Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Neka povuku priznanje Kosova i dosta. Za sada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umro covek breŠta kaže, je l' brani svetinje?
Sve i da je tako nigde ne vidim da su Aleksa i Dritan protiv NATO. Medojević je za NATO preko referenduma. Samo neki delovi DF su protiv.Уговор о оснивању НАТО-а је потписан 1949. године. Двадесет година од потписивања тог уговора је прошло 1969. године. Све је лепо објашњено.![]()
Jel se zahvaljuje Rebecci i sasasti što ga brane?Pozdravio vas Drljevic Sekula
Umro covek bre

Јесте тако! Дакле, нема апсолутно никаквих правних препрека за излазак из НАТО-а у року од годину дана.Sve i da je tako nigde ne vidim da su Aleksa i Dritan protiv NATO. Medojević je za NATO preko referenduma. Samo neki delovi DF su protiv.
Namah se piše sastavljeno. To je prilog, filološkinjo!
Al' pazi kad sam sinoć pomislila da mi ovaj Krivokapić nekako ne uliva poverenje , svaki izraz lica mu je bio promišljen i izvežban, svaka reč i gestikulacija iako se masa kolega odavde na mah oduševila čovekom.
Šta znam, ne bih se ja na njega kladila, politikant k'o politikant.
Pitacu ga poceo sam da se bavim kontaktom sa mrtvima i na izborima porazenima. Cekam Milo da mi se javi.Znam, nego rekoh kad može da pozdravlja, može i da brani svetinje![]()
Ja sam znao u doba SFRJ ljutu Srbendu iz CG, taj je citirao Njegosa 24h dnevno, da izvinu neki dosadan sa cojstvom i junastvom kako samo ljudi iz CG mogu biti. Vremenom nista ne cuh o njemu, kad 2006 rekose glasao za nezavisnu CG i clan DPS-а, zakleti Crnogorac.
Dobro, mogu da se ugledaju na Srbiju, izadju iz NATO i potpišu IPAP, imaju nekog Šormaza koji to brani. Tako je još gore jer IPAP je gori od članstva.Јесте тако! Дакле, нема апсолутно никаквих правних препрека за излазак из НАТО-а у року од годину дана.![]()
Црна Гора сигурно неће да изађе из НАТО пакта.Уговор о оснивању НАТО-а је потписан 1949. године. Двадесет година од потписивања тог уговора је прошло 1969. године. Све је лепо објашњено.![]()
Čik objasni to milunu.Dobro, mogu da se ugledaju na Srbiju, izadju iz NATO i potpišu IPAP, imaju nekog Šormaza koji to brani. Tako je još gore jer IPAP je gori od članstva.

Namah se piše sastavljeno. To je prilog, filološkinjo!
Sinonim mu je odjednom.

Јасно, али колико сам схватио није антисрпски оријентисан.Pa to samo iz vizure Milovih medija, u praksi tip je anacionalan, gradjanista.

Jes ti učio geografiju u školi ,ili makar prirodu i društvo ? Mislim svakako su Rusi doneli S400 u Srbiju samo za slikanje , Vulina i čitace Svinjformera i Svinjskog Telegrafa ,ali i kada bi ga stvarno isporučivali jedno 10 puta je brže , lakše ,bliže , jeftinije i logičnije da ga doteraju preko Crnog Mora i Bugarske , nego da plovi oko kroz Crno More , Tursku , pola Sredozemlja i onda da se klacka onom nesrećnom prugom kroz planičine i tunele , sa velikom šansom da iskoči iz šina u nekoj jaruzi i završi u mutnoj Morači ili još gore nekome u dvorištu i kući , vidjali smo to već. Čak i kada bi neko pokušao takvu idiotsku akciju , pitanje je dal ta pruga uopšte ispunjava uslove za prevoz tog tipa tereta .Toliko je metaforička kategorija da su Rusi prevozili S-400 u Srbiju preko Bugarske.
Daleko prirodnije bi bilo da je S-400 išao najpre brodom preko Mediterana i Jadrana, a zatim prugom Beograd-Bar.
Nisi noob .Јесте тако! Дакле, нема апсолутно никаквих правних препрека за излазак из НАТО-а у року од годину дана.![]()
Moguće je da tada nisu mnogi očekivali da će Milo postati toliko ekstreman oko Srba pa da liči na nekog Hrvata skoro kao sada.
Nepismena si i to je evidentno.Funkcionalno si nepismen, značenje je sasvim drugačije kad se napiše zajedno i odvojeno.
I šta si se navrzo na mene, 'de sam ti se to zamerila , potseti me
Nije da me nešto interesuje al' 'ajde![]()
Albanac koji priznaje da je Skenderbeg bio srbin i nije neki albanac.Kao što ni svi koji misle da treba da se odreknemo Kosova ili da je ono izgubljeno,i nisu neki Srbi!
Од комуњара треба очекивати све.Niko to nije očekivao. Pogotovo ako se imaju u vidu izjave koje je davao pre toga.
Nije tačno. To pravilo je važilo za pravih 20 godina postojanja NATO saveza.Svaka država koja pristupi NATO, prvih 20 godina nema pravo da poteže pitanje članstva