama cudno ali je to tako ako nemaš pokriće uzmu stave na aukciju i pare od prodaje stvave u kasicu ..To je praksa na Zapadu ..Svakog meseca imas aukcije.. jel tesko sabrati 2+2jel to možda bilo objavljeno u nekoj epizodi Paje Patka?
Narod ne da voli svog Precednika nego se neki usled emocija i upiške, ima fotodokumentovano.Laže USAID crta, narod je uz Dodika, Precednika, Trampa i Putina.
A čim se stavi kešovina u kasu dotrči pavijan od 120 kila sa kravatom na ledja i obuvanjem usput da se raspita za kakav projekat dal ima....Nije brate znam da je vama cudno ali je to tako ako nemaš pokriće uzmu stave na aukciju i pare od prodaje stvave u kasicu ..To je praksa na Zapadu ..Svakog meseca imas aukcije.. jel tesko sabrati 2+2
Daleko naravno da je daleko ali moze se doci do njega ako znas za sta se zalažes ..Ovi studenti su najpametniji do sada. Od starih ********* nema nistaA čim se stavi kešovina u kasu dotrči pavijan od 120 kila sa kravatom na ledja i obuvanjem usput da se raspita za kakav projekat dal ima....
Daleko je Sunce
ko se na vruće mleko opeče taj i u jogurt duvaDaleko naravno da je daleko ali moze se doci do njega ako znas za sta se zalažes ..Ovi studenti su najpametniji do sada. Od starih ********* nema nista
Poštenje ne postoji i u najpostenijim sistemima nije poštenje to koje sprečava nekog na vlasti da krade .Neke druge stvari su u pitanjuko se na vruće mleko opeče taj i u jogurt duva
ja bih ipak zadržao pravo da budem rezervisan
tim pre što još nisam video primer nigde u svetu da je nekom stalo do filozofskog modela poštenja
Sumnjam da studenti koji demonstriraju nisu već izlazili na izbore: imam iskustva iz onih vremena, šetao sam još od početka srednje.To manje više znači da bi studenti i profesori morali da se kandiduju na izborima i tako pomogli opoziciji. Ova trenutna opozicija bi opet pukla na izborima bez te neke posebne liste.
Javljanje po poslovniku, utuk na utuk
Ovom prilikom izražavamo žaljenje po više osnova
Prvo žaljenje je što ima nas koji smo pretekli DOS vladavinu gde su se naknadne pozicije dobijale bez izbora pa svedočimo koliko ste bili sposobni samo kao laktaroši poput selje u autobus koji udje prvi pa raširi ruke ovima iza dok se on odluči gde će, naravno odluku je mogao da donese i pre autobusa al seljo ne bi bio seljo kad ne bi nanovo proveravao kad naidje prilika.
Drugo žaljenje koje je vaše jedino i iskreno je ono što vas mnogo manje učestvuje u urbanističkim i nacionalnim projektima za masnu i slasnu proviziju
znam, nemojte, nemojte.... budite jaki.... ipak za sva sranja koja su nastala pod SNS-om su kumovali vaši repovi prošlosti... e tako , jel vidite da nije sve toliko crno? jel bolje? e ajmo dalje... jel vidite da su zahtevi - a kolko je to para na ruke? to im rekle mame i tate da pitaju, šta zna dete...
za kraj izražavamo žaljenje što su izbori koje bojkotujete pokradeni, proverite da li je Djilasovih 100.000 očekivanih glasova možda završilo kod Miloša Francuza koji se iznenadio neplaniranom podrškom od 100.000 ali mi nismo jer vaši šano dušo glasači sigurno glasaju jednu od pet miliona stranaka.sad dal će ovu ili onu to je vama tombola a i znamo ko drži kockarnice, nismo vam gasili iako unesrećujete narod.
Svaki ljutko kog sam stavio je zbog vaše prepoznatljive selektivne pravde i sećanja gde se sećate i vremena monarhije, Tita i Slobe ali sa amnezijom 2000-2012 pa vam memorija opet radi od 2013-te na ovamo a biće, nemojte plakati, do 2033-će pa koga pozove Sv.Petar ko izvrda malo ali ne dugo.
Zahvaljujem![]()
Tebi su dostupne činjenice ko mravu o životu van bašte.![]()
izlazite napoljeМислим да сте погрешили адесу... Наставитетражити другде кривцу за оно што су вам учинили