Crnogorac u Beogradu

Pilgrim

Poznat
Poruka
7.985
Pozdrav drugari i drugarice sa krstarice.Kako ste? Nadam se da ste vakcinisani i da ste dobro. Da pijete dosta čaja i sokova.
E ovako stoje stvari, pišem vam iz Crne Gore, već neko vrijeme razmišljam o preseljenju u Beograd i zasnivanju porodice u tom gradu. Dolazim iz jednog malog mjesta kraj Kotora,za koje ste vjerovatno čuli ali nećemo sad o tome.
Želio bih da upoznam Srpkinju koja je patrijarhalno vaspitana,sa kojom bih mogao da osnujem porodicu i da imamo djecu. U Crnoj Gori sam imao takvih djevojaka ali uglavnom veze nisu potrajale, o ovim milogorkama ne želim da pričam jer to se odavno zna da takve veze ne uspijevaju, jednostavno porodice ne podržavaju takve veze jer su u pitanju potpuno različite ideologije i pogledi na svijet a i ne bih bio sa takvom i da se porodice slažu, ali eto samo kažem. Imam novac sa kojim želim da kupim stan i da se preselim u Srbiju i sad imam par pitanja...
- Da li me vi mrzite zbog toga? Da li vam je dosta Crnogoraca u Beogradu? Da li ako čujete moj naglasak u Knezu mogu da očekujem neko vrijeđanje da me navijači Zvezde ili Partizana nokautiraju ili tako nešto iako nikad Mila nisam glasao, znači nisam *********!!! i ne pjevam thompsona, čak naprotiv mrzim i Mila i Hrvate i Bošnjake i ostale
neprijatelje moga Srpskog naroda. Ne pitajte me zašto ih mrzim, jer vam neću odgovoriti (biće tema i o tome)
- Đe bi najbolje bilo da kupim stan, znači pare nisu problem tu do nekih 150, 200 hiljada eura ... ali eto neka vaša preporuka, da li blokovi ili Vračar, da li Dorćol ili Zemun, pucajte...
-Đe u Beogradu da upoznam normalnu đevojku, tu do nekih 25+ godina, ali da je normalna i da nije imala 100 momaka prije mene, da ne ide po splavova i da se ne drogira , da ne gleda Baku Praseta na jutjubu, da ne sluša Jalu Brata i Bubu Korelija i da ne gleda pink.
-Vidim da se u Beogradu dovuklo svašta, sa svih strana bivše jugoslavije što bi rekli ovi strani plaćenici iz DrŽavA ReGiOna koji mrze Srbiju a u njoj žive , čak vidim ima dosta mlađih pjevačica, tiktokera, jutjubera, pisaca, drogaša i ostalog polusvijeta koji se baš dobro snalazi i živi u Beogradu a dlaka im sa glave ne fali, pa da li ima mjesta za jednog Srbina iz Crne Gore ? Molio bih Beograđani da mi odgovore, a može i neko ko je iz unutrašnjosti a živi u Beogradu o tome kakav je život u njemu.
Toliko za sad, hvala vam svima
 
Poslednja izmena:
Hvala brate moj, imam završen faks tako da bih do posla lako došao... A reci mi ti kao Grobar kakvo je stanje na tribini, kada ćemo prestati da se ubijamo međusobno da li je vrijeme da se volimo napokon?
Ма знам брате рођени,они са Цетиња су ђубрад Милова. Ја где год одем доле то су све већи Срби него ми овде педесет пута. Дођи,ко ти брани. Једна смо крв. Не знам што се оптерећујеш тиме,истим језиком причамо. Ако те дијалект брине,нема потребе. То је у Београду нормална појава. Шибај својим путем и својим плановима,брига те ко шта каже. И пажљиво при избору младе,има лујки разноразних.
 
Poslednja izmena od moderatora:
jedno cu da zamolim, bez politizacije, bez mila i ostalih politickih dešavanja..
ako si želeo o tome da se piše trebao si temu da otvoriš na politici
ovde na forumu Beograd možemo samo da te ženimo :lol:
Hvala draga Nina :D Morao sam da objasnim situaciju, sad se nadam da će se javiti ljudi da pomognu i da se ženim polako :D
Ti ako možeš slobodno prebaci temu đe treba ;)
 
jos jedan tip - obavezno da glasno crnogorski govoris na telefon u troli, beogradjanke ovlaze na to
Ozbiljno? A više ću ja autom da se vozim, imam nekog poršea ali sam čuo da ga skoro svi u Beograd imaju, Cayena ili Macana :) Voliš li ti Crnogorce? Đe mogu da upoznam finu đevojku, Beograđanku, Srpkinju? Đe se skupljaju uglavnom stare Beogradske familije?
 
Ozbiljno? A više ću ja autom da se vozim, imam nekog poršea ali sam čuo da ga skoro svi u Beograd imaju, Cayena ili Macana :) Voliš li ti Crnogorce? Đe mogu da upoznam finu đevojku, Beograđanku, Srpkinju? Đe se skupljaju uglavnom stare Beogradske familije?
pogresnu osobu pitas, naime, jer ja sam crnogorka u beogradu :rotf:
vidi ti to sa ninom...
 

Back
Top