- Poruka
- 78.211
odakle vama ideja da su uopšte postojali ti mitski likovi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да су постојали.odakle vama ideja da su uopšte postojali ti mitski likovi?
Боље за дечије бајке које су истинитије да питаш, то је твој ниво спознајаpitam te
sumerski je bio pre, a kineski približno
oko pre 4000 god
dakle koji je pravi?![]()
gde osim biblije piše da su postojali?Наравно да су постојали.
Да, и Семити, попут праведног Јосифа, чак били њихово племство на двору, отуд мешање...Али поријекло вуку од Хама.
pa pre bi rekao da vama treba pdf dečije priče.Боље за дечије бајке које су истинитије да питаш, то је твој ниво спознаја
Реално и ти не постојиш... Будалаштине и јесту непостојеће истине, које неки тамо болесник у главу куца по интернету као ''велика историсјака открића''... негацијама...odakle vama ideja da su uopšte postojali ti mitski likovi?

На том си нивоу, астрологија, тарот карте, историја са Сорбоне и сл. жваке за сељаке...pa pre bi rekao da vama treba pdf dečije priče.
Библија је Примарни Историјски Извештај о њима. Што се мене тиче, нигде другде више нема потребе да пише о томе.gde osim biblije piše da su postojali?
pa ti nemaš nijedan dokaz da su postojali, ni naznake, sem u biblijskom mituРеално и ти не постојиш... Будалаштине и јесту непостојеће истине, које неки тамо болесник у главу куца по интернету као ''велика историсјака открића''... негацијама...![]()
Kletva nema veze sa bojom kože Zilote. Već sam ti objasnio o čemu se tu radi. U pravoslavlju nema rasizma i viših ili nižih rasa.Да, и Семити, попут праведног Јосифа, чак били њихово племство на двору, отуд мешање...
То и даље нема везе са клетвом Хамита белаца да рађају црнце... чудно зар не?
Ко чудо са апостолом Варнавом, кад је крстио црнце, а они излазили из воде белци, вероватно и то негираш, као и сваки духовни преображај, који се у твоју фарисејску интернет логику не уклапа
To darwin i evolucija ima veze sa tim rasizmom.Kletva nema veze sa bojom kože Zilote. Već sam ti objasnio o čemu se tu radi. U pravoslavlju nema rasizma i viših ili nižih rasa.
pa dobro neko veruje u mitove kao relevantne činjenice, deco ja vam to ne mogu zabranitiБиблија је Примарни Историјски Извештај о њима. Што се мене тиче, нигде другде више нема потребе да пише о томе.

Ово је твоје извртање. Хамови синови уопште нису постали црнци због клетве. Ниси пратио о чему смо писали овде.pa dobro neko veruje u mitove kao relevantne činjenice, deco ja vam to ne mogu zabraniti
ajde igrajte se i pišite šta za vas bajka predstavlja
bio jedan čika od 600 godina i bog mu se javio i rekao mu da će uništiti zle ljude a on je dobar i njega će spasiti i njegovu porodicu.
nakon spasenja čika se nalio vina i skinuo go, a jedan od sinova ga vide te čika ga prokle i sin postade crnja![]()
A spiritisme.Tu je the best.a i maki hahaНа том си нивоу, астрологија, тарот карте, историја са Сорбоне и сл. жваке за сељаке...
pa odakle crnje danas, požuteli od sunca a oni koji su pili vatrenu vodu pocrveneliОво је твоје извртање. Хамови синови уопште нису постали црнци због клетве. Ниси пратио о чему смо писали овде.
Они су потомци једног од Хамових синова. Али њихова боја коже нема везе са тим што је Хам видео голотињу оца свога.pa odakle crnje danas, požuteli od sunca a oni koji su pili vatrenu vodu pocrveneli![]()
Ноје је проклео ругача свог очинства... Бог је казнио тај пород, за наук другима, да се родитељи поштују...To darwin i evolucija ima veze sa tim rasizmom.
a odakle rase, biblijski potop se desio pre 4 hiljade godinaОни су потомци једног од Хамових синова. Али њихова боја коже нема везе са тим што је Хам видео голотињу оца свога.
Дуле је мандовски призетко...pa odakle crnje danas, požuteli od sunca a oni koji su pili vatrenu vodu pocrveneli![]()
Студент Сорбоне?
Ајде ја, али Маки није то па ипак негира твоје тврдње које си покупио од Џозефа Смита.Дуле је мандовски призетко...
Брани тазбину... отуд негација да су црнци под клетвом Нојевом, коју само Христос може да скине