Dig.iTallEVIL
Zainteresovan član
- Poruka
- 316
Ja ne znam kako cu zvati moju
sta mislis o Nera?
![]()
Lepo je Nera, samo imash problem shto pochinje sa NE, a to cesh verovatno koristiti kao komandu, pa mozesh da je zbunjujesh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam kako cu zvati moju
sta mislis o Nera?
![]()

Pa tacan datum ne ali ce biti uskoro.Ima sada jedno leglo kod mog prijatelja stari 2-3 meseca ali uopste nemaju potencijala za rad ne zanima ih nista:ni lopta ni drvo,ni krpice-izgleda da su sve povukli na mamu a ona je prava maza a da stenci nisu uopste temperamentni ali naravno bice sjajni kucni ljubimci. A sto se mene tice i mog uzimanja crnog bice tu za 2 meseca samo neznam hocu li uzimati gvozdenog ili crnog,a moja zenka je bicolor tako da njoj pasu obe boje i crna i gvozdena tako da nisam jos odlucio,ali stene uzimam,ali naravno ne bilo kakvo,eto samo da ga imam,mora ispunjavati i neke uslove koji su meni potrebni a iz ovog sledeceg legla bice ih da nekazem100%,neka bude 70% i imacu sasvim solidnog psa.
Pozdrav i kacite slike vasih pasa-obozavam da ih gledam.
ako, i ja sam birala shtene po tom kriterijumu a ne po lepoti. Jedva cekam da se ti i Tamara pojavite sa slikama vashish shtenaca

Lepo je Nera, samo imash problem shto pochinje sa NE, a to cesh verovatno koristiti kao komandu, pa mozesh da je zbunjujesh![]()

Onda neka bude Dara!![]()
, i još svakako nekako. Što je najbolje, odaziva se kako god da je zovem!

kada moze preko instinkta tako da predje.
Imam citav spisak imena,pa ce ukucani glasati 
ali mi se chini da je jako skladna. Deluje da je jaka, pogotovo shto ti kazesh da je viskoka, beshe 63-4cm?
haha DaraImam citav spisak imena,pa ce ukucani glasati
![]()

a iza nje je jedan ogromni chupavi NO koji cvili za njom, ali princeza mu je okrenula ljedja

a ovu bi verovatno srce izdalo od straha kad bi ovcu videla 
)
svidja mi se shto je uska, nije kao ostali Labradori burence i ima lepu zensku glavu
a da liche, vala bash liche! A shto se gena tiche, pogledaj mesance labradora i nemackog ovcara, vecina ih je ili "crni ovcar" ili jednostavno labrador
)