Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako nastavite put ka EU i ostanete u NATO, i dalje moja podrska.

Zasto ovi tvoji Hrvati podrzavaju svakog lopova i neprijatelja Srba i pravoslavlja gde god da su?

Da li bi ti zeleo da tvoja deca odrastaju u mafijaskoj drzavi gde su ubistva i obracuni narko klanova , koji rade pod patronatom DPS-a svakodnevna pojava?

Milogorska mafija . Patike, trenerke, pink pevaljke , splavovi....

Да мукотрпан је то процес јер Миле Ђукановић је од 1991 на овај или онај начин у власти.
Шта ту свега има, колико упетљаних и умотаних, колико афера, колико чега све не.
Pa setite se svetozara Marovica, desne ruke milove koji je kuma prodo, osudjen je od milovog suda... Bese to pro forme ocito, sta ce bit kada vestizio javno tuzilastvo pocne sa odmotavanjem klupka...

Hrvati uvek protiv Srba pa makar i sami crkli zbog toga znaci...

Moje neko ljudsko razmisljanje jeste da je prvi interes svakog pojedinca, kako god se izjasnjavao da zivi u uredjenom drustvu, gde se vrednuju znanje, kultura, postenje a ne poslusnistvo, ciji si, za koga si , gde kriminal i ubistva caruju, a sacica elite na vlasti se bogati na pljacki sopstvenog naroda i drzave....

Hrvati uvek protiv Srba pa makar i sami crkli zbog toga znaci...

Moje neko ljudsko razmisljanje jeste da je prvi interes svakog pojedinca, kako god se izjasnjavao da zivi u uredjenom drustvu, gde se vrednuju znanje, kultura, postenje a ne poslusnistvo, ciji si, za koga si , gde kriminal i ubistva caruju, a sacica elite na vlasti se bogati na pljacki sopstvenog naroda i drzave....

Ja nisam.

Ovu devojku iz Danilovgrada ucenicu treceg razreda srednje skole je rezim Mila Djukanovica uhapsio pre neki dan jer je nosila krst na litiji

118571470_2041942765966165_7834799016713509646_n.jpg
Po ocima koje izviruju iznad maske, vidi se da je neka huliganka sa stadiona.

Čitaj dalje.Naslov nema veze sa tekstom.
Nista nije gotovo dok ne bude gotovo
Milo ima podrsku zapadnih sila a ima veliki novac moze da namakne par poslanika i formira vladu
Ili preko Milove tajne policije ANB da aktivira neke spavace u opoziciji
Ima Milo gomilu mogucnosti
Rekao sam vam ja nece Milo dati mirno vlast ,ulicom je dosao ulicom ce ici
Zuta greda ponovo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back