Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa pazi sigurno joj nije lako. Meni je samo bitno da je prosao prvi put. E sad, nemam ja bas snage za rukav, al ajde. Ipak mislim da sam ja diktirala pravac, tj. nije Kimba vuko mene, nego ja njega. Bar mislim, kazi ako nije. Sta mislis, jel se i onaj moj sa poslusnoscu malo popravio?

snaga nema veze sa rukavom to sam ti već rekao, a imala si dobro držanje dok je on grizao. malo poradimo na okretanju i moćićeš da markiraš i nanda. ona bitanga gal ti je sve brži u komandi i sve staloženiji, kad sledeći put budete hteli da ga spojite sa štenetom biću ja tu pa da vidiš da li će da se mangupira, to sam ti i sinoć rekao, sa obe ruke ti garantujem da će situacija proteći redovno

ej boki čoveče, nemoj nam zaviditi u toku su pregovori da se skupi veći broj forumaša na jednom mestu a i ne samo to, planovi su nam zavidno veliki a i ti si dosta puta pomenut u celoj priči. evo čak i jutros, sreo sam jednog tvog drugara kod mene na poslu, čujem oni došli iz tvog grada i odma ja pitao za tebe:mrgreen: ja mu rekao tvoje ime i da imaš crnje a on kaže ko, bojan despotović, to mi je drug a ja mu kažem lepo i moj je drug:rotf:

Ma odradicemo to sa stencima, dodjes kod nas i odemo u park, i dovedemo 2 steneta. Ma nisam ga ja juce drzala u toj situaciji, a ti znas da ja ne stedim ni sebe ni njega. Bitno mi je da za sad napreduje.
Bad hanter, svi ti mnooogo zavidimo. A za rukav ne brini, kad sam se ja ohrabrila, mogu mislit tek ti. A da vidis tek Losmija....A to nase cesto vidjanje je super. Al sad jedva gledam koliko mi se spava.

Back