Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
172701.jpg

Kakva slikaa uhh :ok: :)

Znam za ovaj ispit, klub u koji je ishla par casova na dresuru valjda i radi taj ispit. Ali Kali prvo mora da napuni 15 mesesi :) a do tada moramo da radimo na vezbi "nemoj da umresh kada chujesh motor od automobila" plasi se zvuka motora, i to je ujedno jedini zvuk kojeg se plasi :( ne pasi se pucnja!? a plasi se motora.... radimo na tome svakog dana, malo je bolja ali se josh oseca panika.
Nadam se da ce u sledecih 6 meseci to prevazici, jer sve ostale navedene vezbe vec sada moze da prodje bez problema.

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje u vezi ove moje kravice, ako neko zna da mi odgovori. Ona nema liniju kakvu obicno imaju NO, ali nije bash ni da ima ravna ledja, vishe podseca na hrta; visoke zadnje noge, i taj savijeni ledjni deo, nekako deluje da je stalno nizbrdo :eek:
e sada, ono shto mene zanima, da li neko zna hoce li joj to praviti zdravstvene probleme u buducnosti? Od malena je aktivna, brza je i skache kao ludak :D za sada ne deluje da joj smeta :think:

Evo slike da vidite na shta mislim. Ume taj zadnji ledjni luk da bude i ekstremniji, zavisi od poze. Ponekada izgleda kao hrt.

kravica.jpg

:think: pa mislim da ima, kako ameri kazu "straight hock" , ovo u sredini.

gsd_hock_fault.jpg

Tesko mogu da je razvuchem da izgleda kao NO u stavu, mislila sam da je zbog parketa ali ni napolju mi ne uspeva, previshe se rastegne a zadnjica josh uvek gore :D takve su joj noge :huh:
Evo neka slika od pre par meseci, mada, chini mi se da su joj porasle zadnje noge od tada...

IMG_3160.jpg

Mene samo zanima da li to nosi neke zdravstvene probleme, nije ona izlozbeni pas. Kazu da taj veci ugao zadnjih nogu limitira brzinu psa i skok :eek: a ova mala je bash brza i vec sada, ovako mladu, sam je uhvatila da skache na skoro 1,5m visine iz mesta, pa mi nishta nije jasno...
Pitala bih ja veterinara, ionako ga non stop posecujemo :D ali nemam neshto poverenja u njihovo mishljenje shto se tih stvari tiche.

Back