Crta: Proteste i blokade zbog pada nadstrešnice podržava 61 odsto građana Srbije

Da li smatrate da više od polovine podržava proteste i blokade?

• DA

glasova: 18 62,1%
  • NE

glasova: 11 37,9%

• Ukupno glasova
    29
Cisto da primetim da taj podatak sam za sebe ne znaci puno ako se ne pretoci u izbornu volju ili na drugi nacin ne valorizuje i krunise.
Ovde 85% gradjana govori kako ne bi priznalo nezavisnost Kosova u zamenu za ulazak u EU, a kada dodju izbori, 85% glasa za stranke koje se zalazu za ulazak Srbije u tu istu EU bez Kosova.
To manje više znači da bi studenti i profesori morali da se kandiduju na izborima i tako pomogli opoziciji. Ova trenutna opozicija bi opet pukla na izborima bez te neke posebne liste.

Cisto da primetim da taj podatak sam za sebe ne znaci puno ako se ne pretoci u izbornu volju ili na drugi nacin ne valorizuje i krunise.
Ovde 85% gradjana govori kako ne bi priznalo nezavisnost Kosova u zamenu za ulazak u EU, a kada dodju izbori, 85% glasa za stranke koje se zalazu za ulazak Srbije u tu istu EU bez Kosova.
ja ne glasam SNS ali glasaju moji baba, deda, ćale i keva

Većina građana ne veruje medijskim i političkim manipulacijama kojima se pokušavaju diskreditovati studenti. Za 72 odsto građana protesti su posledica državnog nemara i korupcije, a ne pokušaj „obojene revolucije” ili „vojvođanskog separatizma”. Štaviše, korupcija se vidi kao ubedljivo najveći problem u Srbiji, ističe Crta.
PUMPAJ!!!!

Većina građana ne veruje medijskim i političkim manipulacijama kojima se pokušavaju diskreditovati studenti. Za 72 odsto građana protesti su posledica državnog nemara i korupcije, a ne pokušaj „obojene revolucije” ili „vojvođanskog separatizma”. Štaviše, korupcija se vidi kao ubedljivo najveći problem u Srbiji, ističe Crta.
PUMPAJ!!!!
Crta? Još im traje USAID-ova donacija?

Нека већина изађе на изборе и нека гласа за опозицију.
Без тога се неће ништа чињенично променити.

Sad se pumpa, kad se dobro napumpa onda izbori.A ti izbori kad budu izaci ce svaki student i djak od 18 godina kao nikad pre jer pre od te grupe vise od 70% nije glasalo.Napravi li se pokret mladih kao opoziciona stranka ja glasam za nju a tada ce izlaznost mladih sa tom opcijom da bude skoro 100%.Onda ce biti napupani i puci ce nepomenikova bagra...

Sad samo pumpanje...

Нека већина изађе на изборе и нека гласа за опозицију.
Без тога се неће ништа чињенично променити.
na izbore koje organizuju Vučić, Vulin i Đuka Bizon? :D
ajmo ja i ti da se trkamo na 100 metara, ja u patikama ti u štiklama

Na koje izbore?
Za koju opoziciju?
Većina je izašla na ulice
Е па не могу ја све да знам и да утичем, као један обичан грађанин у Београду.

Ако опозиција не извуче поуку из свега овога, онда ни не заслужује да постане власт (читај: са овим вођством).

na izbore koje organizuju Vučić, Vulin i Đuka Bizon? :D
ajmo ja i ti da se trkamo na 100 metara, ja u patikama ti u štiklama
Знаш како су Мила скинули? Изашло 75% на изборе.
Не 55% као код нас.

Рећи ћеш да је Мило мање могао у Црној Гори него вођа овде?

Sad se pumpa, kad se dobro napumpa onda izbori.A ti izbori kad budu izaci ce svaki student i djak od 18 godina kao nikad pre jer pre od te grupe vise od 70% nije glasalo.Napravi li se pokret mladih kao opoziciona stranka ja glasam za nju a tada ce izlaznost mladih sa tom opcijom da bude skoro 100%.Onda ce biti napupani i puci ce nepomenikova bagra...

Sad samo pumpanje...
Мој став је да гласање треба да буде обавезно.

Е па не могу ја све да знам и да утичем, као један обичан грађанин у Београду.

Ако опозиција не извуче поуку из свега овога, онда ни не заслужује да постане власт (читај: са овим вођством).
Ne zaslužuje ni da bude opozicija.
Sve te brabonjke sa repa dosradikalne sekte čeka lustracija

Знаш како су Мила скинули? Изашло 75% на изборе.
Не 55% као код нас.

Рећи ћеш да је Мило мање могао у Црној Гори него вођа овде?
naravno da je Milo malo dete za ove ovde lopine
ovi ako padnu ne ginu im robije a Milo je slobodan čovek, zato će braniti vlast po svaku cenu

Back