- Poruka
- 23.934
Pa i dobice, mirdzije prelaze kod njega, nece NATO dopustiti da Srbi vladaju
Potpuno pogrešno shvataš situaciju u CG. Niko tu neće više vladati. Srpski blok jeste najjači u opoziciji ali je samo jedan od tri potrebna za rušenje Mila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i dobice, mirdzije prelaze kod njega, nece NATO dopustiti da Srbi vladaju
Koja bi to trolez bila, navijam svim srcem da se to dogodi.Pa i dobice, mirdzije prelaze kod njega, nece NATO dopustiti da Srbi vladaju
Potpuno pogrešno shvataš situaciju u CG. Niko tu neće više vladati. Srpski blok jeste najjači u opoziciji ali je samo jedan od tri potrebna za rušenje Mila.
A zašto je čekao malene ponoć i za razliku od svih se sakrivao nenormalno dugo? Ja ga nisam uopšte ni video.
A zašto je čekao malene ponoć i za razliku od svih se sakrivao nenormalno dugo? Ja ga nisam uopšte ni video.
Pa bas zato sto je srpski faktor najjaci ja ti kazem da spolja nece to dopustiti, a ti kako hoces
Ali ne vladaju samo Srbi, Aleksa i Dritan mlataraju crnogorskim zastavama. Plus kada se priključe manjine novoj vladi to će biti multietnička vlada a ne neka srpska kako ovde neki maštaju.Pa i dobice, mirdzije prelaze kod njega, nece NATO dopustiti da Srbi vladaju
Да, дон Мило чувени либерал демократа смирено је прихватио пораз након вишедеценијског отимања, фалсификовања, убистава...или је то одглумио (смиреност) знајући да би у супротном изазвао народ на улице, можда губитак еуроатлантске подршке?CG je juce ocitala lekciju Srbiji kako se mirno podnosi poraz i slavi pobeda. Mа sta mislili o Milu javno je priznao poraz после 30 godina i nije pozivao pristalice na ulice, mozemo li isto zamisliti AV kako to cini?

Ali ne vladaju samo Srbi, Aleksa i Dritan mlataraju crnogorskim zastavama. Plus kada se priključe manjine novoj vladi to će biti multietnička vlada a ne neka srpska kako ovde neki maštaju.
Ali ne vladaju samo Srbi, Aleksa i Dritan mlataraju crnogorskim zastavama. Plus kada se priključe manjine novoj vladi to će biti multietnička vlada a ne neka srpska kako ovde neki maštaju.
Formirace vladu svi osim tog srpskog bloka i cao

Previše si pod utiskom Vučića.![]()
I krenuti da gone manjine haha.Kod pojedinaca ovde postoji potpuno odsustvo u sagledavanju realnosti. Neki misle da će sada zavladati Srbi, isterati NATO i poništiti priznanje Kosova u roku odmah.
NisuJedino sto mi jasno da Crnogorci imaju 35 a Srbi 32.. E sad ne kontam jel u tih 32 ima i njihovih... I ova treca opcija, jel su i to nasi
I krenuti da gone manjine haha.
Drzao je konferenciju i za razliku od Krivopakica prilicno emotivno govorio o padu Bastilje i dolasku slobode, to sa Milom je bas prilicno gadna istorija.
Bečić pokazao emocije?
E, to moram da vidim. Sibni link.
Strakse i Bren, taj Srbin koji formira vladu a ne povuce priznanje Kosova i ne smeta mu clanstvo u NATO, ja ne sporim da je to moguce, samo kazem da to nije vise Srbin nego neko ko se prodao zbog vlasti, i onda ne kapiram poentu sta mi imamo od toga da li je Milo ili taj navodni Srbin, nama isto
Strakse i Bren, taj Srbin koji formira vladu a ne povuce priznanje Kosova i ne smeta mu clanstvo u NATO, ja ne sporim da je to moguce, samo kazem da to nije vise Srbin nego neko ko se prodao zbog vlasti, i onda ne kapiram poentu sta mi imamo od toga da li je Milo ili taj navodni Srbin, nama isto
Dakle, da, ogromna je razlika. I vrlo je značajno.Pa sreća je samo vezano SPC jer Aleksa i Dritan sigurno neće hteti neke ekstremne odluke i zaokrete oko NATO i Kosova.Strakse i Bren, taj Srbin koji formira vladu a ne povuce priznanje Kosova i ne smeta mu clanstvo u NATO, ja ne sporim da je to moguce, samo kazem da to nije vise Srbin nego neko ko se prodao zbog vlasti, i onda ne kapiram poentu sta mi imamo od toga da li je Milo ili taj navodni Srbin, nama isto
Veze ti nemas. Idi citaj tuzbalice mire Markovic... Kad se raznezis stavi cvetic u kosu...Formirace vladu svi osim tog srpskog bloka i cao