Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Лосми и Догг, хвала вам на објашњењу! И још нешто - да ли су црни "отпорни" на децу?:lol: Овај мој млађи је прави давеж, пас би морао да има живце да га истрпи (наравно, ја му не бих дозвољава да га малтретира, али опет...). И да ли према њима треба бити оштар у дресури као са ротовима?

pozdrav mili, kod crnih je bitno jako rano da pocnu da se oblikuju, ni jedan od moja tri crna NIKADA nije krenuo na dete a voleo bih da vidis nanda, flegma dok mu se ne kaze carobna rec. ni prema deci ni prema ostalim zivotinjama nije pokazao nikakvu agresiju a koliki mu je prag tolerancije mogu ti reci i losmi i krisb. pas ga ujede za njusku i pusti mu krv on se ne upusta u dalju svadju a kada ga deca razvlace ne bi pustio ni glasa. sa druge strane je fantastican cuvar i neumoljiv u napadau. hocu reci koliku moc transformacije imaju ovi psi. posto tebi verovatno pas ne bi bio u radu veruj mi da ne bi imala ali bukvalno nikakvih problema. jedino stobi morala stene uzeti vec sa 30 do 35 dana starosti kako bi se od malena navikao na decije nestasluke

Ja sam juce bila svedok pravog mucenja psa.Moj mali bratanac koji ima 4 godine prekljuce je dobio jedno preepo malo stene(mislim da ja mesanac).I znate sta mu sve radi.Uhvati ga za zadnje nozice i tako ga nosi,dok mu glava visi dole,jadan kuca.a tako je mali svemu noge drhte.....

Е видиш, ја размишљам и о такмичењима у раду, волела бих да се пријавим са својим псом с времена на време, екстеријерне изложбе ме не занимају, утакмице баш волим.

Back