- Poruka
- 76.490
hau jes nouЦрнци су потомци Хама који је видео голотињу оца свога. Белци су потомци Јафета.
А Семити су потомци Сема.
То су три Нојева сина.
otkud onda kinezi u vreme potopa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hau jes nouЦрнци су потомци Хама који је видео голотињу оца свога. Белци су потомци Јафета.
То су три Нојева сина.
Koja adaptacija? Zašto su onda crnci u SAD i dalje crni a nije ih izbjelilo sunce? Po dlanovima ih sunce najmanje grije ih ne vade ruke iz džepova i gaća dok češu guzicu.otkud crncima beli dlanovi i tabani
adaptacija na klimatske uslove otuda i rase i izgled.
Najsmešnije kad varvari sa zapada prikazuju Isusa sa plavim očima i kosomБраћа Етиопљани рецимо представљају Адама и Еву као црнце:
Pogledajte prilog 1633348
Pogledajte prilog 1633349
Pogledajte prilog 1633351
adaptacija traje hiljadama i hiljadama godina, ne može to preko noći.Koja adaptacija? Zašto su onda crnci u SAD i dalje crni a nije ih izbjelilo sunce? Po dlanovima ih sunce najmanje grije ih ne vade ruke iz džepova i gaća dok češu guzicu.
Moraćeš nešto drugo pokušati, ovo ti je bez veze ikakve.
Pomislio sam da ćeš uzeti taj glupi izgovor o hiljadama i hiljadama godina, ne zato što djeluje istinito već što se ne može provjeriti.adaptacija traje hiljadama i hiljadama godina, ne može to preko noći.
danas se mešaju pa ima mnogo mulata i jednog dana će biti sve belci.
na ekvatoru su najcrnji crnci
znaš li nekog skandinavca bar da ima ten kao mi?
kakav noj..ja sam potomak ptice trkačiceЦрнци су потомци Хама који је видео голотињу оца свога. Белци су потомци Јафета.
То су три Нојева сина.
Али то је истина што је зилот написао. Још није ни била много паметна, упропастила је Египат својим понашањем.Није лепо што тако пишеш о великој Клеопатри.
zašto nordijci nisu crni?Pomislio sam da ćeš uzeti taj glupi izgovor o hiljadama i hiljadama godina, ne zato što djeluje istinito već što se ne može provjeriti.
Različiti narodi su otišli da žive tamo gdje im je pogodnije a ne da su se prilagođavali klimatskim uslovima. To da su se prilagođavali su gluposti koje nemaju nikakvog naučnog uporišta i plod su dječije mašte i shvatanja.
Čuj postepeno izbjeljivali.....pa prvi crnci su živjeli vjerovatno prije više od 1000 godina pa i dvije i danas nema "prelaznih crnaca" u bjelce već samo mulata ali oni nisu adaptacija već mješavina gena.
То нису различите расе, већ делови једне расе, њена различита племена. Јафетити..Ti meni pričaš o rasama...Kakvi bre Jefetiti, možemo da pričamo Mediteranskoj, Arabidnoj, Armenoidnoj,
Ne razumijem šta želiš reći ovim? Što bi bili glupi?zašto nordijci nisu crni?
po tebi zato što su glupi![]()
Уозбиљи се.kakav noj..ja sam potomak ptice trkačice![]()
Кинези су исто нека варијација од потомства ова три брата.hau jes nou
otkud onda kinezi u vreme potopa![]()
Наш Православни Приказ је најтачнији!Najsmešnije kad varvari sa zapada prikazuju Isusa sa plavim očima i kosom
kako kad su postojali pre njihКинези су исто нека варијација од потомства ова три брата.
Не, од ова три брата су сви касније настали.kako kad su postojali pre njih
ne kinezi su postojali i pre njihНе, од ова три брата су сви касније настали.
Нису.ne kinezi su postojali i pre njih
Да јесу, то би писало у Библији. Пошто не пише значи да нису.
Можда после, ал после неког свињокоља у твом селу, заливеном гомилом алкохола...kako kad su postojali pre njih
Из којих књига опет лупеташ...sačuvaj me Bože i sakloni![]()
Ovaj vic mi dade ideju za ovu temu.
![]()
i stvarno..kako su nastale ostale rase jer ako imas jednu autohtonu kako su se mesanjem dobile druge rase i mesale sa cim/kim?
Прочитај ово:sačuvaj me Bože i sakloni![]()
Ту је све објашњено.Можда после, ал после неког свињокоља у твом селу, заливеном гомилом алкохола...
Кинези и Индијанци су Јафетити, тј. белци, имају складне црте лица и тело, без незграпности Хамитски племена, који штрче свим удовима (носем, јагодицама, уснама, удовима) ко наказе природе ... Дакле имаш:
Јафетите - беле једнобојце (беле, црвене, риђе, жуте, плаве)
Семите - забиберени белци (ал само у белој варијанти, јер се нису благословом на милијарде умножили ко Јафетити)
Хамите - поцрнели белци - скроз