Crnci, azijati i ostali indijanci

Ja kad ispričam vic od crncima odma mi sledi poruka u inbox od onog crkvenjaka i briše mi vic.
Neki ljudi pričaju priču o crncima da su vremenom iscrneli jer su previše radili na suncu. Naravno to je laž, eto znaš sad da adam i eva nikad nisu ni postojali. Možda su neko biće nazivali adam od prvih "bogova" kreatora koji su došli sa neba i stvorili nas.

Ovaj vic mi dade ideju za ovu temu.

screenshot_20240925-094650-742-5-png.1624171

i stvarno..kako su nastale ostale rase jer ako imas jednu autohtonu kako su se mesanjem dobile druge rase i mesale sa cim/kim?
Па до Великог потопа сви су били белци...

Нојев син Хам је попио анатему од свог оца због подсмевања, па му жена белкиња почела рађати црнчад...

Сви из те лозе Хамита су од тад црнци...

Иначе жути и црвени су наши, тј бела раса, само су Африканери изнимка од беља...

Poslednja izmena:
Да.

И Нетфлих Клеопатрау представља као црнкињу.

44cdf6b5-c882-4117-af44-10b7a0142f01.jpeg
Па Египћани су белци, ал чађави због сунца, уби звезда...

Етиопљани су прави црнци, а Мисирци црнци са АлиЕкспреса...(Белци на попусту)

Па Египћани су белци, ал чађави због сунца, уби звезда...

Етиопљани су прави црнци, а Мисирци црнци са АлиЕкспреса...(Белци на попусту)

Клеопатра је била Гркиња.

Али Грчка је препуна сунца, ако да је и она била препланула.

Клеопатра је била Гркиња.

Али Грчка је препуна сунца, ако да је и она била препланула.
Није... Клеопатра је Мисирка (дивља кокошка тј ћурка што једе змије), ал су тад сви учењаци и богатуни причали старогрчки...

Племство Мисираца којима опајдара припада су били набијених комплекса, зато су се стидели свог мандовског (семитског) порекла, па се гурали међу нас прелепе Европљане, Грко-Римљане

Није... Клеопатра је Мисирка (дивља кокошка тј ћурка што једе змије), ал су тад сви учењаци и богатуни причали старогрчки...

Племство Мисираца којима опајдара припада су били набијених комплекса, зато су се стидели свог мандовског (семитског) порекла, па се гурали међу нас прелепе Европљане, Грко-Римљане

Није лепо што тако пишеш о великој Клеопатри.

Шта булазниш да је тамо нека Мисирка?

Видиш да је наше горе лист. Из Скопља.

Nаime, Kleopаtrа nije bilа poreklom iz Egiptа jer je njenа dinаstijа Ptolemejа iz Mаkedonije.

https://sh.wikipedia.org/wiki/Kleopatra

Није лепо што тако пишеш о великој Клеопатри.
Тешко то било неваспитано женско говедо, и бахато...

Зову је краљица расипништва (себичног трошења)...

Има анегдота да су се она и Марко Аурелије током једне пијанке такмичили ко ће више пара да упропасти од једном...

Маки је нешто прескупоцено од свог блага са трпезе дао да се баци сиротињи, што је јерес код богатих отимача...

Да би му доакала, Семиткиња је узела из своје минђуше неки прескупи бисер вредности ко пола града, самлела га и дала му да поједе, обећавши Марку, да ће и са другог увета исто да упропасти бисер, ако јој не да ту победу... Маки попустио, јер је и сам знао коју ће скупоценост да дуплира упропаштењем, па ти види која је то победољубива роспија за туђе паре и труд била

Има ли у Скопљу клеопатрина биста?

Између Душановог моста и споменика Александру Македонском?
Шта ће нам Мандовкина Биста у Србској Мађедонији?

Боље у Ниш онда, ту има више наших Срба из братског Бангладеша, него у Скопљу, које окомише Арбанаси...

Kada sve kontinente spojiš dobiješ savršenu celinu. Opet ti nije jasno kako su svi toliko različiti i nisu se pomešali ponovo za sve ove godine. Imamo dosta toga zajedničko a opet dileje pa ratujemo 🤔
Па прво против Бога и памети људи ратују, па тек онда према осталима...

Мржња према Богу је главни окидач лудака за рат...

Na sve načine pokušavaju da proguraju kako su Egipćani bili crni. Pa i ova Kleopatra koje je poreklom Grkinja.
Šta treba da nas čudi kod izopačenih. Ahilej u Netfixovoj seriji:
Pogledajte prilog 1633424
Клеопатра је Семиткиња тј. бела Египћанка... Исто је белкиња ко и Јефетити тј . Грци... зато их је лако помешати, јер су иста раса, ал различито племе...

Клеопатра је Семиткиња тј. бела Египћанка... Исто је белкиња ко и Јефетити тј . Грци... зато их је лако помешати, јер су иста раса, ал различито племе...
Ti meni pričaš o rasama... :hahaha: Kakvi bre Jefetiti, možemo da pričamo Mediteranskoj, Arabidnoj, Armenoidnoj, Negroidnoj rasi.

Ti meni pričaš o rasama... :hahaha: Kakvi bre Jefetiti, možemo da pričamo Mediteranskoj, Arabidnoj, Armenoidnoj, Negroidnoj rasi.
То код вас малоумних пагана из Готских и Данских бајки можда...

Расе имаш само две (са подгрупама), а то што ви мешаште их са племенима, државама, локалцима и сл... је већ проблем западњачког дебилизма масонске вокације

grci nemaju blage veze sa Kleopatrom
Па да, једина веза је грчки језик, који је тада био главни у Империји... робље је увек гадно пролазило, поготову кад се директно замери Риму...

Буквално су са њом брисали патос, која црна царица и владарка Египта...

Back