Crnci, azijati i ostali indijanci

Јерихон је једно од најстаријих науци познатих насеља од којих је настао град. Развио се на територији Палестине већ око 10 хиљада пре нове ере када су у њему живели ловци средњег каменог доба. Вероватно најстарија урбана заједница на свету развила се у Јерихону око 8000 година пре нове ере

kako to a potop se desio pre 4 hiljade godina
jerihon preživeo?

Али поријекло вуку од Хама.
Да, и Семити, попут праведног Јосифа, чак били њихово племство на двору, отуд мешање...

То и даље нема везе са клетвом Хамита белаца да рађају црнце... чудно зар не?

Ко чудо са апостолом Варнавом, кад је крстио црнце, а они излазили из воде белци, вероватно и то негираш, као и сваки духовни преображај, који се у твоју фарисејску интернет логику не уклапа

odakle vama ideja da su uopšte postojali ti mitski likovi?
Реално и ти не постојиш... Будалаштине и јесту непостојеће истине, које неки тамо болесник у главу куца по интернету као ''велика историсјака открића''... негацијама... :hahaha:

Реално и ти не постојиш... Будалаштине и јесту непостојеће истине, које неки тамо болесник у главу куца по интернету као ''велика историсјака открића''... негацијама... :hahaha:
pa ti nemaš nijedan dokaz da su postojali, ni naznake, sem u biblijskom mitu
smeješ se sebi budalo
aj ti kod adventista da tražiš arku :D

Да, и Семити, попут праведног Јосифа, чак били њихово племство на двору, отуд мешање...

То и даље нема везе са клетвом Хамита белаца да рађају црнце... чудно зар не?

Ко чудо са апостолом Варнавом, кад је крстио црнце, а они излазили из воде белци, вероватно и то негираш, као и сваки духовни преображај, који се у твоју фарисејску интернет логику не уклапа
Kletva nema veze sa bojom kože Zilote. Već sam ti objasnio o čemu se tu radi. U pravoslavlju nema rasizma i viših ili nižih rasa.

Библија је Примарни Историјски Извештај о њима. Што се мене тиче, нигде другде више нема потребе да пише о томе.
pa dobro neko veruje u mitove kao relevantne činjenice, deco ja vam to ne mogu zabraniti
ajde igrajte se i pišite šta za vas bajka predstavlja

bio jedan čika od 600 godina i bog mu se javio i rekao mu da će uništiti zle ljude a on je dobar i njega će spasiti i njegovu porodicu.
nakon spasenja čika se nalio vina i skinuo go, a jedan od sinova ga vide te čika ga prokle i sin postade crnja :hahaha:

sem u biblijskom mitu
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

1730141653093.png

1730141780986.png

pa dobro neko veruje u mitove kao relevantne činjenice, deco ja vam to ne mogu zabraniti
ajde igrajte se i pišite šta za vas bajka predstavlja

bio jedan čika od 600 godina i bog mu se javio i rekao mu da će uništiti zle ljude a on je dobar i njega će spasiti i njegovu porodicu.
nakon spasenja čika se nalio vina i skinuo go, a jedan od sinova ga vide te čika ga prokle i sin postade crnja :hahaha:
Ово је твоје извртање. Хамови синови уопште нису постали црнци због клетве. Ниси пратио о чему смо писали овде.

На том си нивоу, астрологија, тарот карте, историја са Сорбоне и сл. жваке за сељаке...
A spiritisme.Tu je the best.a i maki haha
spiritizam (prema engl. spirit < lat. spiritus: duh, dah), u parapsihologiji i religiologiji, okultistički nauk koji počiva na pretpostavkama da ljudska duša nadživljava tjelesnu smrt, te da je s pomoću određenih osoba (medija) ili tehnika moguća izravna veza s pokojnicima; zazivanje duhova, nekroman

To darwin i evolucija ima veze sa tim rasizmom.
Ноје је проклео ругача свог очинства... Бог је казнио тај пород, за наук другима, да се родитељи поштују...

Све има духовни смисао, а не расистички, које атеисти фурају за своју човекомржњу...

Дуле је мандовски призетко...

Брани тазбину... отуд негација да су црнци под клетвом Нојевом, коју само Христос може да скине
Ајде ја, али Маки није то па ипак негира твоје тврдње које си покупио од Џозефа Смита.

Back