Kako je u Tivtu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dritan - kakvo ime za polemiku na Krstarica Istoriji![]()
Prijatno, svežeKako je u Tivtu?
Kako je u Tivtu?
U, pas mater...Dobio DPS sa satelitima.
CG ulazi u EU pre Srbije.
Dokazano.
U, pas mater...
Misljenja sam da na ovu opasku ispod slike,ne treba nista ni dodati ni oduzeti.Не устали с апарата.
Ти су све у Србији упропастили.
Ако ти није по вољи, можеш га звати и Свето јер му је то превод имена.
Moja iskrena sućut dragi Mstislave.
Ако ти није по вољи, можеш га звати и Свето јер му је то превод имена.
Izgleda da grešim. Sad piše da je u Tivtu DPS izgubio vlast posle 20 godina.
Ja mislim da ce stanje u Cg biti sve gore i gore posle ove pobede. Ovo lici na "pobedu" dosmanlija 2000. Pa smo videli kako su nas odvalili posle.
Da pustili su ga niz vodu.Muslimani i šiptari su apstinirali.Oni su mu bili prevaga.Sada su apstinirali a znamo ko im je gazda.Ostaje pitanje,zašto su ga pustili niz vodu.Изгледа да су западњаци пустили Мила низ воду, нису дали његовој дијаспори да долети у Ц.Гору и гласа за њега.
Мило је стално причао да он брани НАТО од Русије, демократију од Срба, али је некако имао млак одговор од својих ментора.
Imaš u Beogradu sina fahrija,on ti ne smeta?Sa kog jezika...prevod?
Al' dok se ne dovuče u Beograd baš me i briga , nek' je i Rama , njima je dole .
Tvoj šef je sledeći.Ja mislim da ce stanje u Cg biti sve gore i gore posle ove pobede. Ovo lici na "pobedu" dosmanlija 2000. Pa smo videli kako su nas odvalili posle.
Glupi narod se uvek prerano raduje, na kraju ga popusi samo tako. Nazalost.Kažu da će od sada da se naplaćuju ležaljke, a moguće i suncobrani.
Sanjaj.Tvoj šef je sledeći.