Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E баш ми је драго да ти се свиђају слике ... јави ако ти треба фотограф, ту сам! ;)

Значи, то су ти штенци? Баш се надам да ћеш наћи неког за њих!

Што се тиче рукава, после ми је било мало криво што нисам имала храбрости да се окушам ... ко зна, можда следећи пут? Како је то Крисб преживела? Ниси ваљда Кимбу пустио на њу?

pozdrav ljudi,poshto sam danas ishao da chuvam kutije,u znak protesta shto necu biti s shtancima,Damirov pas mi je ovako odgovorio....ko te shisha...,ma mnogo se oni opustili

Picture359.jpg

mili sta reci za slike, vec sam ih poslao nekim drugarima da se malo hvalim ( skromno nema sta ), a za rukav ima vremena, sledeci put ce mo prvo dobro umoriti pse pa da probas. krisb se dobro drzala cak je bila i neocekivano hrabra, sa kimbom oci u oci i nema popustanja. koliko vidim sa kim god pocnem da se druzim slomim mu strah od rukava i posle ljudi hoce jos. evo ga moj komsa ziv primer, sad vise ni ne mora da vidi kad pustim kera na njega, prihvata i zatvorenih ociju:rotf::super::rotf:

Do sad sam bio na poligonu kod Djoleta Dona nije nista radila samo smo gledali i na kraju sam malo markirao. Prvo mladom stafordu a posle jednoj sitnoj malinoi Jagosu. Pokidao me:)
Kaze Andjelko stoj mirno a pas me vuce pokida mi ruku gde bre da stojim mirno.
Juce je bilo super komso sad si nadrljao ima da ti dosadjujem kad god budem mogao:)

au pazi da mi ne dosadis, sta kazu kako si markirao? jel to jelenina malinoa ili suncicina, poznato mi je ime. a pusti ti to sto je malinoa sitna, vise volim na rukavu krupnog ovcara ili rota nego malinou mada malinoa ima neki poseban stil na rukavu koji mi se svidja, cista energija.

Dona je u boksu odmara nahranio sam je i neka kunta izvescu je veceras malo do parka i to joj je to za danas. Pozdravi mi Kimbu vec mi nedostaje.
A danas je bila ekipa iz milicionara gledala trening. Bio Uros, Mandara i jos jedan gospodin ne znam mu ime procelav malo deblji bio je u makisu na takmicenju sa NO klasicnim. I on je doveo svoje pse i radili su malo rukav Andjelko im markirao.

Back