Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
Dosla mi moja cakana, nju najvise volim cackati.
![]()
Istraumiraste vi svi mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosla mi moja cakana, nju najvise volim cackati.
![]()

Toliko je metaforička kategorija da su Rusi prevozili S-400 u Srbiju preko Bugarske.
Daleko prirodnije bi bilo da je S-400 išao najpre brodom preko Mediterana i Jadrana, a zatim prugom Beograd-Bar.
Mislim da ovi iz ZBCG nisu toliko blesavi da izgube većinu sa izlazimo iz NATO, povlačimo priznanje Kosova, vraćamo trobojku, srpski jezik, kao Dodo sklapamo neko rezoluciju sa Vučićem kao uvod u ujedinjenje. Jednostavno Demokrate i URA se više pitaju u novoj vladi iako imaju manje glasova baš zato što su granične stranke koje mogu razlupati koaliciju ako im se nešto ne svidja zatim pozvati da se glasa za njih na novim izborima. To bi ovi iz DPS i SD prepoznali kao priliku da se vrate i počeli glasati za njih i rukama i nogama.Naravno jer ta srpska opcija nema vecinsku podrsku. To je u najboljem slucaju tek 30 posto glasova.
Buducnost za CG je takodje dosta promenila plocu znajuci da ne mogu da privuku glasace ako budu bili protiv EU, tako da su sve opozicione stranke prakticno na istoj liniji. Pitanje je samo kako ce oni funkcionisati jer su prilicno ideoloski razliciti. Ali svaki zaokret koji bi Buducnost pokusala da napravi bi doveo sigurno do sloma koalicije i pada vlade. Onda bi se opet vratili na staro, gde bi URA i ostali pre formirali koaliciju sa DPS-om a da ostanu na putu EU nego sto bi nastavili saradnju sa srpskim strankama. Mislim da Milo racuna da mu je bolje da se sada povuce i ne forsira vlast po svaku cenu, racunajuci da ce se vrlo brzo koalicioni partneri posvadjati. Jer forsiranjem moze samo da izgubi a ovako se demokratski kao povukao a verovatno smislja i vreba iz prikrajka.
Ono sto ja mislim je da je odlicno da se promeni garnitura i da se formira ekspertska vlada. Za njih (i sve drzave sveta) je bitno samo da oslobode strukture sistema od vladavine jedne stranke i jednog coveka i da se lepo smenjuju na izborima. Kad bi izdrzali 4 godine, bilo bi sjajno.
Запели сте ДПС, па Мило, па ДПС... а не питате се шта ће остати од тог ДПС-а кад оду у опозицију, чиме ће ДПС уцјењивати бираче да гласају за њих, чиме ће откупљивати личне карте и да ли ће им то бити дозвољено? Мислите да неће бити судског епилога ДПС/Мило афера? Који вам је куа?
A jesi se pitao da li je to moguce i da li je mozda i do drugih. Kosovo mozda i moze da se sredi, ali ulazak u Nato je cementiran bar u naredne dve decenije.
Svaka država koja pristupi NATO, prvih 20 godina nema pravo da poteže pitanje članstvasmeta mu clanstvo u NATO
Merika će štititi onog ko je plati.Nadamo se da će se NATO raspasti puno ranije. Tramp bi mogao da ga razjebe, davao je 100 puta anti-natovske izjave. Tramp smatra NATO teretom i troškom za Ameriku.
Ти Срби су људи који су се 1991 године изјашњавали као Црногорци.Na primorju su Srbi vecina u HN, u Ulcinju Albanci, ostale cetiri opstine Crnogorci koji su verovatno i zadali kljucni udarac DPS-u.
Pa već sam objasnio, mnogi DPS ovci će prelaziti kod Demokrata, Dritana i Socijaldemokrata a to nisu neke hardcore srpske opcije.
U DF ima mnogo stranaka, mnogo više nego oko Demokrata i URA što čini situaciju komplikovaniju za preletanje. Lakše se preleće tamo gde ima manje stranaka ili gde je samo jedna stranka.Zaboravljaš jednu stvar a to je da se previše vodiš ideologijom. Nije to stvar toliko kod Crnogoraca, koliko pragmatike. Izbori su vrlo jasno ukazali ko je pobednik; zato je Bečić toliko mnogo kasnio sa izjasnjavanjen.
Trcace mnogi i DF. I to mnogi će postati ovejane srbende, slično Milačiću.
Ušli su valjda 2017, dakle do 2037 ništa od izlaska.Svaka država koja pristupi NATO, prvih 20 godina nema pravo da poteže pitanje članstva
U DF ima mnogo stranaka, mnogo više nego oko Demokrata i URA što čini situaciju komplikovaniju za preletanje. Lakše se preleće tamo gde ima manje stranaka ili gde je samo jedna stranka.
Mislim da Crnogorcima najviše smetaju Mandić, Knežević i Milačić tu, ostali su im ok ali svakako su im bliži Bečić i Dritan.DF je miks Srba i Crnogoraca, ako odigraju mudro mogu biti pomiriteljski faktor. Samo da se Medojevic mane termina satanisticki i slicno.
Јаки су и Медојевићев Покрет за промене, Социјалистичка народна партија, и Милачићева странка.Остало су мање странке .Ima mnogo, ali NOVA je u toj koaliciji nešto približno slično SNS-u u koaliciji 2012. godine kod nas. Uvek je jasno da ima par krupnih igraca; kao što su iz DOS u suštini bili DS i DSS.
Mislim da Crnogorcima najviše smetaju Mandić, Knežević i Milačić tu, ostali su im ok ali svakako su im bliži Bečić i Dritan.