ЦРНОГОРЦИ ПРЕВАРИЛИ МУСЛИМАНЕ

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
SANDŽAČKI MUFTIJA

Zukorlić o Podgorici: Izneverili su nas, brišu Sa
nak
http://www.kurir-info.rs/zukorlic-o-podgorici-izneverili-su-nas-brisu-sandzak-clanak-353529

tNamera ukidanja Sandžaka je sa ciljem ukidanja te teritorije i ukidanja tog naroda, kazao je Zukorlić

PODGORICA - Sandžački muftija Muamer Zukorlić izjavio je da crnogorska vlast izneverila je obećanje koje je dala Bošnjacima uoči referenduma o nezavisnosti.

On je na zajedničkom iftaru u Bijelom Polju, održanom u čast muslimanskog svetog meseca ramazana, rekao da je taj grad nekada bio srce Sandžaka.

Muftija je ocenio da crnogorska vlast po svaku cenu pokušava da reč Sandžak pritiscima izbriše iz sećanja stanovnika severa Crne Gore.

„Ukidanje imena znači ukidanje svega što je značilo to ime, a to ime znači jednu teritoriju koja se istorijski zove Sandžak. Namera ukidanja Sandžaka je sa ciljem ukidanja te teritorije i ukidanja tog naroda“, kazao je Zukorlić.

On je poručio čelnicima Bošnjačke stranke i DPS-a da ispoštuju Ugovor o Sandžaku kao prekograničnoj regiji. „Bošnjaci su uneli u nezavisnu Crnu Goru svoju istoriju, teritoriju, sebe kao naciju i taj Ugovor.

Zato pozivam Mila Đukanovića i Rafeta Husovića kao potpisnike da ne sklanjaju taj sporazum već da ga ispoštuju”, kazao je on.

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
Чуди ме....
Иначе су они ...ОД РИЈЕЧИ...

 
Naravno da su prevarini, kad su pravili dilove sa Milom koji bi rodjenu majku pokrao. Referendum je prosao zahvaljujuci Bosnjacima, da bi ih sada odbacili kao istrosen kondom. Ko ih hebe kad su piglu!:D
Izgleda da ste vi ispali glupi jer ste u gorem polozaju u Crnoj Gori od Bosnjaka.

Da ste onomad kad je bio referendum ponudili autonomiju Sandzaku mozda se CG nebi ni odvojila.
 
Izgleda da ste vi ispali glupi jer ste u gorem polozaju u Crnoj Gori od Bosnjaka.

Da ste onomad kad je bio referendum ponudili autonomiju Sandzaku mozda se CG nebi ni odvojila.

Autonomija Sandzaka bi destabilizovala region, zato niko iz Srbije ni u ludilu nije hteo tako nesto da obeca. Sa nama makar znate na cemu ste, ovaj vas je slagao i opet smo vam mi krivi. Da apsurd bude jos veci, polozaj Bosnjaka u Srbiji je bolj (i pretenduje da bude jos bolji) nego u CG. Nadam se da se slazes oko toga. Sto se Srba iz CG tice, za razliku od Bosnjaka oni nisu gajili nikakve iluzije da ce im Milo nesto dati. Nisu "kurvali" glasove za pisljivo Milovo obecanje da ce im dati autonomiju. PS ne brini za njih, kakva takva NACIONALNA drzava Srbija ce ucniti sve da zastiti njihove interese. Sto se nikako ne moze reci za BIH koja je protektorat zapadnih sila. Da ne pricamo o Dodikovom entitetskom vetou, protiv kojeg nemate nikakve mehanizme odbrane. To cesto istice Zukorlic, kad kaze da Bosnjaci jedini u regionu nemaju svoju nacionalnu drzavu koja bi stala iza njih. Pa sad ti vagaj ko je u boljoj situaciji....
 
Autonomija Sandzaka bi destabilizovala region, zato niko iz Srbije ni u ludilu nije hteo tako nesto da obeca.
Zato sad kmecite zbog manjinskog polozaja u CG.

Sa nama makar znate na cemu ste, ovaj vas je slagao i opet smo vam mi krivi. Da apsurd bude jos veci, polozaj Bosnjaka u Srbiji je bolj (i pretenduje da bude jos bolji) nego u CG.
Cini ti se.

Nadam se da se slazes oko toga. Sto se Srba iz CG tice, za razliku od Bosnjaka oni nisu gajili nikakve iluzije da ce im Milo nesto dati. Nisu "kurvali" glasove za pisljivo Milovo obecanje da ce im dati autonomiju. PS ne brini za njih, kakva takva NACIONALNA drzava Srbija ce ucniti sve da zastiti njihove interese.
Kako ce im zastiti kad upravo Srbi su jedini u CG koji kmece zbog loseg polozaja,prijeti im asimilacija.
 
Zato sad kmecite zbog manjinskog polozaja u CG.


Cini ti se.


Kako ce im zastiti kad upravo Srbi su jedini u CG koji kmece zbog loseg polozaja,prijeti im asimilacija.

U Srbiji imate univerziet i dva ministra u vladi. Cini se sve u cilju mirenja IZ. Cak smo isli toliko daleko, pozivanjem Turaka da arbitiraju. Kao sto i sam znas, Ljaljic je izdejstvovao da Bosnjaci ravnopravno ucestvuju u svim institucijama.(bila je tema pre neki dan i ti su pisao u njoj). Vraca vam se vakuf i opet ne valjamo! Covek vam da prst, vi zelite celu saku! Sta da vam radim kad ste alavi! Ne cmizdre Srbi u CG, vec traze da crnogorske vlasti ostave SPC na miru i priznaju srpsi jezik kao jedan od zvanicnih. To ce kad tad morati da se realizuje, jer se radi o elementarnim ljudskim pravima. O kakvoj asimilaciji pricas? Srpska manjina u Hr(gde im je najteze), Makedoniji, Sloveniji i ostalim ex yu drzavama nije potpala pod asimilaciju, zasto bi ovde bilo drugacije? Cak ni vi, koji se zadnjih 100 godina zalite na "navodnu" asimilaciju i "permanentno krsenje ljudskih prava", niste asimilovani.
 
Poslednja izmena:

Back
Top