Crnci, azijati i ostali indijanci

Па до Великог потопа сви су били белци...

Нојев син Хам је попио анатему од свог оца због подсмевања, па му жена белкиња почела рађати црнчад...

Сви из те лозе Хамита су од тад црнци...

Иначе жути и црвени су наши, тј бела раса, само су Африканери изнимка од беља...
Кад си прешао на мормонизам?

Ne, ti opet blebećeš. Potkrijepi svetootačkim citatima da se kletva Hamova odnosila na boju kože.
Клетва нје Хамова, већ Нојева на Хамовом потомству - за почетак...

Пошто је Бог после потопа благословио све у Барци, ругалицу Хама је његов отац анатемисао у првом колену, да се Божији благослов не би кршио...

Ви деанатемичари сте куга од јеузуитске новобрбљарије, зато негирате клетве на ругачима и олошима који не пазе на страх Божији...

Клетва нје Хамова, већ Нојева на Хамовом потомству - за почетак...
Ne na svom potomstvu. Samo na Hananu i Hanancima. Hananci nisu crnci.

Пошто је Бог после потопа благословио све у Барци, ругалицу Хама је његов отац анатемисао у првом колену, да се Божији благослов не би кршио...
Slažem se.

Ви деанатемичари сте куга од јеузуитске новобрбљарије, зато негирате клетве на ругачима и олошима који не пазе на страх Божији...
Pitao sam te za dokaz da se ta kletva odnosila na boju kože.

Ne na svom potomstvu. Samo na Hananu i Hanancima. Hananci nisu crnci.
Хамите, мешаш са Хананцима

Не слажеш се, јер џађаве семите мешаш са црним хамитима

Pitao sam te za dokaz da se ta kletva odnosila na boju kože.
Тебе доказ по глави да бије, не би га видео... Узми сам читај тумачења светих отаца о Хамитима, Златоуста најбоље, пошто имаш још много да учиш...

И да смањиш своју ароганцију фарисејчино набеђена, речник ти је ала Таса кад се преједе и препије

Jesu. Ali nisu svi hamiti crnci samo potomci prvog Hamovog sina Husa.
Значи, само су Хусити црници?

Ти ћеш сад да се расправљаш о мешању племена, које су небитне за тему коју си започео да шириш без потребе доказујући нешто своје...

Vernici cirkuzanti koji nemaju pojma a piše tamo negde u bibliji da je adam napravljen od blata,gliba :hahaha1: 🤡

Screenshot_20241028-171412~2.png

Jesu. Ali nisu svi hamiti crnci samo potomci prvog Hamovog sina Husa.
Доста бре са тим твојим доказима ''ниси, нису''

Треба да кажеш шта јесте, а не кроз шта није да оповргаваш шта јесте ко полудели кривокатолик и схоластичар...

Hananci jesu Hamiti. Hanan je bio Hamov sin.
Мешаш кокошку са јајетом, индоктринанту схластички... Нико ти није питао за племена, већ смо о раси (боји коже) причали

Jesu Egipćani crnci po tebi? Ili Asirci? Ili Vavilonjani?
Где сад оде тако далеко... Још ни Хама ниси решио, а отишо си 1000 напред...

Сви ти наведени су хамити Зилоте.
Човече, од Нојевог проклетства Хаму се рађају црнчад, читај то код светих отаца... Не само њему, него целој његовој лози... Сам си крив што само памфлете са нета читаш, а не Златоуста или Теофана Затвориника

Дакле сви у анатемисаној лози а црни су Хамити... За боју коже не мора ништа да се доказује, имаш очи, па види које је које народ боје...

Пошто су сада после Христа, сви народи мање више помешани, бесммислено је да било шта реверзибилно тврдиш од сада па уназад, то се не ради у науци

Човече, од Нојевог проклетства Хаму се рађају црнчад, читај то код светих отаца... Не само њему, него целој његовој лози... Сам си крив што само памфлете са нета читаш, а не Златоуста или Теофана Затвориника
Златоусти говори да од Хама почиње робовласништво у свијету а не црначка раса. Клетва се односи на потчињени положај Ханана у односу на потомке Сима и Јафета а не на то да су сви хамити црнци.

Дакле сви у анатемисаној лози а црни су Хамити... За боју коже не мора ништа да се доказује, имаш очи, па види које је које народ боје...

Пошто су сада после Христа, сви народи мање више помешани, бесммислено је да било шта реверзибилно тврдиш од сада па уназад, то се не ради у науци
Питао сам те да ли су Египћани и Месопотамци црнци?

Појма ти немаш... Мораш ти још много свете оце да изучаваш...

А то твоје са интернета дебилно знање ''није реко, није реко'' можеш приученим слепцима са нета да продаш исечке и текстова..

Појма ти немаш... Мораш ти још много свете оце да изучаваш...

А то твоје са интернета дебилно знање ''није реко, није реко'' можеш приученим слепцима са нета да продаш исечке и текстова..
Па дај цитате да видимо то "појма ти немаш". И хоће ли бити одговора на моје прецизно питање? Ти православљу приписујеш расистичке теорије америчких продавача магле из 19. вијека.

Питао сам те да ли су Египћани и Месопотамци црнци?
Ајде изложи ти целу причу од Ноја, до чега је довела анатема на Хаму?

Пошто негираш оно што се голим оком види на почађавелим и зацрњеним Хамитима, изволи и ту акробатику полу црнила племена да ''научно објасниш'' :hahaha:

Back