Crna Gora - izbori i nova vlada

Koliko će trajati nova vlada?

• Trajaće pun mandat

glasova: 6 37,5%
  • Trajaće 2 - 3 godine

glasova: 4 25,0%
  • Trajaće 1 godinu

glasova: 6 37,5%

• Ukupno glasova
    16
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
103145 pregleda269 komentar(a)

5232619_ddsdsdsds_ls-s.jpg

Raičević i Đukanović na jednom od slavlja DPS, Foto: Screenshot/TV Vijesti

eli...
Jedna od najvatrenijih pristalica vratila člansku kartu DPS: Milo nam ne želi dobro
Razočarana u institucije sistema, tokom ovog dugogodišnjeg spora, Slavka kaže kako je očekivala pravdu i vjerovala u drugačiju Crnu Goru
Od
IN4S

https://www.in4s.net/jednaa-od-najv...la-clansku-kartu-dps-milo-nam-ne-zeli-dobro/#
milo đukanović proslava, NepodnošljivaSlavka u štabu DPS
Danilovgrađanka Slavka Raičević, poznata kao jedna od najvatrenijih pristalica Demokratske partije socijalista (DPS) i predsjednika Crne Gore i DPS Mila Đukanovića na izbornim slavljima te partije, vratila je nedavno člansku kartu partije.

Revoltirana je što joj je u sporu sa državom oko porodičnog zemljišta dodijeljena, kako tvrdi, mala naknada pa kaže da je razočarana u institucije sistema i da DPS više nema njenu podršku.

Godinama je Slavka Raičević vodila spor sa državom zbog porodičnog zemljišta u Danilovgradu, oduzetog za potrebe Forenzičkog centra.
Slavka se ne miri sa dosuđenom naknadom od skoro tri hiljade eura za 65 kvadrata, smatrajući da zemljište vrijedi mnogo više jer se nalazi u prvoj gradskoj zoni.

Razočarana u institucije sistema, tokom ovog dugogodišnjeg spora, Slavka kaže kako je očekivala pravdu i vjerovala u drugačiju Crnu Goru.
Slavka je široj javnosti poznata kao jedna od najvatrenijih pristalica DPS i njenog lidera Mila Đukanovića.
Prisustvovala je izbornim slavljima u štabu DPS, često u majici sa likom Đukanovića i ogrnuta američkom zastavom.
Ipak, promijenila je mišljenje o Đukanoviću.
Uvjerena je da će DPS i ovog puta pobijediti, ali ako i bude slavlja, ona ovog puta neće doći.

„Od mene više podrške nema što se tiče DPS. Podrške nema. Milu želim sve najbolje u životu i njegovoj porodici i njegovoj državi, ali on ne želi nama. Problem je što on ne želi nama dobro“, kazala je Raičević.
Na pitanje novinara Televizije Vijesti gdje joj je danas članska karta, Slavka kaže da ju je vratila.
„Dobila sam je u DPS Danilovgrad i tamo sam je vratila“, kazala je ona.
Slavka i dalje čeka odgovor nadležnih u vezi sa naknadom za oduzeto zemljište.
Pisala je Upravi za imovinu, ali bezuspješno, a kako kaže, pisaće i američkoj ambasadi, ali i predsjedniku Đukanoviću.
(Vijesti)

Ja ne verujem! Crnogorci su vitezovi i casni ljudi koji nikada ne bi zbog novca nesto ovako uradili...

Upoznajte ženu koja obožava Mila Đukanovića i stalno nosi zastavu SAD. Cetinjanka Slavka Raičević srećna zbog nove pobede Mila. "Pobedio je naš vođa", kaže Slavka, a američkoj ambasadorki u Crnoj Gori obećava plac u Katunskoj nahiji!

Slavka Raičević
IZVOR: MONDO/GORDANA BOJANIĆ

Još jednu pobedu Mila Đukanovića na izborima u Crnoj Gori (ovog puta predsedničkim) u nedelju uveče je iz njegovog izbornog štaba pratila Slavka Raičević sa Cetinja, jedna od najvatrenijih pristalica vladajuće Demokratske partije socijalista i njenog lidera.

Kao i na mnogim prethodnim izborima, Slavka se i u nedelju uveče pojavila u izbornom štabu DPS, u majici sa likom Đukanovića i ogrnuta američkom zastavom.

Među ostalim kandidatima gospođi Raičević se najviše dopala kandidatkinja opozicione Socijaldemokratske partije (ova stranka je nekada bila u vladajućoj koaliciji sa DPS) Draginja Vuksanović(inače, prva žena predsednički kandidat u Crnoj Gori), ali su se, kako kaže, mimoišli oko situacije koju je nazvala "Milo - Ranko (Krivokapić, lider SDP)".

