Crna Gora u EU pre Hrvatske

To ti je nova putovnica, uvedena pod pritiskom EU, u starima (a moj prijatelj ima onu iz 2006.) ima rubrika za nacionalnost i veroispovest. A i ova slika je mala.
sveuci41.jpg

ja imam istu ovakvu iz 2001 godine nigdje ne piše nacionalnost i vjeroispovjest.

jbote kako ljudi brzo šire laži to je strašno:-x

ps: ono gdje piše :hrvatsko--- je državljanstvo a ne nacionalnost!:idea:

sveuci41.jpg

ja imam istu ovakvu iz 2001 godine nigdje ne piše nacionalnost i vjeroispovjest.

jbote kako ljudi brzo šire laži to je strašno:-x

ps: ono gdje piše :hrvatsko--- je državljanstvo a ne nacionalnost!:idea:

Evo ovako, u samom vrhu piše P (vjera) - što znači pravoslavac (RKT za katolik); a ono pored što piše HRV (nationality) - je nacionalnost; a ono što piše HRVATSKO je državljanstvo. Može da bude i Hrvat pravoslavac i Srbin katolik, poenta je da je u pasošima do 2006. imala rubrika za vjeru i nacionalnost.

Evo ovako, u samom vrhu piše P (vjera) - što znači pravoslavac (RKT za katolik); a ono pored što piše HRV (nationality) - je nacionalnost; a ono što piše HRVATSKO je državljanstvo. Može da bude i Hrvat pravoslavac i Srbin katolik, poenta je da je u pasošima do 2006. imala rubrika za vjeru i nacionalnost.

Bingo.

A Klikk je izgleda nesvjesno pokazao da je pravoslavni Hrvat. :mrgreen:

To ti je nova putovnica, uvedena pod pritiskom EU, u starima (a moj prijatelj ima onu iz 2006.) ima rubrika za nacionalnost i veroispovest. A i ova slika je mala.

Čovječe božiji...slika putovnice koju sam objavio je slika STARE putovnice! Nova putovnica je identična staroj s tom što je malo modernizirana.
Nova putovnica se od stare razlikuje u tome što slika nije zaljepljena nego je isprintana na putovnicu i nova putovnica ima nekakvu šifru tipa bar code radi zaštite od krivotvorenja.

Ja ne znam koju putovnicu ti je prijatelj pokazao, ali ako sadrži dio di se navodi nacionalnost i vjeroispovjet to definitivno nije bila hrvatska.

:worth::worth:

Kako to da i meni piše P a katolik sam? (iznad P piše type/vrsta, a ne religion/vjeroispovjest).

Nego...reci ti nama šta tvom prijatelju piše pod "nationality" ako ima P na vrhu putovnice? SRB ili HRV? :mrgreen:

Čovječe božiji...slika putovnice koju sam objavio je slika STARE putovnice! Nova putovnica je identična staroj s tom što je malo modernizirana.
Nova putovnica se od stare razlikuje u tome što slika nije zaljepljena nego je isprintana na putovnicu i nova putovnica ima nekakvu šifru tipa bar code radi zaštite od krivotvorenja.

Ja ne znam koju putovnicu ti je prijatelj pokazao, ali ako sadrži dio di se navodi nacionalnost i vjeroispovjet to definitivno nije bila hrvatska.

bila je stara jugoslovenska, gdje je od 1976 imala raubriku nacionalnost

Nego sto......CG u Jevropu prije Rvatske..., a cus!!![/QUOTE]
kad vec, onda kako treba...
kaze se tschuß...
a sto se tice CG i Europe, sva sreca...Crnoj Gori naravno
samo zaboravio si negdje oko 30% gradana CG , koji su Srbi, i koji se osjecaju ugrozenima i koji ne zele EU nego ujedinjenje sa maticom....

a 30% ugrozenih gradana jedne drzave su strasne cifre...s njima nemozete u EU

Šta mislite da li je realno? Hrvatska će pre Crne Gore ući u NATO, ali za Evropsku uniju baš nisam siguran. Crna Gora nema problema sa nacionalnim manjinama (kao Hrvatska sa Srbima, povratkom izbeglica itd.), niti ima teritorijalne probleme (kao Srbija sa Kosovom). Hrvatska je, čak, pod pritiskom EU, nedavno uvela novi pasoš u kome nema rubrika za nacionalnost i veroispovest (to su imali samo Hrvati, to je Evropa ukinula 1945 godine).

slavonija, prošle sam godine video hrvatski pasoš sa rubrikama nacionalnost i veroispovest. Vlasnik je moj poznanik, izbeglica iz Krajine koji je uzeo dvojno državljanstvo.

klikk lepši si na avataru nego na slici. Ovo što piše HRVATSKO nalazi se u rubrici nationality.

ovdje već ne znaš što bi više slagao :D

P = vrsta/ type
HRV = oznaka države/country code/ code du pays :idea:
Bingo.

A Klikk je izgleda nesvjesno pokazao da je pravoslavni Hrvat. :mrgreen:
ovako: ono nije moja putovnica. ja sam strijelac po horoskopu!;)

sliku sam našao na netu jer odgovara onim za koje weishaupt tvrdi da su imale rubriku nacionalnost i vjeroispovjest.
pošto je i sam pokazao da pojma nema i laže molim ispriku

crnogorci su 150% Hrvati-dukljani.
uostalom,"crnogorci"su vise autohtoni i etnicki Hrvati nego sto ce ikad tamo neki zagorci i prigorci to biti.
zato i nije bitno hoce li ova avnojaska krnja od Hrvatske kifle uci prije ili ova nasa stara CRVENA HRVATSKA u eu.

jednog lipog dana,ce sve Hrvatske regije,od istre preko hercegbosne,srijema,backe i duklje(crnagora)biti u svojim
poviesnim Hrvatskim granicama u eu.

bitn je da cemo jednog dana biti zajedno pod Hrvatskim krovom.

Back