Crna magija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

MarkoJBG

Početnik
Poruka
1
Crna magija mi je skoro uništila život.Preživeo sam tešku muku kada mi je jedna gdja iz Beograda skidala.Mučnina,nesvestica i povraćanje neke zelene tečnosti je trajalo par dana a bio sam na ivici samoubistva jer sam sve u mesec dana izgubio.Posao,prijatelji,porodica..sve mi je bilo uništeno.Nakon skidanja magije,prošlo je mesec dana da se sve vrati u normalu.Imam sada osecaj kao da se nista lose nije desavalo.

Poslednja izmena od moderatora:
Postoji jedan čovek pod imenom Džejms Rendi, svako ko smatra da može dokazati crnu magiju ili bilo koju drugu paranormalnu pojavu može da mu se obrati.

Ukoliko uspe postaće milioner. Izazov je postavio pre nekoliko decenija, još uvek niko nije pokupio lovu :)

Crna magija mi je skoro uništila život...
Posao,prijatelji,porodica..sve mi je bilo uništeno.

Nikakva crna magija ne postoji.
Da postoji, svaki samozvani crni mag bi se pre pozabavio važnijim problemima, a ne pojedinačnim slučajevima kao što je tvoj život.

Dobro je što je moderacija izbrisala reklamu za isterivačicu đavola! :)

Napisem na papiric "dobro nek je dobrima, pa linija, horizondalno, ispod: zlo nek je zlima, ili drugo nesto, u smislu da dobro snadje pravedne a lose da bude nepravednima
I STAVIM U KUTIJU ZA ZELJE PRED ULAZ KOD Sv. Vasilija...
covjek koji me je za 100 E presao praveci se da je drug pa ce mi on nabaviti za te pare drogu, zove me iako se od tad 3 mjeseca nije javio, i kaze> tri puta su me reanimirali, sad sam u dusevnu bolnicu...

I mogu da kazem jednu bitnu stvar: ako nemate zelju da i sami, ako se moze, koristite crnu magiju
onda crna magija ne moze ni biti koristena protiv vas.

To ne kazem samo ja, kao amater koji se bavio samo bijelom, i jednom samo crnom, nego kaze i svaki ekspert.
Drugo, glupo je misliti da postoji samo crna i bijela magija, postoje mnoge varijacije izmedju crnog i bijelog, tako bi se moglo reci da postoji i zuta, plava itd.

O magiji se malo zna zato sto narodnim izabranicima i prvacima ne odgovara da narod, ovce, znaju o tome, i sve naucno sto ti prvaci ne vole proglasava se magijom - dakle magija ne postoji, postoji nauka protiv koje se bore mocne sile. Magija je jedna nauka, kao i telepatija

Poslednja izmena:
O magiji se malo zna zato sto narodnim izabranicima i prvacima ne odgovara da narod, ovce, znaju o tome, i sve naucno sto ti prvaci ne vole proglasava se magijom - dakle magija ne postoji, postoji nauka protiv koje se bore mocne sile. Magija je jedna nauka, kao i telepatija

Randi $1,000,000 paranormal challenge
For nearly two decades James Randi and the James Randi Educational James RandiFoundation offered a one-million-dollar (US) prize to anyone who could show, "under proper observing conditions, evidence of any paranormal, supernatural, or occult power."

There are others offering prizes to anyone who can demonstrate psychic powers. After collecting the million dollars from Randi, successful psychics might go to India and contact B. Premanand who will pay Rs. 100,000 "to any person or persons who will demonstrate any psychic, supernatural of paranormal ability of any kind under satisfactory observing conditions." Also, "Prabir Ghosh at one time offered to pay Rs. 20,00,000* to anyone who claims to possess supernatural power of any kind and proves the same without resorting to any trick in the location specified by Prabir Ghosh."

The Australian Skeptics offer 100,000 A$ to anyone who can prove he or she has "extraordinary powers":

Since 1980, Australian Skeptics has issued a challenge to people who claim to have extraordinary powers, to demonstrate their ability under proper observing conditions. The first person to do so will receive a great deal of recognition and prestige as well as meeting the requirements for the awarding of A$100,000.

The Belgian and European Skeptics offer 25,000 € to anyone who can prove they have paranormal or extraordinary powers. The prize is called the Sisyphus prize.

The Independent Investigations Group "offers a $100,000 prize to anyone who can show, under proper observing conditions, evidence of any paranormal, supernatural, or occult power or event."

The North Texas Skeptics offer $12,000 to any person who can demonstrate any psychic or paranormal power or ability under scientifically valid observing conditions.

The Quebec Skeptics offer 10,000 CDN$ to any astrologer who can demonstrate her craft according in a formal scientific experiment.

The Tampa Bay Skeptics offer $1,000 to anyone able to demonstrate any paranormal phenomenon under mutually agreed-upon observing conditions.

Pa šta čekaš čoveče, mogao bi da zgrneš milione?!? Umesto toga ti gubiš vreme i novac pišući po forumu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Poslednja izmena:
Randi $1,000,000 paranormal challenge

Pa šta čekaš čoveče, mogao bi da zgrneš milione?!? Umesto toga ti gubiš vreme i novac pišući po forumu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ko je reko da bi mogao, telepatija nije nesto sto moze da se upotrebi na taj nacin na koji ti mislis
telepatija je vrlo slozena i bas je njena karakteristika da ne moze da se ispolji u takvim uslovima koje taj sto nudi 1000000 zahtijeva

Crna magija mi je skoro uništila život.Preživeo sam tešku muku kada mi je jedna gdja iz Beograda skidala.Mučnina,nesvestica i povraćanje neke zelene tečnosti je trajalo par dana a bio sam na ivici samoubistva jer sam sve u mesec dana izgubio.Posao,prijatelji,porodica..sve mi je bilo uništeno.Nakon skidanja magije,prošlo je mesec dana da se sve vrati u normalu.Imam sada osecaj kao da se nista lose nije desavalo.
Profesionalno sačinjen oglas za "skiidača" crne magije:hahaha:

A ove drve zadnje recenice" Nakon skidanja magije,prošlo je mesec dana da se sve vrati u normalu.Imam sada osecaj kao da se nista lose nije desavalo" Kao ne moze odmah mora da prodje crna magija mora da prođe mesec danas .:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back