- Poruka
- 3.912
наравно и ја сам одувек био међу ногама хрватицама ! :-P
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja ne saznajem od UN, nego se pozivam na to da nas je UN priznao kao narod.
1. Crna Gora kad se popenje na taj stepen Hrvatska će još da čeka na ulazak u uniju.
2. Srbi nemaju nikakvih problema u Crnoj Gori, to je propaganda nekih partija u Srbiji i paranoja pred izbore koje redovno gube.
3. Slažem se da nema problema.
4. Od ovoga nema ništa, jer Tito nije nacrtao nikakvu Albansku Krajinu u Crnoj Gori.
Sve u svemu živi bili pa videli.

Slavene, imaće ga uskoro.
To ti je nova putovnica, uvedena pod pritiskom EU, u starima (a moj prijatelj ima onu iz 2006.) ima rubrika za nacionalnost i veroispovest. A i ova slika je mala.
Slavene, bezveze širiš paranoju, ne može se jedno selo otcepiti od države, granice na Balkanu su sa osamostaljenjem Kosova dovršene i tu je priči kraj.
Šta mislite da li je realno? Hrvatska će pre Crne Gore ući u NATO, ali za Evropsku uniju baš nisam siguran. Crna Gora nema problema sa nacionalnim manjinama (kao Hrvatska sa Srbima, povratkom izbeglica itd.), niti ima teritorijalne probleme (kao Srbija sa Kosovom). Hrvatska je, čak, pod pritiskom EU, nedavno uvela novi pasoš u kome nema rubrika za nacionalnost i veroispovest (to su imali samo Hrvati, to je Evropa ukinula 1945 godine).
Eto sokole kad se vrnes za praznike u svoju brdsku vukojebinu, a ono ti u EU pa di ces vece divote![]()
Slavene, meni je drago što nema SRJ i SCG. A fiktivna zemljica albanskih seljana se ne može napraviti. Ovo na youtube je već neko postavio na nekoj drugoj temi i ništa mi ne govori.
Niti je realno a bogami ni ostvarivo niti imam veze s nicim.
U prosjeku ulaz u EU traje cca 10 godina HR je zapocela 2000 pocetne korake zavrsit ce 2009/2010...isto kao i SLO koja je zapocela svoj put u EU 1995 a usla nakon 10 g.
HR nema problema s nacionalnim manjima (tako kaze OSS koji je prestao s radom u HR jer nema potrebe vise za njim )
Sto se tice teritorijalnih problema oni nastaju samo ako granicis s zemljama EU kako bi one zstitile svoje interese ( HR - SLO ) ostalo se ne gledea...tako ce npr kad HR udje u EU Crna Gora rado pristati na rjesenje statusa Prevlake u HR korist jer inace ne bu suglasnosti za ulazak u EU ( zivi bili pa vidjeli)
Pa di je tu onda proces dobivanja kandidature, ratifikacije statusa, pa pregovori, pa zakoni, pa uskladivanje s EU pravilima, pa zavrsetak pregovora, pa ratifikacija ulaska u EU...
Е,још тај ЦГ улаз у ЕУ тебе да повуче доле ка благостању,меду&млеку,па да и Србија има неке користи од тога.![]()
Eto sokole kad se vrnes za praznike u svoju brdsku vukojebinu, a ono ti u EU pa di ces vece divote![]()
И ко каже да неће Срби у ЕУ, ево нас.
Pobedonoscev, možeš ti i Austrijance da doživljavaš kao Nemce, ali UN ih je priznao kao narod. Mi Crnogorci smo narod. Tačka.