Gde ti je miras?znas ih licno ?
Pitam, meni fizionomije bas neobecavaju neko postenje. nemoj da za 30 godina bude opet Krivokapicu sotono odlazi !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ti je miras?znas ih licno ?
Pitam, meni fizionomije bas neobecavaju neko postenje. nemoj da za 30 godina bude opet Krivokapicu sotono odlazi !
ovako je bolje.e blago tebi
trebalo ga je skinuti pre otcepljenja od srbije
pre priznavanja kosova
pre ulaska u nato
a ne zarad 20 placa na moru
Tetovaze je vjesto pokrila, vidis da ima dugacke hlace, a vani je bilo brat bratu 35 stupnjeva.Priznaj da si pre nego što ovo napisa 5 minuta tražio pogledom da joj nadješ neku tetovažu.
A kao, ********* vas sprecavali da dodjete u beograd?taman smo malo odmorili od njih
sace nova tura za bg, ima nekih fotelja
Nije još podne...DOBRO JUTRO SLOBODNA CRNA GORO!!!
Kiselo je groždje?Moze i Beckovic, mozda se vrati na ocevinu mada tesko se menja Dedinje za krs CG.
Moze i Beckovic, mozda se vrati na ocevinu mada tesko se menja Dedinje za krs CG.
Crknuce i on od zalosti za milom. Nece, sad ce postati VELIKI SRBIN, oplesce po svojimaCRKA TI MILOOOOOOOOOO SASASTAAAAAAA
CRKA TI MILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
I CUJE SE DO NEBESA NEMA VISE DE-PE-ESAAA ! MILO LOPOVEEEEEE! MILO LOPOVEEEEE!

sherlok holmes ?
serloka beckovica, sa familijom ekspedovati u rodnu vukohebinu.
po pitanju cg može se desiti obrnuto...ako se definitivno oslobode don mila i narko mafije biće to lepa i uređena zemlja sa poštenim ljudimanije zloba , konstatacija da su srbiju okupirali
izbeglice sa kosova , iz bosne ,iz hrvatske i iz crne gore
Miroljub podrzava Dritana Abazovica. Napravio je i video podrske pre 2 dana o njemu.Meni iskreno nije jasno zašto Miroljub podržava Mila, kad je Vučić protiv Mila i podržava Amfilohija i Srbe u Crnoj Gori. To je očigledno, ja sam inače za Vučića, ali mislim da Miroljub ovde nepotrebno preteruje. Svakako je bolje da pobedi kakva-takva religijska opcija, nego da na vlasti ostane švercer cigareta Milo i njegovi mafijaši koji su daleko niži po pitanjima morala.