Crnogorci, svi na Vračar!

fasom

Primećen član
Banovan
Poruka
582
BEOGRAD - Crnogorci ko viša rasa!
„Svaki Crnogorac koji drži do sebe ima stan u Beogradu! Crnogorci su bili i ostali ljudi od ukusa koji u Beogradu kupuju samo najbolje stanove!” Ovako investitorska firma iz Beograda reklamirala luksuzne stanove na Vračaru. U svom oglasu, koji su dali u crnogorskom medijima, kompanija „ljudima od ukusa”, to jest Crnogorcima, nudi „idealnu adresu, vrhunski stil gradnje, garantovan kvalitet i penthaus na vrhu zgrade”.

U želji da svoje stanove prodaju direktorima, biznismenima i drugim Đetićima punim para ovi investitori nude sve - od garsonjere do četvorosobnih stanova. Sve to u ponudi je uz maksimalne pogodnosti pri kupovini, kako navode, po sistemu 10 odsto učešća za 100 odsto stana!

Rukovodstvo firme saop­štilo je za Kurir da Srbi ov­om reklamom nisu diskriminisani i da je to „dopadljiva marketinška kampanja predviđena za Crnu Goru.
Oglas koji se pojavio u crnogorskim medijima Oglas koji se pojavio u crnogorskim medijima

Crnogorac: Uživam u crnogorskom Beogradu!

Povodom ove reklame na Fejsbuku su se oglasili mnogi Crnogorci hvaleći se svojim poslovnim pozicijama u Srbiji i nekretninama koje poseduju u Beogradu:
„Hvala bogu da se mogu pohvaliti da sam Crnogorac koji ima dva stana u Beogradu.”„Sviđa mi se vaš glavni grad zato što je više crnogorski nego srpski.”„Odgovara mi da uživam u crnogorskom Beogradu.”
:sad2:
http://www.kurir-info.rs
 

Back
Top