Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
psecih cuda vazdan imam, ovu ogrlicu koristim kad idem da obelezim stene a kad nije u upotrebi visi mi na kljucevima a ovih koskica ne znam koliko imam, tako kad neko svrati svidi mu se ja mu poklonim, tako je nasa dona dobila koskicu. nesto volim gvozdene kosti ( iron bones ):mrgreen:

Ма није проблем ако треба да се плати, баш баш ми се свиђа и буди сигуран кад будем имала штене, поносно ће је носити! Какво паковање, довољна је и обична кеса! Лосми ми рече да ће бити тренинг код Ђолета у понедељак, појавићу се тамо па можемо да се видимо, ако долазиш.

moze, 100 eura, moze dve po 50:mrgreen:, lerma, za ponedeljak sam zakazao drugaru da mi pomogne nesto oko nanda, da sam znao pomerio bi, a i djoleta sam zadnji put cuo za rodjendan. sad prvo nasamo da se vidim sa njim da me izvrne od za..b..ancije:mrgreen: znas i sama kakav je. dogovoricemo se za sledeci put sad posle praznika nerada pa cu tada poneti koskicu.

Ма знам какав је! :) Није проблем, договорићемо се већ. Можемо и на Ади да се видимо, да прошетамо, поведете ти и Лосми псе, .... овај, ако неће да ме поједу? Нисам баш толико укусна, знаш!

komsa i ja smo skoro redovni u setnji a iskreno trebala bi da se zabrines, dona i harras imaju razvijenu taktiku, dona mrsi pertle a harras gricka nokte, od takvih nasrtaja i jaci su padali, ali, kako smo komsa i ja dobre duse:rotf::rotf:, postedecemo te gneva nasih spartanski vaspitanih pasa i pustiti te da uzivas u setnji:)

Back