Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 79.098
Crta USAID, nit na kom uzorku nit dal su mišljenja sa mitinga...Samo rokacina!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crta USAID, nit na kom uzorku nit dal su mišljenja sa mitinga...Samo rokacina!
proradiće institucije, videćeš tiPumpaj smrdikale!
To manje više znači da bi studenti i profesori morali da se kandiduju na izborima i tako pomogli opoziciji. Ova trenutna opozicija bi opet pukla na izborima bez te neke posebne liste.Cisto da primetim da taj podatak sam za sebe ne znaci puno ako se ne pretoci u izbornu volju ili na drugi nacin ne valorizuje i krunise.
Ovde 85% gradjana govori kako ne bi priznalo nezavisnost Kosova u zamenu za ulazak u EU, a kada dodju izbori, 85% glasa za stranke koje se zalazu za ulazak Srbije u tu istu EU bez Kosova.
ja ne glasam SNS ali glasaju moji baba, deda, ćale i kevaCisto da primetim da taj podatak sam za sebe ne znaci puno ako se ne pretoci u izbornu volju ili na drugi nacin ne valorizuje i krunise.
Ovde 85% gradjana govori kako ne bi priznalo nezavisnost Kosova u zamenu za ulazak u EU, a kada dodju izbori, 85% glasa za stranke koje se zalazu za ulazak Srbije u tu istu EU bez Kosova.
Tebi želim čoko moko u zabeliproradiće institucije, videćeš ti
Ја баби кријем личну карту на дан гласања.ja ne glasam SNS ali glasaju moji baba, deda, ćale i keva
Nećeš biti pušten na izbore bez babe, naravno sa ličnom kartomЈа баби кријем личну карту на дан гласања.
Ако ти то не радиш, онда си друштвено неодговоран.
Crta? Još im traje USAID-ova donacija?Većina građana ne veruje medijskim i političkim manipulacijama kojima se pokušavaju diskreditovati studenti. Za 72 odsto građana protesti su posledica državnog nemara i korupcije, a ne pokušaj „obojene revolucije” ili „vojvođanskog separatizma”. Štaviše, korupcija se vidi kao ubedljivo najveći problem u Srbiji, ističe Crta.
PUMPAJ!!!!
Kontraproduktivno, od samog početka.To manje više znači da bi studenti i profesori morali da se kandiduju na izborima i tako pomogli opoziciji. Ova trenutna opozicija bi opet pukla na izborima bez te neke posebne liste.
Ја баби кријем личну карту на дан гласања.
Ако ти то не радиш, онда си друштвено неодговоран.
Нека већина изађе на изборе и нека гласа за опозицију.
Без тога се неће ништа чињенично променити.
Na koje izbore?Нека већина изађе на изборе и нека гласа за опозицију.
Ti onda nemoj.На које изборе?
Нека већина изађе на изборе и нека гласа за опозицију.
na izbore koje organizuju Vučić, Vulin i Đuka Bizon?Нека већина изађе на изборе и нека гласа за опозицију.
Posle lustracije svakako idu izbori.na izbore koje organizuju Vučić, Vulin i Đuka Bizon?
ajmo ja i ti da se trkamo na 100 metara, ja u patikama ti u štiklama
Е па не могу ја све да знам и да утичем, као један обичан грађанин у Београду.Na koje izbore?
Za koju opoziciju?
Većina je izašla na ulice
Знаш како су Мила скинули? Изашло 75% на изборе.na izbore koje organizuju Vučić, Vulin i Đuka Bizon?
ajmo ja i ti da se trkamo na 100 metara, ja u patikama ti u štiklama
Мој став је да гласање треба да буде обавезно.Sad se pumpa, kad se dobro napumpa onda izbori.A ti izbori kad budu izaci ce svaki student i djak od 18 godina kao nikad pre jer pre od te grupe vise od 70% nije glasalo.Napravi li se pokret mladih kao opoziciona stranka ja glasam za nju a tada ce izlaznost mladih sa tom opcijom da bude skoro 100%.Onda ce biti napupani i puci ce nepomenikova bagra...
Sad samo pumpanje...
Ne zaslužuje ni da bude opozicija.Е па не могу ја све да знам и да утичем, као један обичан грађанин у Београду.
Ако опозиција не извуче поуку из свега овога, онда ни не заслужује да постане власт (читај: са овим вођством).
naravno da je Milo malo dete za ove ovde lopineЗнаш како су Мила скинули? Изашло 75% на изборе.
Не 55% као код нас.
Рећи ћеш да је Мило мање могао у Црној Гори него вођа овде?
Cak taj uzorak nije ni tacan potpuno, nego ublazeno.Crta USAID, nit na kom uzorku nit dal su mišljenja sa mitinga...