"Ranko se obrukao, naš je, Katunjanin iz Crne Gore. Nije trebalo ovako sa Milom da postupi, jer mu je Milo dao sve. Znate kako je kad se nekome da sve, pa mu se da i poverenje i čast i vlast, sve mu se da, a on ovako postupi. To mu ne valja", ljuta je Slavka i na Ranka Krivokapića, nekadašnjeg predsednika Skupštine Crne Gore.

Razmimoilaženje Đukanovića i Krivokapića u političkim stavovima još teže pada jer je lider SDP-a Katunjanin.

"Da je u pitanju neko sa severa, lakše mi bilo. Ovako ispadoše ovi sa severa bolji nego mi iz Katuske nahije, to mi je muka“, kaže Slavka Raičević.

Novo viđanje je zakazala za 27. maj kada se u Podgorici budu održavali lokalni izbori, a na kojima će, veruje, još jednom pobediti DPS.

20200829_213827.jpg

FOTOGALERIJA

20200829_213631.jpg

Upoznajte ženu koja obožava Mila Đukanovića i stalno nosi zastavu SAD. Cetinjanka Slavka Raičević srećna zbog nove pobede Mila. "Pobedio je naš vođa", kaže Slavka, a američkoj ambasadorki u Crnoj Gori obećava plac u Katunskoj nahiji!

Slavka Raičević
IZVOR: MONDO/GORDANA BOJANIĆ

Još jednu pobedu Mila Đukanovića na izborima u Crnoj Gori (ovog puta predsedničkim) u nedelju uveče je iz njegovog izbornog štaba pratila Slavka Raičević sa Cetinja, jedna od najvatrenijih pristalica vladajuće Demokratske partije socijalista i njenog lidera.

Kao i na mnogim prethodnim izborima, Slavka se i u nedelju uveče pojavila u izbornom štabu DPS, u majici sa likom Đukanovića i ogrnuta američkom zastavom.

Među ostalim kandidatima gospođi Raičević se najviše dopala kandidatkinja opozicione Socijaldemokratske partije (ova stranka je nekada bila u vladajućoj koaliciji sa DPS) Draginja Vuksanović(inače, prva žena predsednički kandidat u Crnoj Gori), ali su se, kako kaže, mimoišli oko situacije koju je nazvala "Milo - Ranko (Krivokapić, lider SDP)".

"Ranko se obrukao, naš je, Katunjanin iz Crne Gore. Nije trebalo ovako sa Milom da postupi, jer mu je Milo dao sve. Znate kako je kad se nekome da sve, pa mu se da i poverenje i čast i vlast, sve mu se da, a on ovako postupi. To mu ne valja", ljuta je Slavka i na Ranka Krivokapića, nekadašnjeg predsednika Skupštine Crne Gore.

Razmimoilaženje Đukanovića i Krivokapića u političkim stavovima još teže pada jer je lider SDP-a Katunjanin.

"Da je u pitanju neko sa severa, lakše mi bilo. Ovako ispadoše ovi sa severa bolji nego mi iz Katuske nahije, to mi je muka“, kaže Slavka Raičević.

Novo viđanje je zakazala za 27. maj kada se u Podgorici budu održavali lokalni izbori, a na kojima će, veruje, još jednom pobediti DPS.

Pogledajte prilog 755683
FOTOGALERIJA

Pogledajte prilog 755681
ove zene milova kolko zlo izbija iz njih pojele bi litijasice ako ne i amfija🤣

Koji je profil tih 36-38% glasaca Dps sada 2020 osim tih kupljenih,fantomskih posle svih objavljenih skandala i afera.

- babe i dede okoreli komunisti i ateisti
- zaposleni na drzavnu sisu
- pripadnici ozne i udbe

Jel ima jos ko?

Ne poznaješ prilike u CG. Bar 2/3 DPS glasača je egzistencijalno ucenjeno od vlasti. Zato i glasaju. Kada DPS ode sa vlasti, na prvim sledećim izborima u najboljem slučaju može da se nada procentu koji je imao SPS posle 2000-te.

Skandalozno je sve ovo što se dešava na skupu podrške u Beogradu Srbima u Crnoj Gori i slanje poruke ispred bjeloruske ambasade što je udbaški potpis i direktna podrška režimu Mila Đukanovića kako bi se prikazao režim u Crnoj Gori kao proevropski za razliku od opozicije.

Skandalozno je sve ovo što se dešava u Beogradu oko ovog skupa kao nekakve podrške Srbima i slanje nekakve poruke između bjeloruske ambasade što je udbaški potpis i direktna podrška režimu Mila Đukanovića kako bi se prikazao režim u Crnoj Gori kao proevropski za razliku od opozicije.

Vučićeva pomoć Milu. Brat bratu.
Ko je samo skupio te imbecile večeras, pred izbore?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back