Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Јел то неко звао фотографа? :)

И мени је жао, Крисб, што нисам могла дуже да останем и да видим твоје маркирање. Мене су убеђивали али никако нисам могла да преломим страх! Свака теби част! И видећемо се следећи пут, можда се и окушам.

Забележићемо, не брини! Мени само криво што нисам снимила Лосмијев израз, оно је вредело видети (е сад ће Лосми да се покаје што ме је уопште и упознао :)), прво сам га зекила због искуства код Мигоре, а сад и ово ....

Gde ste Crnci i Zeljovi? Vidim kanda nam se Mili upecala na Zeljove ili mi se cini??Mili bez ljutnje ali ipak bi ti lepse stojao zeljov ipak si ti dama paimas lepog elegantnog psa.A rot bi te samo vukao tezak je to ker. doog jel ce biti nesto od Losmija koliko vidim u puno ga spremas.A sta kazes na moje ucenike na dresura pasa.?Seve mi je kao puska.:ok:

Јел то неко звао фотографа? :)

И мени је жао, Крисб, што нисам могла дуже да останем и да видим твоје маркирање. Мене су убеђивали али никако нисам могла да преломим страх! Свака теби част! И видећемо се следећи пут, можда се и окушам.

Mili, da ti kazem, to se tesko moze i zvati markiranjem, al za prvi put nije lose. Ma kad vidis mene, okusaces se sigurno.

evo migora druže vidiš i sam, trudim se koliko god mogu da naučim nešto naše prijatelje i dobro nam ide jer su spremni da nauče. interesuje ih pa im nije teško da savladaju a lošmi preti da postane opasno dobar marker. već su ga primetili neki ljudi i zadovoljni su postignutim. napravićemo mi od njega pravog kučkara. ni tvoji učenici nisu loši, čak šta više imate se čime pohvaliti. to mi je drago da vidim, drago mi je zbog seve daje ko puška, nisam ni sumnjao. lepo od tebe što si nas posetio, nemoj sada da te nema opet sto godina.:ok:

Ce da vidimo. Al bi za to morala da nabacim neko kilo.
A vidi ovog mesanca NO i vuka

untitled-1-1.jpg

Back