Извињавам се жртвама пљачкаште тразиције што су у време ДОСА који сада заузима 99% СНС морали
се исхрањивати на довиљиве начине ...
Мојае остављања знака СРЦЕ је била само подршка вашој праведној борби да се нађу и казне кривци
Javljanje po poslovniku, utuk na utuk
Ovom prilikom izražavamo žaljenje po više osnova
Prvo žaljenje je što ima nas koji smo pretekli DOS vladavinu gde su se naknadne pozicije dobijale bez izbora pa svedočimo koliko ste bili sposobni samo kao laktaroši poput selje u autobus koji udje prvi pa raširi ruke ovima iza dok se on odluči gde će, naravno odluku je mogao da donese i pre autobusa al seljo ne bi bio seljo kad ne bi nanovo proveravao kad naidje prilika.
Drugo žaljenje koje je vaše jedino i iskreno je ono što vas mnogo manje učestvuje u urbanističkim i nacionalnim projektima za masnu i slasnu proviziju
znam, nemojte, nemojte.... budite jaki.... ipak za sva sranja koja su nastala pod SNS-om su kumovali vaši repovi prošlosti... e tako , jel vidite da nije sve toliko crno? jel bolje? e ajmo dalje... jel vidite da su zahtevi - a kolko je to para na ruke? to im rekle mame i tate da pitaju, šta zna dete...
za kraj izražavamo žaljenje što su izbori koje bojkotujete pokradeni, proverite da li je Djilasovih 100.000 očekivanih glasova možda završilo kod Miloša Francuza koji se iznenadio neplaniranom podrškom od 100.000 ali mi nismo jer vaši šano dušo glasači sigurno glasaju jednu od pet miliona stranaka.sad dal će ovu ili onu to je vama tombola a i znamo ko drži kockarnice, nismo vam gasili iako unesrećujete narod.
Svaki ljutko kog sam stavio je zbog vaše prepoznatljive selektivne pravde i sećanja gde se sećate i vremena monarhije, Tita i Slobe ali sa amnezijom 2000-2012 pa vam memorija opet radi od 2013-te na ovamo a biće, nemojte plakati, do 2033-će pa koga pozove Sv.Petar ko izvrda malo ali ne dugo.
Zahvaljujem