Crnci, azijati i ostali indijanci

Koja adaptacija? Zašto su onda crnci u SAD i dalje crni a nije ih izbjelilo sunce? Po dlanovima ih sunce najmanje grije ih ne vade ruke iz džepova i gaća dok češu guzicu.

Moraćeš nešto drugo pokušati, ovo ti je bez veze ikakve.
adaptacija traje hiljadama i hiljadama godina, ne može to preko noći.
danas se mešaju pa ima mnogo mulata i jednog dana će biti sve belci.
na ekvatoru su najcrnji crnci :D
znaš li nekog skandinavca bar da ima ten kao mi?

adaptacija traje hiljadama i hiljadama godina, ne može to preko noći.
danas se mešaju pa ima mnogo mulata i jednog dana će biti sve belci.
na ekvatoru su najcrnji crnci :D
znaš li nekog skandinavca bar da ima ten kao mi?
Pomislio sam da ćeš uzeti taj glupi izgovor o hiljadama i hiljadama godina, ne zato što djeluje istinito već što se ne može provjeriti.

Različiti narodi su otišli da žive tamo gdje im je pogodnije a ne da su se prilagođavali klimatskim uslovima. To da su se prilagođavali su gluposti koje nemaju nikakvog naučnog uporišta i plod su dječije mašte i shvatanja.

Čuj postepeno izbjeljivali.....pa prvi crnci su živjeli vjerovatno prije više od 1000 godina pa i dvije i danas nema "prelaznih crnaca" u bjelce već samo mulata ali oni nisu adaptacija već mješavina gena.

Pomislio sam da ćeš uzeti taj glupi izgovor o hiljadama i hiljadama godina, ne zato što djeluje istinito već što se ne može provjeriti.

Različiti narodi su otišli da žive tamo gdje im je pogodnije a ne da su se prilagođavali klimatskim uslovima. To da su se prilagođavali su gluposti koje nemaju nikakvog naučnog uporišta i plod su dječije mašte i shvatanja.

Čuj postepeno izbjeljivali.....pa prvi crnci su živjeli vjerovatno prije više od 1000 godina pa i dvije i danas nema "prelaznih crnaca" u bjelce već samo mulata ali oni nisu adaptacija već mješavina gena.
zašto nordijci nisu crni?
po tebi zato što su glupi :D

krsti-se-boze.gif
sačuvaj me Bože i sakloni

kako kad su postojali pre njih
Можда после, ал после неког свињокоља у твом селу, заливеном гомилом алкохола...

Кинези и Индијанци су Јафетити, тј. белци, имају складне црте лица и тело, без незграпности Хамитски племена, који штрче свим удовима (носем, јагодицама, уснама, удовима) ко наказе природе ... Дакле имаш:

Јафетите - беле једнобојце (беле, црвене, риђе, жуте, плаве)
Семите - забиберени белци (ал само у белој варијанти, јер се нису благословом на милијарде умножили ко Јафетити)
Хамите - поцрнели белци - скроз

Ovaj vic mi dade ideju za ovu temu.

screenshot_20240925-094650-742-5-png.1624171

i stvarno..kako su nastale ostale rase jer ako imas jednu autohtonu kako su se mesanjem dobile druge rase i mesale sa cim/kim?

Adam i Eva nisu bili beli već crni, inače tamna boja je boja kože Adama i Eve i zapravo originalnih i prvih homo-sapiensa a sad zasto neki ljudi imaju svetlu boje kože ili se razlikuju po nekim fizičkim karakteristikama, pa to je zbog mutacija na DNK (koje nastaju usled raznih spoljnih faktora kao što su klima, podneblje, način života, izloženost Suncu, izloženost kosmičkim zračenjima, itd) pa tako recimo postoji genom koji je odgovoran za svetlu i belu boju kože kod nekih ljudi i taj genom karakterističan je za Evropljane i većinu Azijata dok logično medju crncima i u podsaharskoj Africi je jako redak, isto tako genom ili mutacija koja je odgovoran za plavu boju očiju kod nekih ljudi stara je nekih 8 hiljada godina i isto svi plavooki ljudi dele istog pretka, itd, itd.

krsti-se-boze.gif
sačuvaj me Bože i sakloni
Прочитај ово:

Можда после, ал после неког свињокоља у твом селу, заливеном гомилом алкохола...

Кинези и Индијанци су Јафетити, тј. белци, имају складне црте лица и тело, без незграпности Хамитски племена, који штрче свим удовима (носем, јагодицама, уснама, удовима) ко наказе природе ... Дакле имаш:

Јафетите - беле једнобојце (беле, црвене, риђе, жуте, плаве)
Семите - забиберени белци (ал само у белој варијанти, јер се нису благословом на милијарде умножили ко Јафетити)
Хамите - поцрнели белци - скроз
Ту је све објашњено. ;)

Back