Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
16936_slavlje-u-beogradu-posle-rezultata-izbora-u-crnoj-gori063008-2020_iff.jpg

CG je juce ocitala lekciju Srbiji kako se mirno podnosi poraz i slavi pobeda. Mа sta mislili o Milu javno je priznao poraz после 30 godina i nije pozivao pristalice na ulice, mozemo li isto zamisliti AV kako to cini?
Да, дон Мило чувени либерал демократа смирено је прихватио пораз након вишедеценијског отимања, фалсификовања, убистава...или је то одглумио (смиреност) знајући да би у супротном изазвао народ на улице, можда губитак еуроатлантске подршке?

Ali ne vladaju samo Srbi, Aleksa i Dritan mlataraju crnogorskim zastavama. Plus kada se priključe manjine novoj vladi to će biti multietnička vlada a ne neka srpska kako ovde neki maštaju.

Kod pojedinaca ovde postoji potpuno odsustvo u sagledavanju realnosti. Neki misle da će sada zavladati Srbi, isterati NATO i poništiti priznanje Kosova u roku odmah.

Strakse i Bren, taj Srbin koji formira vladu a ne povuce priznanje Kosova i ne smeta mu clanstvo u NATO, ja ne sporim da je to moguce, samo kazem da to nije vise Srbin nego neko ko se prodao zbog vlasti, i onda ne kapiram poentu sta mi imamo od toga da li je Milo ili taj navodni Srbin, nama isto

Само полако. Двадесет година није много (на толико је потписан уговор са НАТО).

Strakse i Bren, taj Srbin koji formira vladu a ne povuce priznanje Kosova i ne smeta mu clanstvo u NATO, ja ne sporim da je to moguce, samo kazem da to nije vise Srbin nego neko ko se prodao zbog vlasti, i onda ne kapiram poentu sta mi imamo od toga da li je Milo ili taj navodni Srbin, nama isto

Sada je bitno samo demontirati monstrum zvani DPS. Lako će posle sve ići; ne treba sada pričati o krajnje irelevantnim stvarima u ovom trenutku.

Kada se uništi Milo, kako da se izrazim, ostaje Amfilohije. :lol: Dakle, da, ogromna je razlika. I vrlo je značajno.

Pa sreća je samo vezano SPC jer Aleksa i Dritan sigurno neće hteti neke ekstremne odluke i zaokrete oko NATO i Kosova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back