Dig.iTallEVIL
Zainteresovan član
- Poruka
- 316
Ja ne znam kako cu zvati moju
sta mislis o Nera?
![]()
Lepo je Nera, samo imash problem shto pochinje sa NE, a to cesh verovatno koristiti kao komandu, pa mozesh da je zbunjujesh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam kako cu zvati moju
sta mislis o Nera?
![]()
Pa tacan datum ne ali ce biti uskoro.Ima sada jedno leglo kod mog prijatelja stari 2-3 meseca ali uopste nemaju potencijala za rad ne zanima ih nista:ni lopta ni drvo,ni krpice-izgleda da su sve povukli na mamu a ona je prava maza a da stenci nisu uopste temperamentni ali naravno bice sjajni kucni ljubimci. A sto se mene tice i mog uzimanja crnog bice tu za 2 meseca samo neznam hocu li uzimati gvozdenog ili crnog,a moja zenka je bicolor tako da njoj pasu obe boje i crna i gvozdena tako da nisam jos odlucio,ali stene uzimam,ali naravno ne bilo kakvo,eto samo da ga imam,mora ispunjavati i neke uslove koji su meni potrebni a iz ovog sledeceg legla bice ih da nekazem100%,neka bude 70% i imacu sasvim solidnog psa.
Pozdrav i kacite slike vasih pasa-obozavam da ih gledam.
Lepo je Nera, samo imash problem shto pochinje sa NE, a to cesh verovatno koristiti kao komandu, pa mozesh da je zbunjujesh![]()
Onda neka bude Dara!![]()
haha DaraImam citav spisak imena,pa ce ukucani glasati
![]()