Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ni jedna hrvatska lista ne pređe cenzus, koji za hrvatske stranke ili koalicije iznosi 0,35% u tom slučaju sabiraju se osvojeni procenti obje koalicije i ako u ukupnom zbiru pređu cenzus od 0,35, poslanički mandat osvaja koalicija koja je osvojila najviše glasova na izborima.

Hrvatska građanska inicijativa je osvojila 0.27 (1.101), a Hrvatska reformska stranka 0.13 odsto, odnosno 525 glasova, i one po ovim rezultatima DIK-a nisu prešle cenzus.
https://www.vijesti.me/vijesti/poli...512-za-buducnost-crne-gore-3252-odsto-glasova

Ovu devojku iz Danilovgrada ucenicu treceg razreda srednje skole je rezim Mila Djukanovica uhapsio pre neki dan jer je nosila krst na litiji

118571470_2041942765966165_7834799016713509646_n.jpg

Ovog kriminalca koji je pucao u vazduh i na ljude nisu i ako mu se vidi broj registracije - kazu da je inspektor u MUP-u

118527629_2041942802632828_5723951550893063447_n.jpg

Milo Djukanovic je napravio od Crne Gore Kolumbiju na Balkanu, mesto gde su ubistva sverc narkotika premlacivanja i svaka druga nepocinstva normalan dnevni zivot.

Vecini naroda se to smucilo.... I Milu je dosao kraj.

Samo vas gledam, koliko sutra od blata ćete me pravite čim vidite s kim sad imate posla .

Već viđeno al' budale uče na svojim greškama, a pametni na tuđim :kafaz:

A sad srpski studenti mrš iz Doma i sa fakulteta , crnogorska "braća" opet imaju prednost nad vama .

A da i otkazi masovno jer dolaze "braća" odozdo na vaša radna mesta, nema veze što vas godinama mrširaju kad vas vide na svojoj obali al' u Beograd' oni se pitaju, ovde srbuju.

I usmrdeše grad onim glupim vatrometom, svoju ekološku čuvaju i tamo ne smeju al' ovde divljaju kako 'oće ...oduvek :aha:

Ma samo nek je Milo otiš'o i šiptar naslednik je dobar. Dritan beše , nema veze.
taman smo malo odmorili od njih

sace nova tura za bg, ima nekih fotelja

:vatromet:

USTALA JE CRNA GORA SVETINJA SE BRANIT MORA! MILO LOPOVE! MILO LOPOVE!

:vatromet:

suze iduuuuuu radosniceee

Pobeda ljubavi nad mrznjom

Pobeda postenih nad lopovlukom mafijom kriminalom

Tihi, ima li nekog simpaticnijeg od tebe kad se radujes? :lol::zag:
(Gledam tvoje postove na ovoj temi i kidam se od smeha kako neko toliko iskreno moze da se raduje....p.s. polaaako, hijena je to.:ok: :!:..ne raduj se toliko "na prvu loptu" )
a đe se dede miraš, zna li ko?

Ne znam(o), da nije presao u budiste pa da pusi gandzu po ceo dan sam u sobi?

Tihi, ima li nekog simpaticnijeg od tebe kad se radujes? :lol::zag:
(Gledam tvoje postove na ovoj temi i kidam se od smeha kako neko toliko iskreno moze da se raduje....polaaako, hijena je to.:ok: :heart: )

Ne znam(o), da nije presao u budiste pa da pusi gandzu po ceo dan sam u sobi?

Nije posao jos zavrsen , zlo je u tom coveku probace on svasta jos , ovo je tek pocetak. Ali najbitniji jer je pokazano i dokazano da nije svemocan da je ljubav jaca od mrznje, istina od lazi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back